Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 11, 20:00)
Apie naudą nebešnekėsiu, nes esu jau supratusi, kad daugelis kur kas labiau žavisi vaistais nei natūraliu, prigimtiniu produktu. Bet tai mano nuomonė- savo vaikus galite valgydinti kuo norit cool.gif

o jus kaip suprantu 2 spalvas gyvenime tematot- juoda balta? ty arba MP arba vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 11, 19:12)
o jus kaip suprantu 2 spalvas gyvenime tematot- juoda balta? ty arba MP arba vaistai?

ou ou ou tongue.gif šiandien kaip tik su vaikais skyriuj piešėm piešinius- spalvų gama buvo laaaaaabai plati tongue.gif

Jūs tikriausiai pati tiek tematot, nes neįsiskaitėt į mano žodžius. Esu už tai, kad vaikai gautų tai, kas jiems geriausia, o kad MP yra geriausia, ne aš gi įrodžiau mirksiukas.gif o mokslininkai įrodė. Bet jeigu ir neišėjo
(man pvz pirmąkart neišėjo ilgai maitint)- ką padarysi, bet stengtis verta, nereikia pasiduot mirksiukas.gif

uždarau diskusiją, nes čia ne ta tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 11 sausio 2012 - 19:20
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 11, 20:19)
ou ou ou  tongue.gif šiandien kaip tik su vaikais skyriuj piešėm piešinius- spalvų gama buvo laaaaaabai plati tongue.gif

Jūs tikriausiai pati tiek tematot, nes neįsiskaitėt į mano žodžius. Esu už tai, kad vaikai gautų tai, kas jiems geriausia, o kad MP yra geriausia, ne aš gi įrodžiau mirksiukas.gif o mokslininkai įrodė. Bet jeigu ir neišėjo
(man pvz pirmąkart neišėjo ilgai maitint)- ką padarysi, bet stengtis verta, nereikia pasiduot mirksiukas.gif

uždarau diskusiją, nes čia ne ta tema biggrin.gif

o jūs nemanot kad imunitetas yra paveldimas, mačiau ir sveikesnių vaikų kurie MP negavo nuo gimimo, ir žinau tokių kur MP geria o iš ligų neišsikapsto, pradės eit darželin pamatysit ar čia jis jums padėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivute22 @ 2012 01 12, 10:18)
o jūs nemanot kad imunitetas yra paveldimas, mačiau ir sveikesnių vaikų kurie MP negavo nuo gimimo,  ir žinau tokių kur MP geria o iš ligų neišsikapsto, pradės eit darželin pamatysit ar čia jis jums padėjo  ax.gif

nu kadangi kai vaikai serga staiga vel MP nebepradesim maitint tai manau baigiam ta "saukstai po pietu tema". Kiekvienos reikalas sprest kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Norėjau pasidalinti savo patirtimi. Turėjau namuose ir aš tokį ligoniuką. Sirgdavome ištisai, net nespėdavau į darželį nevesti, atsergam dvi savaites, nu ir kad užtikrinčiau dūtų stengdavausi dar po ligos savaitę namie pabūti, bet ir šiltnamio salygomis pralaikius susirgdavome. Dabar jam jau septyneri, beje sirgti nustojo, nu gal išaugo, bet galiu pasakyti tik tai, kad ir pačius brangiausius pirkau preparatus, net siunčiausi iš Amerikos, hemopatinių vaistų turiu tiek kad galėčiau konkuruoti su pačia vaistine niekas nepadėjo. Toms kam nepervėlu galiu patarti tik tiek , kad kai pirma karta paskirs jums antibiotikus pasikonsultuokit dar su keliais gyditojeis ar negalima be jų, nes jie sugadina vaikui visa sveikata. O toms kurioms per vėlu galiu patarti gydimu užsiimkit vasara, grūdinkis savo mažiukus, surizikuokit kartais ir šaltesnio gėrimo duodamos, leiskit kasdiena laižyti ledus, ir pasitiurkšti jūroje, patikėkit tai padeda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 11, 20:00)
organizmas yra pasilpęs, nes aš mokausi dar ir dirbu, jau seniai galėjau nebemaitint, nes labai daug pastangų iš manęs reikalauja maitinimas krūtimi, bet apsvarsčiusi, ką aš galiu duoti savo vaikeliui maitindama- nusprendžiau, kad kur kas daugiau duosiu jam ir toliau maitindama nei nutraukdama. Konsultavausi ir su medikais- apsisprendimas buvo žiemą dar maitint, pavasarį nutrauksiu.
Apie naudą nebešnekėsiu, nes esu jau supratusi, kad daugelis kur kas labiau žavisi vaistais nei natūraliu, prigimtiniu produktu. Bet tai mano nuomonė- savo vaikus galite valgydinti kuo norit cool.gif

imunotrofinas? g.gif mes gėrėm kartu su lymphomyosot`u 4u.gif dėl tonzilių išvešėjimo 4u.gif

Aš tai galiu pasakyti, kad atvejis atvejui nelygus. Mano dukrai daryta ne viena ir ne dvi operacijos. Ir visą laiką pasitikėjau gydytojų patarimais. Nes natūralių produktų pagalba kažin kaip būtų. Net homeopatai nesiryžo mano dukros gydyti. Tai man pasakymai apie imuniteto stiprinimą, grūdinimą labai keisti. Mums net sudarinėjo visos giminės ligų medį- tik atsakymų kodėl taip sergama rasta nebuvo. Manau pas mus daug kas yra labai kategoriškas, bet išsakant tokią nuomonę- labai reikia gerai žinoti situaciją. Manau kiekviena mama savo vaikui nori geriausio.
Atsakyti
taip, Giedrevs, kiekvienas isivaizduoja kad zino geriausiai. pikciausia kai tas zinojimas bandomas primesti ir kitiems. jei jau serga tai negrudini ir pan. vienas tuo isitikines kitas kitu ir pasakyt kuris teisus man atrodo dazniausiai sudetinga. sad.gif o as ka galiu pasakyt, po 3 dienu darzelyje, sunus grizo namo su 39 temp sad.gif siandien buvo lauke g.gif turiu itarima kad sunkoka aukletojai suziuret visus 20 vaiku lauke ziema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 14 sausio 2012 - 00:09
Kad MP naudingas vaikui, tai viskas aisku...bet garantuoti 100proc, kad tik jo deka vaikas nesirgs... nu nelabai tikisi. Aisku mano mazelis nesirgo kol buvo maitinamas MP, bet... nemaitinsi gi vaiko iki 6-7 m blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 13, 22:31)

kaip smagu, kad Jusu fronte geros naujienos bigsmile.gif

QUOTE(vaidicita @ 2012 01 14, 00:08)
taip, Giedrevs, kiekvienas isivaizduoja kad zino geriausiai. pikciausia kai tas zinojimas bandomas primesti ir kitiems. jei jau serga tai negrudini ir pan. vienas tuo isitikines kitas kitu ir pasakyt kuris teisus man atrodo dazniausiai sudetinga. sad.gif o as ka galiu pasakyt, po 3 dienu darzelyje, sunus grizo namo su 39 temp sad.gif siandien buvo lauke  g.gif turiu itarima kad sunkoka aukletojai suziuret visus 20 vaiku lauke ziema

Gal grubokai issireiksiu...bet uzknisa kai girdi padejavimus...vai vai kaip tavo vaikas serga, gal jo negrudini, stiprink imuniteta. O kaip paklausi kaip, pasakykit ta stebuklinga buda, ismintis dingsta.... Gal mazai i lauka vedi - zinoma, kad mazai, kur matet vaika su temperatura lauke???? duok Vitamino C - daviau, rezultato 0, mmm, gal imuniteta stimuliuojancius - bandem - 0, mmm, tai gal negrudini.... doh.gif Gal vaiko imunitetas tik tokiu budu formuojasi, t.y. nuolat sirgdamas, gal darzelyje kazkur yra saltinis, gal....gal...gal...
Papildyta:
Uzsiminiau darzelyje, kad vaikas i darza eina max 3 dienas...pradejau ieskot priezasciu: vaiko silpna vieta - gerkle. Namie pasaugau kojytes, stengiames, kad nesusaltu. Darzelyje vaikai basi bega iki lovytes, neabejoju , kad i tualeta irgi basi per saltas plyteles laksto. Man duodamas atsakymas, grupeje dar 25 yra ir ne vienas neserga. Ne is fabriko gi tie vaikai, pagal stampofke pagaminti, individualus su savi skirtinga imunine sistema. Suprantu , kad suziureti negali sitiek vaiku, bet bent jau nesakytu NE.

Ir niekaip negali man atsakyti, kodel vaikas vasara nesirgdavo. O jei pasirgdavo, tai slogyte kokia...

Tikiuosi, kad nuo 7m baigsis tos ligos ir galu gale galesiu miegoti naktimis neprabundant, netikrinant kasnakt ar vaikas nekarsciuoja doh.gif

Vo, issikroviau...aciu, kad isklauset blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 01 14, 00:30)
Kad MP naudingas vaikui, tai viskas aisku...bet garantuoti 100proc, kad tik jo deka vaikas nesirgs... nu nelabai tikisi. Aisku mano mazelis nesirgo kol buvo maitinamas MP, bet... nemaitinsi gi vaiko iki 6-7 m  blink.gif 
Papildyta:

kaip smagu, kad Jusu fronte geros naujienos  bigsmile.gif
Gal grubokai issireiksiu...bet uzknisa kai girdi padejavimus...vai vai kaip tavo vaikas serga, gal jo negrudini, stiprink imuniteta. O kaip paklausi kaip, pasakykit ta stebuklinga buda, ismintis dingsta.... Gal mazai i lauka vedi - zinoma, kad mazai, kur matet vaika su temperatura lauke???? duok Vitamino C - daviau, rezultato 0, mmm, gal imuniteta stimuliuojancius - bandem - 0, mmm, tai gal negrudini....  doh.gif  Gal vaiko imunitetas tik tokiu budu formuojasi, t.y. nuolat sirgdamas, gal darzelyje kazkur yra saltinis, gal....gal...gal...
Papildyta:
Uzsiminiau darzelyje, kad vaikas i darza eina max 3 dienas...pradejau ieskot priezasciu: vaiko silpna vieta - gerkle. Namie pasaugau kojytes, stengiames, kad nesusaltu. Darzelyje vaikai basi bega iki lovytes, neabejoju , kad i tualeta irgi basi per saltas plyteles laksto. Man duodamas atsakymas, grupeje dar 25 yra ir ne vienas neserga. Ne is fabriko gi tie vaikai, pagal stampofke pagaminti, individualus su savi skirtinga imunine sistema. Suprantu , kad suziureti negali sitiek vaiku, bet bent jau nesakytu NE. 

Ir niekaip negali man atsakyti, kodel vaikas vasara nesirgdavo. O jei pasirgdavo, tai slogyte kokia...

Tikiuosi, kad nuo 7m baigsis tos ligos ir galu gale galesiu miegoti naktimis neprabundant, netikrinant kasnakt ar vaikas nekarsciuoja  doh.gif
Vo, issikroviau...aciu, kad isklauset  blush2.gif

Netyčia užklydau...Įsiterpsiu ir aš smile.gif Išaugs iš tų paprastų peršalimo ligų, patikėkit manim. Žinau ką sakau smile.gif Darželinis va dar vis sergalioja doh.gif , kiti du jau nebe taip...Na, dičkis tai jau suaugęs, o vidurinėlė normos ribose...Taigi kantrybės 4u.gif o buvo mano visų 3 silpna vieta - laringitai doh.gif Su pirmuoju beveik gyvenom ligoninėje. Su vidurinėle laringito proga gulėjom 1 kart, 8 mėnesių, nors sirgo oi kiek kartų blink.gif Pagrandukas irgi laringitinis, bet jau patirties sočiai...Turi išaugti jie tas ligas, paprastus peršalimus, anginas, ir pan. (žinoma nekalbu apie komplikacijas ir etc. kurių mes irgi turim). Bet sakau, patikėkit, su amžium jie tijkrai sirgs mažiau.
Ir dar. Skaičiau, ir savo nuomone susidariau, kad geriau jei serga darzelinio amžiaus o ne mokyklinio.....Daržą praleidinėt geriau negu pamokas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 14, 01:08)
taip, Giedrevs, kiekvienas isivaizduoja kad zino geriausiai. pikciausia kai tas zinojimas bandomas primesti ir kitiems. jei jau serga tai negrudini ir pan. vienas tuo isitikines kitas kitu ir pasakyt kuris teisus man atrodo dazniausiai sudetinga. sad.gif o as ka galiu pasakyt, po 3 dienu darzelyje, sunus grizo namo su 39 temp sad.gif siandien buvo lauke  g.gif turiu itarima kad sunkoka aukletojai suziuret visus 20 vaiku lauke ziema

man tai labiausiai patinka, kai pasakai kad daznai serga ir gauni toki patarima : " o kokio vit C duot nebandet?" nu nemoku nupasakot to jausmo lotuliukas.gif nu jo vaikas serga istisai o as vista visiska is rugpieniu kaimo nu nieko nesu bandzius va laukiu ir dejuoju tipo lotuliukas.gif
Atsakyti
Primine Viotinola nuogas kojytes...
Iki darzelio galiu pasakyt,kad net nelabai paisiau ,neturejau baimiu...Ismaudydavom ,is duso(kiekviena diena),aprengdavau pizamyte(be jokiu peduciu),atidarydavau duris ir duj is vonios.Ir taip ziema-vasara.Basom kojom lakstydavo iki kokia spalio men(pas mane ne namas-butas,tad sildymas nuo lapkr.men ir minimalus)kol aplinkui ,pamate zmones nepradedavo mane protint-apauk.Lauke drabuziai minimalus.Didziausia taisykle-geriau vesiau ,nei silciau.Tad iki triju metu buvau atsiputus.Turim vyresni vaika.Tas partemdavo is mokyklos ligas(na zinoma-minimaliai,bet 2-3per metus budavo).Ji nereaguodavo-neapsikresdavo.Gyd.sakydavo-nu ir stiprus vaikas auga......Prasidejo nuo darzelio lankymo.Aukletoja pasitikiu ir gerai ja zinau,tad priekaistu prieziurai neturiu jokiu.Todel ,mano atveju manau,kad ji tiesiog :gauna porcija svetimu bacilu.....
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 14, 08:04)
man tai labiausiai patinka, kai pasakai kad daznai serga ir gauni toki patarima : " o kokio vit C duot nebandet?" nu nemoku nupasakot to jausmo lotuliukas.gif  nu jo vaikas serga istisai o as vista visiska is rugpieniu kaimo nu nieko nesu bandzius va laukiu ir dejuoju tipo lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 100 balu lotuliukas.gif man ir patinka tas bajeriuks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliausmama @ 2012 01 14, 08:43)
Primine Viotinola nuogas kojytes...
Iki darzelio galiu pasakyt,kad net nelabai paisiau ,neturejau baimiu...Ismaudydavom ,is duso(kiekviena diena),aprengdavau pizamyte(be jokiu peduciu),atidarydavau duris ir duj is vonios.Ir taip ziema-vasara.Basom kojom lakstydavo iki kokia spalio men(pas mane ne namas-butas,tad sildymas nuo lapkr.men ir minimalus)kol aplinkui ,pamate zmones nepradedavo mane protint-apauk.Lauke drabuziai minimalus.Didziausia taisykle-geriau vesiau ,nei silciau.Tad iki triju metu buvau atsiputus.Turim vyresni vaika.Tas partemdavo is mokyklos ligas(na zinoma-minimaliai,bet 2-3per metus budavo).Ji nereaguodavo-neapsikresdavo.Gyd.sakydavo-nu ir stiprus vaikas auga......Prasidejo nuo darzelio lankymo.Aukletoja pasitikiu ir gerai ja zinau,tad priekaistu prieziurai neturiu jokiu.Todel ,mano atveju manau,kad ji tiesiog :gauna porcija svetimu bacilu.....

Mums kojytes gydytoja parae saugoti, nes pas ji adenoidai siek tiek uzdegiminiai, tai labai min reikia pasalti kojytes, kad paleistu mechanizma doh.gif O operuotis nelabai norejome blush2.gif, tai bandome suktis be operacijos. Tfu Tfu Tfu gal kaip nors...

As pasitikejau aklai kol nepamaciau padaryta skersveji grupeje per pietuku miega. O maniskis prie pat lango miega doh.gif
Atsakyti