Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

Musu istorija buvo tokia, kad nuejom pas pulmonologe del astmos ir ji paziurejus iskart pasake, kad vaikas sedi prasiziojes, as jums niekuo nepadesiu, reikia adenoidus pjaut. Paziurekit, kaip kvepuoja vaikas, jei nakti ar diena prasiziojes nesergant sloga, aisku adenoidai. Ji labai protinga daktare, nepamenu pavardes, profesore, dirba KMU su studentais taip pat. Patare nueit pas protinga lorista, nes adenoidus ne visi pamato. Pasiule kaune pas kazkokia savo drauge arba i kedainius, mes ten buvom registruoti, labai geras loristas, kuri ji taip pat man rekomendavo yra Faustas Pauliukevicius. Jis popiet kasdien dirba savo privacioj klinikoj ir labai graziai, su veidrodeliu patikrina vaika be jokio skausmo. 40 lt kaina ir nieko niekur pakyst nereikia nei eiles laukt.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 15, 21:09)
nu va ir as paziurejau laidele,tai toksnoras atsirado sest ir ryt aziuot i vilniu ir kad sis daktaras apziuretu,kazkodel pasitikejima jisman sukele smile.gif ir dar,jeinegertumem kiekviena diena tonzigol tai tikriausiai nuo rugsejo kiekviena diena sirgtumem angina...kaip pamaciau kiek pas dukra puliu ant tonziliu doh.gif baisu paciai pasiare...mane pacia isoperavo spalio 4 diena,tai sveikata tikrai pagerejo,vien sanariu skausmas ir sirdies dingo,ir temperatura dabar visada 36,6,o budavo iki operacijos visada 37,4 doh.gif

Gaila del ligeliu 4u.gif
O tai tau angina isoperavo? man daznai skauda gerkle, o kad ir sveika kai bunu, tai daznai temp rodo, va ir dabar gerkle gydaus jau trecia savaite, kad ir antibus dabar geriu, sunkiai gyju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2012 01 16, 11:07)
Gaila del ligeliu 4u.gif
O tai tau angina isoperavo? man daznai skauda gerkle, o kad ir sveika kai bunu, tai daznai temp rodo, va ir dabar gerkle gydaus jau trecia savaite, kad ir antibus dabar geriu, sunkiai gyju unsure.gif

taip,isoperavo spalio 4d,budavo taip pat kaip ir tau,pastoviai temp rodo,ir daktarai sake kad bakterija kazkokia sedi,o kai nuejau pas LOR,tai greit isoperavo mane,nes pastoviai tonziles pakilusios buvo doh.gif siulau pas LOR kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 16, 11:57)
taip,isoperavo spalio 4d,budavo taip pat kaip ir tau,pastoviai temp rodo,ir daktarai sake kad bakterija kazkokia sedi,o kai nuejau pas LOR,tai greit isoperavo mane,nes pastoviai tonziles pakilusios buvo doh.gif siulau pas LOR kreiptis smile.gif

Nu reikes eit pasiziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2012 01 16, 18:51)
Nu reikes eit pasiziuret unsure.gif

man tos temperaturos laikimas buvo apie 10metu doh.gif galvojau kad gal cia mano kuno temperatura tokia biggrin.gif bet gerai kad atradom kodel ji tokia smile.gif o pas tave neiseina puliai?na jie tikie kai varskele buna,buna kad atsikoseji ar nusiciaudai ir jie nuplista nuo tonzeliu doh.gif ir tada burnoi kartu pasidaro,o kai auga tai jauciasi kad burnoi kazkas maiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 15, 21:48)
tai ryt dar paklausiu pas Jonavos LOR,ka ji mum patars,ir reikes pasiskambint pas ka prieit bus galima greiciau,nes tos bemieges naktis ir vaiko maitinimas viena antibiotikais tikrai uzkniso doh.gif sorry blush2.gif

buvot pas LOR? kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 16, 19:00)
buvot pas LOR? kaip sekesi? 4u.gif

ryt tik sius pas LOR doh.gif snd tik plauciu foto dare,bet ir tai daktare net nesugebejo ateit ir pasakyt kas kaip doh.gif ir turejom ryt eit pas pulmonologa,bet kadangi gulim ligoninei,tai atseit negalima,tai dabar tik kita antradieni eisim doh.gif bardakas Jonavoi vaiku skyriui baisus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 16, 19:14)
ryt tik sius pas LOR doh.gif snd tik plauciu foto dare,bet ir tai daktare net nesugebejo ateit ir pasakyt kas kaip doh.gif ir turejom ryt eit pas pulmonologa,bet kadangi gulim ligoninei,tai atseit negalima,tai dabar tik kita antradieni eisim doh.gif bardakas Jonavoi vaiku skyriui baisus unsure.gif

Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 16, 23:08)

Aciu 4u.gif ryt gal daugiau galesiu ka parasyt,gal ka pasakys daktarai tie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 16, 19:14)

.............tas laukimas -pjaunantis dalykas.
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
na mas snd buvom pas LOR,pasake kad pas pupa adenoidai,bet patare dar ju neoperuoti nes jie atauga iki 10 metuku,bet pagal svori sake galima ja operuoti,pasake kad viska stebeti kaip bus po sanatorijos,jei vel bus tokie sirgimai tai tada teks operuoti,snd dar dare tyrima del mecoplazmos bakterijos,kuri irgi sukelia sirgimus,ypas dazna kosijima,ryt bus atsakymas,kita antradieni pas pulmonologa,o treciadieni i Druskininkus i sanatorija "Saulute" smile.gif busim ten 18 dienu,kiek daug doh.gif bet ka del savo vaiku nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 16, 17:57)
man tos temperaturos laikimas buvo apie 10metu doh.gif galvojau kad gal cia mano kuno temperatura tokia biggrin.gif bet gerai kad atradom kodel ji tokia smile.gif o pas tave neiseina puliai?na jie tikie kai varskele buna,buna kad atsikoseji ar nusiciaudai ir jie nuplista nuo tonzeliu doh.gif ir tada burnoi kartu pasidaro,o kai auga tai jauciasi kad burnoi kazkas maiso doh.gif

Nu man ta temp atsirado po gimdymo. Seniau pakildavo nuo nuovargio, bet paguledavau pusvalanduka ir praeidavo. Nu ne, nepastebejau puliu ir gerkle kai ziuriu nematau jokiu puliu unsure.gif
Sveikateles jums 4u.gif O dabar ligoninej kodel gulit? unsure.gif
Atsakyti