Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 20, 13:43)
Maniškei tai čia jau būtų bausmė, suerzinimas, jei taip tik pusdieniui ištikro leisti biggrin.gif Nes ji tiesiog pamišus dėl darželio, labai patinka. Ir gaila, kad tos ligelės taip kiša koją kol kas...
Papildyta:
Na matyt yra visokių situacijų...  g.gif
Nes mūsų gydytoja sako, kad jei temp. nėra, vaikas sveikstantis yra, tai ilgiau mėnesio niekaip...  g.gif

P.S. o kokį darželį lankote? Nes mes irgi lazdynuose... rolleyes.gif

Giraitę. Bet aš moku kas mėnesį tuos 50 Lt už ugdymą, kad mums vietą laiko smile.gif Mes ugdomės namie. O pažymą aš nešu kas mėnesį. Ne vieną už 5 mėnesius.
Atsakyti
ziuriu visur sava tvarka... kazkaip tylu cia... ar visi sveiki? ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 27, 02:10)

Pirmadieni isejom po 3 sav.i darzeli,siandien-sloga.............Pagal iprastini scenariju po 2-3d bus kosulys.........
Ner jegu jau skustis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 27 sausio 2012 - 10:17
Manoji kai pradejo gert vaistus nuo alergijos musa rekordus darze. bet panasu kad rekordas jau i pabaiga, sloga atsiranda lyg.
uztat mazoji i ta rekordini dickes laika kelis kartus spejo pasirgt ivairiausiom ligom
geriau nei vienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 27, 02:10)

Mano sveika. Bet mes be daržiuko jau seniai. Buvom Santariškėse- dar iki žiemos pabaigos liekam su vamzdukais ausytėse verysad.gif Po to eilinis klausos tyrimas ir bus matyt - kaip toliau. Kažkaip net baisu pagalvoti apie darželį. Įdomu, ar bent pavasarį galėsim jį lankyt. g.gif
Atsakyti
Na maniškiai kolkas atostogauja su tėveliais, bet auklėtoja užsiminė kad jau grupėje vaikai pradejo sirgti rotovirusais cool.gif
Atsakyti
As tai i tuos virusu pavadinimus(rotas,noras,gripas,adeno....)jau visai nekreipiu demesio....Baigiasi vienas,prasideda kitas........Mes stabiliai sergam klasikiniais virusais-ar jie paskelbti ar ne smile.gif ..........Manes neapima baime isgirdus siaucia.....virusas.........As zinau savo vaiko grafika smile.gif
Atsakyti
sveiki,mes tai galvojom kad ivyko stebuklas,apsilankem gruodzio 17,praeitais metais pas homeopate.gerem tuos zirniukus ir galvojom kad kazkas tokio ivyko,vaikas sveikas.ir as sirgau labai pries sventes ir taip turejom konkaktu su serganciais ir nieko smile.gif bet baigesi stebuklas.ketvirtadieni sloga baisi ir temperatuta 37,7,vakar jau 38,3,nakti 39,5,nors kol kas vis dar tik sloga.
o dar turiu nuo 1 vasario i darba iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2012 01 28, 11:56)
sveiki,mes tai galvojom kad ivyko stebuklas,apsilankem gruodzio 17,praeitais metais pas homeopate.gerem tuos zirniukus ir galvojom kad kazkas tokio ivyko,vaikas sveikas.ir as sirgau labai pries sventes ir taip turejom konkaktu su serganciais ir nieko smile.gif bet baigesi stebuklas.ketvirtadieni sloga baisi ir temperatuta 37,7,vakar jau 38,3,nakti 39,5,nors kol kas vis dar tik sloga.
o dar turiu nuo 1 vasario i darba iseiti doh.gif

Sunkiausia derinti ligoniuko auginimą su darbu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 28, 22:19)
Sunkiausia derinti ligoniuko auginimą su darbu verysad.gif

mes i darzeli neiname.bus su auklyte,kuri iki siol buvo kaip valandine,jei kur reikedavo isbegt.vis atideliojau,kad serga kad su mama geriau,bet dabar gavau gera pasiulyma ir bandysiu dirbti.o kaip kitos mamos?ar kas paliekat sergancius su auklem?kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2012 01 28, 22:24)
mes i darzeli neiname.bus su auklyte,kuri iki siol buvo kaip valandine,jei kur reikedavo isbegt.vis atideliojau,kad serga kad su mama geriau,bet dabar gavau gera pasiulyma ir bandysiu dirbti.o kaip kitos mamos?ar kas paliekat sergancius su auklem?kaip sekasi?

Aš tai palieku su B. Nes dirbdama per 3 darbus - neuždirbu auklei. verysad.gif Vienam darbe dirbu pusę etato, o dar papildomai namie dirbu- bet labai man sunku namie dirbt.

Aš gerų pasiūlymų su tokiu vaiku jau atsisakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2012 01 28, 21:24)

deja darbai manes dar laukia ateityje. turiu maza darbely su kuriuo susitvarkau namuose arba galiu padaryt vakare arba vyras pavaduoja zodziu sukames is padeties bet sad.gif siai dienai esu priversta gyventi is vyro algos. jeigu buciau dirbus ir mokejus dvieju vaiku auklei pagal tai kiek jie serga man liktu men 500 pagalvojau kad vis tik dar kuras, dar pietus darbe o kur dar nervai paliekant sergancius vaikus , svetimas zmogus namie sad.gif deja ....
Atsakyti