QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 30, 23:03)
Taip sutinku- ten kitos bėdos.
Mano ir svaigsta darželiu, jis beveik mūsų kieme. Tai ir vis svajojam kada eisim, nes pas mus grupė
išėjo: mano draugių vaikai, buvusių bendradarbių, kaimynų- tai visi su kuo kieme kartu augom, vežimėlius stumdėm. Žodžiu
visi savi.
.....na tai is viso skaudu...
Daznai darzeli buna atvezami spektakliukai.Tevai is anksto deda pinigelius bilietams.Maniske tampo mane uz skverno:"mamyte ,ar turi pinigeliu,nupirk ir man bilietuka"....Tai as turbut ten vienintele mama,kuri nenoredama skaudint nei vaiko ,nei saves ta bilietuka nuperku tik ta pacia diena....Nes visada islieka galimybe,kad jame mes nedalyvausime...........
Cia kada aukletoja ,kalbedama paminejo tokia fraze:"ji juk prie vyresniu jau....".Ir taip pasimeciau...Tikrai -jau pavasari 2m,kaip lankom darzeli,kitais metais rugseji bus priesmokyklinuke.............O jausmas toks,kad ji dar normaliai to darzelio nepradejo ne lankyt.............
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 30, 23:11)
galbut jus tiesiog bandote rasti priezasti
serga abu vienodai ir sunus kuris nenori eit i darza ir dukra kuri nori labai.
del to atsistatymo taip man irgi gyd sako kai pasveikstat reiktu dar bent 10 dienu neit
o dar esu skaiciusi kad imuniteta silpnina netinkama mityba . zinau zmogu kuris visiskai neduoda vaikui saldainiu ( tik riesutus, dziovintus ir sviezius vaisius ir pan.) nu tie vaikai serga mazai. jis isitikines kad prie to prisideda ir tinkama mityba ir E vengimas . nes tai kas yra saldainiuose , vaisvandeniuose ir pan labai silpnina musu vaikuciu sveikatele. bet va pvz as saviskiam tiesiog niekad nepirkau jokiu limonadu . jie niekad ir neprase. ir vis kartoja kad tai neskanu
karta vyras gere sprite ( tas irgi buna i metus karta) nu ok sakau paragaukit. vaikai paragavo sako fu kaip neskanu burbuliuoja
ir galvoju cia viska daro isitikinimas, paprociai. butu negave tu saldainiu is mazumes gal irgi sakytu neskanu nemegstu
Maniske saldainiu nemegeja.Brolis "apakes"buna, siulo saldaini ,o ji sako:nenoriu...Jis visada sako:nu ir keista tu
....Vaisvandeniu is viso pas mus ant stalo nera.Kaip ir rasete,paragavo kavinej cokakolos ir nusipurte -neskanu.Cipsai-TABU,bet ir ju paragave vaikai "neuzsikabliuoja".Nuo mazumes "neserta" desrelemis.Tik itin retais atvejais..Zinau -pilna visur visko ir be situ minetu dalyku....Jau nebezinau ka ir galvot,kur cia tos musu auginimo klaidos....