Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Puke111 @ 2012 01 17, 19:35)
Nu man ta temp atsirado po gimdymo. Seniau pakildavo nuo nuovargio, bet paguledavau pusvalanduka ir praeidavo. Nu ne, nepastebejau puliu ir gerkle kai ziuriu nematau jokiu puliu unsure.gif
Sveikateles jums 4u.gif  O dabar ligoninej kodel gulit? unsure.gif

guliu dabar su dukra,jai pulinga angina doh.gif o kita sav i sanatorija leksim toliau gydytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 17, 19:42)
guliu dabar su dukra,jai pulinga angina doh.gif o kita sav i sanatorija leksim toliau gydytis 4u.gif

Džiugu, kad bent pasiūlo sanatoriją. Mano vaikui tai niekas nesiūlė. Pasiūlė tik kai pernai gulėjom ligoninėje. Atėjo moteris ir iš dokumentų išskaitė kiek kartų mums ji priklausė, deja .............nebuvom nė karto. Galėjom tik praeitą rudenį važiuot, bet bijojau rizikuot, nes sakė, kad Vilniuje šalta toj sanatorijoje Baltupiuose.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 17, 20:33)
Džiugu, kad bent pasiūlo sanatoriją. Mano vaikui tai niekas nesiūlė. Pasiūlė tik kai pernai gulėjom ligoninėje. Atėjo moteris ir iš dokumentų išskaitė kiek kartų mums ji priklausė, deja .............nebuvom nė karto. Galėjom tik praeitą rudenį važiuot, bet bijojau rizikuot, nes sakė, kad Vilniuje šalta toj sanatorijoje Baltupiuose.

sitai daktarei uzteko paziuret kiek ji kartu sirgus per savo du metukus,ir iskart pasakei sanatorija ir be zodziu smile.gif o pas kuria lankemes seimos daktare,ji net nei puse zodzio niekada neuzsimindavo,skirdavo antibiotikus ir viskas doh.gif
Atsakyti
Na ka, mano vaiks vel su sloga, darzeli palanke 7 dieneles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2012 01 19, 19:11)
Na ka, mano vaiks vel su sloga, darzeli palanke 7 dieneles verysad.gif

O mes daržan neinam jau 4 mėnesiai. Dabar kaip ir gerai. Tik liūdna taip gyventi. Kai vaiko vaikystė- tampymasis po ligonines ir poliklinikas, kai vaikas nežino, kas yra žiemos pramogos, kai stebi vaikus su rogutėmis per langą, kai negali lankyti kolektyvo, džiaugtis su kitais vaikais, šokti, dainuoti daržiuke. Man kažkaip liūdna, kad manoji ne tokia kaip kiti. verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
o sakykit, mamytes, kaip su darbu jums buna, kai taip daznai vaikai serga?vis imat biuletenius? kaip darbdaviai i tai reaguoja? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 19, 18:45)
o sakykit, mamytes, kaip su darbu jums buna, kai taip daznai vaikai serga?vis imat biuletenius? kaip darbdaviai i tai reaguoja? 4u.gif  4u.gif

Na as dar kolkas motinystes atostogose, kurios jau tuoj baigsis, bet gryzt neturiu kur, ta dar bausiu namie.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 19, 18:17)
O mes daržan neinam jau 4 mėnesiai. Dabar kaip ir gerai. Tik liūdna taip gyventi. Kai vaiko vaikystė- tampymasis po ligonines ir poliklinikas, kai vaikas nežino, kas yra žiemos pramogos, kai stebi vaikus su rogutėmis per langą, kai negali lankyti kolektyvo, džiaugtis su kitais vaikais, šokti, dainuoti daržiuke. Man kažkaip liūdna, kad manoji ne tokia kaip kiti. verysad.gif  blush2.gif

Tai zinoma, kad liudna 4u.gif maniskiui labai patinka darzely, o lankyt normaliai bent jau kolkas negali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 19, 18:45)
o sakykit, mamytes, kaip su darbu jums buna, kai taip daznai vaikai serga?vis imat biuletenius? kaip darbdaviai i tai reaguoja? 4u.gif  4u.gif

nedirbu. o kaip jie reaguotu buciau lapkriti dirbus 3 dienas o gruodi 1 diena. sausi kol kas irgi tik 1 diena . liudna ir man ir kad dirbt negaliu ir kad vaikai dar su rogem nevazinejo ir i vandens parka praso jau ketvirtas menuo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 19, 19:45)

Aš imu tik jau labai labai sunkiu atveju- operacijoms ėmiau. Mano darbdaviai karšina savo tėvus, daug darbe vyresnio amžiaus žmonių, turinčių arba tėvus arba uošvius ant patalo- tai pakankamai supratingi. Bet jau 5 metai dirbu tik pusę dienos- aišku su važinėjimais išeina visa, bet stengiuosi su vaiku lakstyti po daktarus, kai pasiimu laisvą. Su vyru labai durnai būdavo, kai jis dirbo- aš grįžtu jis tada išvaro į darbą ir dirba iki naktų. Taip pasikeisdami. Iš tikrųjų asmeniniai santykiai labai nuo to nukentėjo. Dabar mano vyras nedirba 5 mėnesiai - tai jis su ja namie, o aš dirbu darbe kaip anksčiau ir dar truputuką namie. Tik galiu pasakyti, kad mane jau iš visų ankstesnių darbų seniai būtų išmetę. Nes ir labai supratingas darbdavys- ne kaip žiūrėjo kai mėnesį nebuvau darbe, kai Adrijai juodai abi ausys supūliavo ir gulėjom 2 savaites ligoninėje, prieš tai 2 namie. Neturint senelių padedančių, auklių manau tokio vaiko auginimas su darbu pilną dieną nesuderinamas visai.

Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 19, 20:05)
nedirbu. o kaip jie reaguotu buciau lapkriti dirbus 3 dienas o gruodi 1 diena. sausi kol kas irgi tik 1 diena . liudna ir man ir kad dirbt negaliu ir kad vaikai dar su rogem nevazinejo ir i vandens parka praso jau ketvirtas menuo sad.gif

Tai va, kad niekada gyvenime neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Aš ir paaukojau savo karjerą. Turiu normalias pareigas, bet siūlė darbe pilną dieną ir dar geresnes sąlygas, bet atsisakiau, nes pagalvojau- ką darysiu kai ji sirgs? Juk negalėsiu pavesti įmonės verysad.gif
Mes į rogutes žiūrim per langą, o vandens pramogos mums beveik 2 metai tabu. Aš svajoju kada galvą galėsim normaliai plaut ir vandens nebijot. Kitos savaitės gale gal ką Santaruose nuspręs.

Keista kai visiems gyvenime įprasti dalykai tampa svajone, tokia banalia, bet neišsipildančia.
Papildyta:
Aišku, kad kažkada išaugsim visi iš to - tik juokiuosi, kad vaikui iš prisiminimų vaikystėje liks tik ligoninės ir poliklinikos. Pas mus namie visos lėlės su drugeliais (tipo kateteriais) g.gif Ir visos serga.

O dabar pasijuokimui Adrijos topikas.

Atsikelia ryte - ir pirmas dalykas nuo Kalėdų kalnai saldainių namie. Prašo tėčio saldainiuko. Tėtis sako- Adrija tu gal ką nors kito suvalgyk iš pradžių.
Adrija:
- Žinai, tėti, pas mane ausyse vamzdeliai ir aš nieko negirdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras mamytes 4u.gif norejau jusu paklaust,gal kuri buvo su savo vaikiuku sanatorijoi "Saulute"?gal kas kokiu atsiliepimu turi?o gal drauges vaziavo? 4u.gif zadam ten vaziuoti treciadien,tik beda tame kad mazai info apie ja,domina labiausiai proceduras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 19, 22:05)
labas vakaras mamytes 4u.gif norejau jusu paklaust,gal kuri buvo su savo vaikiuku sanatorijoi "Saulute"?gal kas kokiu atsiliepimu turi?o gal drauges vaziavo? 4u.gif zadam ten vaziuoti treciadien,tik beda tame kad mazai info apie ja,domina labiausiai proceduras smile.gif

tai kad informacijos daugiau negu daug 4u.gif http://www.supermama...howtopic=418928

mums irgi siule siemet sanatorija svarstem svarstem vistik nusprendem nevaziuot , perskaiciau visus imanomus mamu atsiliepimus bet vis tik nemazai buvo neigiamu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Pirma čia sugalvojau užklausti, gal kuri iš savo praktikos man pasakys... ax.gif Girdėjau, kad dėl dažno sirgimo gydytoja gali parašyti išjungimo iš darželio pažymą 1-3 mėn. Tik va įdomu darželyje reikia kažkokius prašymus rašyti ir ar po šios pažymos vaikas laisvai gali grįžti į seną savo grupę? Ar negali būti, kad neva vietos nebeliko ar pan. per tą laiką... Mano dukros darželis labai perpildytas, tai vat ir galvoju ar nebūtų staigmenų po to... g.gif

Ačiū, jei kuri pakomentuos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 20 sausio 2012 - 07:53