QUOTE(Viotinola @ 2012 01 14, 00:30)
Kad MP naudingas vaikui, tai viskas aisku...bet garantuoti 100proc, kad tik jo deka vaikas nesirgs... nu nelabai tikisi. Aisku mano mazelis nesirgo kol buvo maitinamas MP, bet... nemaitinsi gi vaiko iki 6-7 m
Papildyta:
kaip smagu, kad Jusu fronte geros naujienos
Gal grubokai issireiksiu...bet uzknisa kai girdi padejavimus...vai vai kaip tavo vaikas serga, gal jo negrudini, stiprink imuniteta. O kaip paklausi kaip, pasakykit ta stebuklinga buda, ismintis dingsta.... Gal mazai i lauka vedi - zinoma, kad mazai, kur matet vaika su temperatura lauke???? duok Vitamino C - daviau, rezultato 0, mmm, gal imuniteta stimuliuojancius - bandem - 0, mmm, tai gal negrudini....
Gal vaiko imunitetas tik tokiu budu formuojasi, t.y. nuolat sirgdamas, gal darzelyje kazkur yra saltinis, gal....gal...gal...
Papildyta:
Uzsiminiau darzelyje, kad vaikas i darza eina max 3 dienas...pradejau ieskot priezasciu: vaiko silpna vieta - gerkle. Namie pasaugau kojytes, stengiames, kad nesusaltu. Darzelyje vaikai basi bega iki lovytes, neabejoju , kad i tualeta irgi basi per saltas plyteles laksto. Man duodamas atsakymas, grupeje dar 25 yra ir ne vienas neserga. Ne is fabriko gi tie vaikai, pagal stampofke pagaminti, individualus su savi skirtinga imunine sistema. Suprantu , kad suziureti negali sitiek vaiku, bet bent jau nesakytu NE.
Ir niekaip negali man atsakyti, kodel vaikas vasara nesirgdavo. O jei pasirgdavo, tai slogyte kokia...
Tikiuosi, kad nuo 7m baigsis tos ligos ir galu gale galesiu miegoti naktimis neprabundant, netikrinant kasnakt ar vaikas nekarsciuoja
Vo, issikroviau...aciu, kad isklauset
Netyčia užklydau...Įsiterpsiu ir aš
Išaugs iš tų paprastų peršalimo ligų, patikėkit manim. Žinau ką sakau
Darželinis va dar vis sergalioja
, kiti du jau nebe taip...Na, dičkis tai jau suaugęs, o vidurinėlė normos ribose...Taigi kantrybės
o buvo mano visų 3 silpna vieta - laringitai
Su pirmuoju beveik gyvenom ligoninėje. Su vidurinėle laringito proga gulėjom 1 kart, 8 mėnesių, nors sirgo oi kiek kartų
Pagrandukas irgi laringitinis, bet jau patirties sočiai...Turi išaugti jie tas ligas, paprastus peršalimus, anginas, ir pan. (žinoma nekalbu apie komplikacijas ir etc. kurių mes irgi turim). Bet sakau, patikėkit, su amžium jie tijkrai sirgs mažiau.
Ir dar. Skaičiau, ir savo nuomone susidariau, kad geriau jei serga darzelinio amžiaus o ne mokyklinio.....Daržą praleidinėt geriau negu pamokas
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...