Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Puma84 @ 2011 07 20, 14:58)
Na mes irgi i sirgaliuku buri prisidedam, nors dar tik 1 m 2 men doh.gif  Kai prasidejo viskas pries menesi, tai galo nematyt doh.gif  Pries menesi tevelis parnese sloga baisiausia, na bet su ja patys namie be gydytoju pagalbos tvarkemes, nors ir pakarsciavo pirmas dvi dienas, po savaites vel uzkilo tempa-tridiene kazkur sugebejom pasigauti, tik 2 sav praejo po gryzimo is ligonines-ir vel tempa iki 39, jauciasi lyg nosyte uzgulta butu, bet nieko neistraukiam doh.gif  Zodziu jau silpna man daros nuo tu ligu doh.gif  Gydytojai kalte dantims vercia-nes pastaruoju metu kaip grybai po lietaus pasipyle... Bet kaip uzbaigt ta ligu grandine-tik speja atsigaut, jau ir kitas virusas  doh.gif  Atrodo ir saugom ir i didelius susiburimus nevaikstom, bet... verysad.gif

Dantuku dygimo metu daznai susilpneja vaikucio imunitetas ir greiciau prikimba ligos unsure.gif Dar nenusiminkit, juk jusu vaikutis dar mazutis unsure.gif
Atsakyti
Daba darom pertrauką vitaminam, bet rudeniop vėl vartosim. Mes džiaugėmės juos atradę, nes kiek prieš tai vartpotjom tai rezultatų nelabai buvo.

Gal galite ir man i az parasyt kas tai per vitaminai ir kur juos gauti?
Papildyta:
QUOTE(jurgitale @ 2011 06 25, 16:39)
Sveikos mamos o jūs pirmiausia susimastykit ką jūsų vaikučiai valgo, kiek iš to maisto gauna vitaminų ir tada žiūrėkit ką pradėti vartoti. Kol jūs organizmo nesustiprinsit, tol ne manau kad rezultatų greitų bus. Juk vaikai mažai valgo daržovių žalių lapų, kuriuose slypi gamtos galia chlirofilas it t.t. Pati auginu 3m. merginą ir berniųką 11m. žinau kaip sunku jiemįkišti naudingo ir sveiko maisto. Bet dabar vartojant natūralius vitaminus reikalai žymiai pagerėjo. Mano mažoji daržovių dar valgo, bet didysis  schmoll.gif . Taiva iš kur jiems gauti visų reikalingų medžiagų jei masto racionas siauras gaunasi. Be to vaisiuose iš maximų tikriausia daugiau žalos nei naudos, bet ką darysi reikia juk valgyti. Tai va aš manau pirmiausia reikia ieškoti priežasties dėl ko serga, o ne vaistais pumpuoti. smile.gif Na akrtais aišku be jų neapseisim, būna visokių ligų klastingu. Bet daba jau mažoji jau kokius 2mėn. ir ledus kerta ir lauke per lietų duodasi ir darželį lanko ir viskas ok. Na aišku lauksim šaltų orų. Daba darom pertrauką vitaminam, bet rudeniop vėl vartosim. Mes džiaugėmės juos atradę, nes kiek prieš tai vartpotjom tai rezultatų nelabai buvo.

gal galite ir man i az marasyt kas tai per vitaminai ir kur perkat?
Atsakyti
Mum is burnytes eme tepineli,rado kazkoki mikroba nelabai gera.Liepe homeopatiniu vaistuku pagerti,nuo kuriu tik dar labiau susirgom doh.gif ir sake imuniteta stiprinti,pvz Bronchomunaliu.Mes geriam siuo meti imunotrofina-sake,kad jis per silpnas.Ale bet kaip ta mikroba isnaikinti,tai taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 12:53)
Mum is burnytes eme tepineli,rado kazkoki mikroba nelabai gera.Liepe homeopatiniu vaistuku pagerti,nuo kuriu tik dar labiau susirgom doh.gif ir sake imuniteta stiprinti,pvz Bronchomunaliu.Mes geriam siuo meti imunotrofina-sake,kad jis per silpnas.Ale bet kaip ta mikroba isnaikinti,tai taip ir nesupratau g.gif

laba, jums turbut rado ta Moraxella mikroba kuris rodo kad imunitetas nusilpes, tik jo gydyti nereikia, o reik stiprtint imuniteta. mano sunus irgi buvo ligoniukas, per tris metus septynis kartus ligoninej gulejom, anginos baisiausios, bet zinot viskas baiges, tikiuosi ilgam, kai pradejom gerti saltalankiu alieju po du saukstelius i diena, na mano vyrukas geria bet ka kas skanu ir kas ne ,cia turbut nuo tu gautu antibijotiku kiekio, ir tfu tfu nebesergam dar ledus kas ryta valgom, ir dabar per vaiku laida apie linu semenu alieju kalbejo, tai paskaiciau straipsnius, atsiliepimai geri, tai dabar maisom, vienadiena geriam ji kita diena saltalankiu alieju, o tu visu geriamu vakcinu-rybominiliu ir pan mums jie nepadejo o tik dar labiau pablogino, tai geriau naturalus dalykai, pabandykit, juk jie tikrai neblogina vaiku sveikatos
Atsakyti
Norėčiau pasigirti, kad mes kol kas nesergame gerdami Kardicepsą, nes du metai kai einame i daržą(kol buvome namie viskas buvo Ok.) buvo košmariški, savaite einam -dvi ar daugiau sergame ir ta žinot dažniausiai sloga tiršta, aišku to pasekmė buvo, kad beveik priėjome prie sinusito, žodžiu buvo daug antibijotikų vaistų, bet dabar jau pora mėnesių geriant -NESERGAM thumbup.gif aišku barbenu į medį, bet neturime net menkiausios slogos, kai visi grupėje beveik kosėjantis ir sloguojantys Pirkom iš Čia su nurodymais kaip rekomenduojama gerti.
Smagu, kad nebereikia tiek visokių stiprių vaistų

Atsakyti
QUOTE(TejaTeja @ 2011 10 20, 11:59)
Norėčiau pasigirti, kad mes kol kas nesergame gerdami Kardicepsą, nes du metai kai einame i daržą(kol buvome namie viskas buvo Ok.) buvo košmariški, savaite einam -dvi ar daugiau sergame ir ta žinot dažniausiai sloga tiršta, aišku to pasekmė buvo, kad beveik priėjome prie sinusito, žodžiu buvo daug antibijotikų vaistų, bet dabar jau pora mėnesių geriant -NESERGAM   thumbup.gif aišku barbenu į medį, bet neturime net menkiausios slogos, kai visi grupėje beveik kosėjantis ir sloguojantys Pirkom iš Čia su nurodymais kaip rekomenduojama gerti.
Smagu, kad nebereikia tiek visokių stiprių vaistų

O man rodos ,Jus tiesiog "prasukot ligu rata",kuris buvo Jums skirtas ir nesergat ne nuo stebuklo kazkokio,o naturaliai.
Mano sunus sirgo nuo 2 sav.gimimo...Galo nebuvo...Apie 4.5m mums pasiule ribomunyl.Vaikas NUSTOJO sirgt bigsmile.gif .Visus medalius,himnus skyriau ribomuniliui.Visiems is eiles pasakojau savo istorija su laiminga pabaiga.Bet stai gime mazoji.Lepino mane ji savo gera sveikata iki 3m.Pradejom eit i darzeli ir.....2sav.einam,1-2 sav.namie.Is karto,buvau "gudri mama" ir jau po pirmos darzelines ligos sugrudau per metus reikiamus 2 ribomunyl kursus.Niekas nepasikeite.Prasidejo antri darzelio metai...Sukam ta pati rata:2 sav.darze,1-2 sav.namie.....Jai 4.5m.vat ir gyvenu optimizmu,kad greitai rata uzdarysim-ties 5-tais metais.Jokie stebuklai cia neveikia.Veikia paprastas ir ,kaip pasaulis senas dalykas- vaikai kolektyve turi "apsiuostyt",vieni skausmingiau,kiti lengviau.
Jau skaiciau simtus staripsniu ir isitikinau,kad farmacininkai ar net pavadinciau visokie platintojai neaiskiu ,mistiniu produktu naudojasi musu,mamu, asaromis,nerimu,pergyvenimu del vaiku ligu.Atsisakome daug ko sau,kitiems seimos nariams,del tu "tusciu pakeliu",kurie kainuoja simtus ir veikia ,kaip placebo metodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 20 spalio 2011 - 17:36
4u.gif mamytes,gal kuri bande IMUNO MOSS? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi kiek duoti vaikui kates nago? turim nusipirke tabletes 500 mg. raso jog dozavimas po 2-4 tab. kiek galima duoti 3 m. vaikui. Buciau dekinga jei kas pasidalintumete ziniomis.
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 10 26, 07:57)

mes bandem, bet nezinau, kiek jo reikia vartoti, kad butu poveikis. Nuo rugsejo pradejom lankyti darzrli, tai siuo metu trecia karta serga. Nebetikiu as jokiais vitaminais, papildais ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 10 26, 09:57)

Mes vartojam... efekto kol kas - jokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liaga @ 2011 05 24, 13:43)
Mamos veskit vaikus keikviena diena i lauka, grudinkt ir nesirks jokiom ligom  bigsmile.gif

Nu taip, visų ligų vaistas... doh.gif varge, vargeli, darželyje kiekvieną dieną veda visus, kaip žąsiukus, bet vis tiek serga, tai kaip čia, taip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutia: 06 lapkričio 2011 - 20:14
QUOTE(Nerutia @ 2011 11 06, 20:14)
Nu taip, visų ligų vaistas...  doh.gif  varge, vargeli, darželyje kiekvieną dieną veda visus, kaip žąsiukus, bet vis tiek serga, tai kaip čia, taip yra?

Darzeli yra taip,kad kol paskutinius aprengia,pirmieji vaikai jau susile yra.Iseje i lauka gauna koki skersveji ir serga verysad.gif
Atsakyti