Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(vaidicita @ 2012 01 20, 00:30)
tai kad informacijos daugiau negu daug  4u.gif http://www.supermama...howtopic=418928

mums irgi siule siemet sanatorija svarstem svarstem vistik nusprendem nevaziuot , perskaiciau visus imanomus mamu atsiliepimus bet vis tik nemazai buvo neigiamu  blush2.gif

kaip aciu 4u.gif as kazkaip sios temos neradau doh.gif na pasiskaitysiu ir paziuresiu koki ispudi man paliks mamu komentarai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 20, 09:50)
Labas rytas,

Pirma čia sugalvojau užklausti, gal kuri iš savo praktikos man pasakys...  ax.gif Girdėjau, kad dėl dažno sirgimo gydytoja gali parašyti išjungimo iš darželio pažymą 1-3 mėn. Tik va įdomu darželyje reikia kažkokius prašymus rašyti ir ar po šios pažymos vaikas laisvai gali grįžti į seną savo grupę? Ar negali būti, kad neva vietos nebeliko ar pan. per tą laiką... Mano dukros darželis labai perpildytas, tai vat ir galvoju ar nebūtų staigmenų po to...  g.gif

Ačiū, jei kuri pakomentuos  rolleyes.gif

laba,girdejus as buvau apie tokia pazyma irgi.ir pernai musu gydytoja mums ja parase,BET......darzelis jos neprieme.pasake kad tokiu pazymu jie nepripazysta ir mes galim nei tjei norim namie pastipret,bet reiks uz darzeli moketi pilna kaina doh.gif o daktare irgi susinervino sako nu isskirtinis darzelis nes kituose sako ta pazyma priima ir nesukelia ji jokiu problemu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2012 01 20, 11:58)
laba,girdejus as buvau apie tokia pazyma irgi.ir pernai musu gydytoja mums ja parase,BET......darzelis jos neprieme.pasake kad tokiu pazymu jie nepripazysta ir mes galim nei tjei norim namie pastipret,bet reiks uz darzeli moketi pilna kaina doh.gif o daktare irgi susinervino sako nu isskirtinis darzelis nes kituose sako ta pazyma priima ir nesukelia ji jokiu problemu. unsure.gif

Oho, geras čia... g.gif
Mat aš dar nei su auklėtoja, nei su direktore nekalbėjau, bet kažkaip man neramu, kad mūsų taip ir vieta nepradingtų, direktorė pakankamai gudri, vaikų perteklius, o dar ir norinčių juoda eilė laukia...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 20, 13:05)
Oho, geras čia... g.gif
Mat aš dar nei su auklėtoja, nei su direktore nekalbėjau, bet kažkaip man neramu, kad mūsų taip ir vieta nepradingtų, direktorė pakankamai gudri, vaikų perteklius, o dar ir norinčių juoda eilė laukia...

pas mus atrodo ner to pertekliaus nors jos visad taip irgi sako....bet potekste aiski doh.gif
Atsakyti
ai mums tai dave pazyma kad sergam nu ir sergam kad ir menesi
Atsakyti
Tai mums irgi duoda, bet dabar sako naujas įsk. yra, kad ilgiau mėnesio negali. Neva tada reik nueiti bent kelias dienas arba tartis su auklėtojom, kad "neva" buvo ir tada vėl gali naują pažymą išduoti. Tai vat toks truputėlį vargas. Nes mūsų gydytoja dabar sako, kad iki pavasario nebevesti ir stiprėti namie... Ir ta išjungimo pažyma būtų patogiausia visiems.
Atsakyti
nu jo sudetinga bet ir apie toki istatymas nieko negirdejau. nes mes daugiau negu menesi nejome paskutini karta gal pusantro menesio buvo. o del tos pazymos tai jeigu yra irgi kazkoks istatymas tai su juo reikia ir eit i darziuka. nu nesamone moket jeigu neina vaikas arba tada kaip jus sakot menesi neinat nueinat viena diena pasiimat pries pietu miega ir vel menesi neinat biggrin.gif zodziu vaikui pramoga bus i menesi karta kokias 4 valandas darzely pabut biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad jei pažyma į daržą duodama dėl ligos tai gali neiti mėnesiais. Mes jau neinam 5 mėnuo. Gal mums paprasčiau, nes mes turim vamzdukus. Tai gali įrašyti priešoperacinis laikotarpis, pooperacinis. Negrįžtam nė dienai. Bet mums visada rašo ligą.
Atsakyti
Maniškei tai čia jau būtų bausmė, suerzinimas, jei taip tik pusdieniui ištikro leisti biggrin.gif Nes ji tiesiog pamišus dėl darželio, labai patinka. Ir gaila, kad tos ligelės taip kiša koją kol kas...
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 20, 13:40)
Galiu pasakyti, kad jei pažyma į daržą duodama dėl ligos tai gali neiti mėnesiais. Mes jau neinam 5 mėnuo. Gal mums paprasčiau, nes mes turim vamzdukus. Tai gali įrašyti priešoperacinis laikotarpis, pooperacinis. Negrįžtam nė dienai. Bet mums visada rašo ligą.

Na matyt yra visokių situacijų... g.gif
Nes mūsų gydytoja sako, kad jei temp. nėra, vaikas sveikstantis yra, tai ilgiau mėnesio niekaip... g.gif

P.S. o kokį darželį lankote? Nes mes irgi lazdynuose... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 20 sausio 2012 - 12:45
maniske irgi svaigsta del darzelio svajoja kaip eis, laukia labai. o jeigu atsikelia ir brolis darzelyje tai taip gaunu velniu kad jos nevedziau biggrin.gif
Atsakyti
mes tai taip padarysim,nes kitokios iseites nematau,dabar mes gausim dar pazymas is daktaru,o po sanatorijos,eisiu ir kalbesiu kad mes neisim i darzeli iki rugsejo,galka ir sutarsiu,pas mus direktore visai sauni,gal ka ir patars ka daryti tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
ten yra speciali kazkokia forma tos pazymos,neatsimenu dabar ka ten parase bet mazdaug rekomenduoju namu rezima 3 men del dazno sirgimo,o darzeliui neitiko kad nera konkrecios ligos diagnozes.mums neatsimenu kaip ten buvo su tom pazymom lyg irgi duodavo ir virs menesio,bet jau menuo baigias aukletoja skambina ar atnesit pazyma,nes reik skaiciuot,kiek buvot kiek ne mokesti.jau reik lekt pas daktare kad israsytu.o jei serga ir as iseit negaliu,zodziu mum butu ta pazyma buvus patogi,bet...
Atsakyti