QUOTE(TejaTeja @ 2011 10 20, 11:59)
Norėčiau pasigirti, kad mes kol kas nesergame gerdami Kardicepsą, nes du metai kai einame i daržą(kol buvome namie viskas buvo Ok.) buvo košmariški, savaite einam -dvi ar daugiau sergame ir ta žinot dažniausiai sloga tiršta, aišku to pasekmė buvo, kad beveik priėjome prie sinusito, žodžiu buvo daug antibijotikų vaistų, bet dabar jau pora mėnesių geriant -NESERGAM
aišku barbenu į medį, bet neturime net menkiausios slogos, kai visi grupėje beveik kosėjantis ir sloguojantys
Pirkom iš Čia su nurodymais kaip rekomenduojama gerti.
Smagu, kad nebereikia tiek visokių stiprių vaistų
O man rodos ,Jus tiesiog "prasukot ligu rata",kuris buvo Jums skirtas ir nesergat ne nuo stebuklo kazkokio,o naturaliai.
Mano sunus sirgo nuo 2 sav.gimimo...Galo nebuvo...Apie 4.5m mums pasiule ribomunyl.Vaikas NUSTOJO sirgt
.Visus medalius,himnus skyriau ribomuniliui.Visiems is eiles pasakojau savo istorija su laiminga pabaiga.Bet stai gime mazoji.Lepino mane ji savo gera sveikata iki 3m.Pradejom eit i darzeli ir.....2sav.einam,1-2 sav.namie.Is karto,buvau "gudri mama" ir jau po pirmos darzelines ligos sugrudau per metus reikiamus 2 ribomunyl kursus.Niekas nepasikeite.Prasidejo antri darzelio metai...Sukam ta pati rata:2 sav.darze,1-2 sav.namie.....Jai 4.5m.vat ir gyvenu optimizmu,kad greitai rata uzdarysim-ties 5-tais metais.Jokie stebuklai cia neveikia.Veikia paprastas ir ,kaip pasaulis senas dalykas- vaikai kolektyve turi "apsiuostyt",vieni skausmingiau,kiti lengviau.
Jau skaiciau simtus staripsniu ir isitikinau,kad farmacininkai ar net pavadinciau visokie platintojai neaiskiu ,mistiniu produktu naudojasi musu,mamu, asaromis,nerimu,pergyvenimu del vaiku ligu.Atsisakome daug ko sau,kitiems seimos nariams,del tu "tusciu pakeliu",kurie kainuoja simtus ir veikia ,kaip placebo metodas.