Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

o as nemaitinau MP ir iki metuku nesirgom visiskai, tik suejo gimtadienis tai taip ir prasidejo, kas menesi i ligonines ir su antibijotikais verysad.gif
man daktere sake, taip:
,,vaistu nuo imuniteto nera, nes tai paveldima , ir sergama iki 5-7metu unsure.gif "
P.S. maniske serga jau 5 savaite, galu gale lyg sveikstam.
patarkit kokius vitaminus -sirupus verta gerti, kad sustiprint imuniteta 4u.gif
kazkuri rase kad geria kazkas panasiai yra su zodisu imuno kaip ten pavadinimas, niekur dabar nerandu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 10 sausio 2012 - 17:58
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 17:35)
o as nemaitinau MP ir iki metuku nesirgom visiskai, tik suejo gimtadienis tai taip ir prasidejo, kas menesi i ligonines ir su antibijotikais verysad.gif
man daktere sake, taip:
,,vaistu nuo imuniteto nera, nes tai paveldima , ir sergama iki 5-7metu unsure.gif "
kazkuri rase kad geria kazkas panasiai yra su zodisu imuno kaip ten pavadinimas, niekur dabar nerandu

Mes dabar abu pradejom gert Bronchomunal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 10, 15:51)
Perskaičiau tas mintis ir nustėrau, nes kažkada pati visokių nesąmonių prisiklausiau apie save, apie savo vaiką. Kad neprižiūriu ir t.t. Visiška nesąmonė. Mano dukra buvo ir labai planuota ir labai laukta ir ilgai maitinta MP. Tik va tikrai, kol buvo maitinama MP  nesirgo. O paskiau metai ligų ir nemažai operacijų, tai man tokie pasakymai yra sveikus vaikus užauginusių bobučių pasakos. Ir labai įdomu, ką tos mamos būtų parašę, jei pas jas būtų augęs toks vaikas............
O mes grįžom po eilinio klausos tyrimo. Laukiam gerų žinių iš daktarų. Gal pagaliau liksim be vamzdyno ausytėse thumbup.gif

Tai vadinas rezultatai ne is karto pasakomi?Po kiek laiko jau turesit sprendima?...........bandau suprast ,kaip ilgu laukt,jei tai ir viena naktis.............
Papildyta:
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 18:35)
man daktere sake, taip:

Man kompetetingi gyd.yra patare dairytis vitaminu su kuo mazesne sudetimi.Paradoksalu,bet matyt prigrustoje kapsuleje visokiu vitaminu ir mikroelementu maziau naudos,nei su saikinga sudetimi....
Dar pridejo,kad realiausi efekta duodantys imunostimuliatoriai yra ribomunilis ir esberitox...Bet deja...as jau jais netikiu........O ir logiskai "stimuliuot nenaturaluma "jau nebenoriu...........Mums jie nepasitvirtino su antru vaiku.....Nors vyresni seriau ribomuniliu ir jis man dave superini efekta.Taciau dabar jau as ta efekta speju,kad tai buvo sutapimas su "isaugimu",nes pradejau ji duot apie 4,5-5m....kada jau buvo "pragroje kadrilius su ligom"...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 10 sausio 2012 - 18:55
QUOTE(Viliausmama @ 2012 01 10, 19:50)
Tai vadinas rezultatai ne is karto pasakomi?Po kiek laiko jau turesit sprendima?...........bandau suprast ,kaip ilgu laukt,jei tai ir viena naktis.............
Papildyta:

Man kompetetingi gyd.yra patare dairytis vitaminu su kuo mazesne sudetimi.Paradoksalu,bet matyt prigrustoje kapsuleje visokiu vitaminu ir mikroelementu maziau naudos,nei su saikinga sudetimi....
Dar pridejo,kad realiausi efekta duodantys  imunostimuliatoriai yra ribomunilis ir esberitox...Bet deja...as jau jais netikiu........O ir logiskai "stimuliuot nenaturaluma "jau nebenoriu...........Mums jie nepasitvirtino su antru vaiku.....Nors vyresni seriau ribomuniliu ir jis man dave superini efekta.Taciau dabar jau as ta efekta speju,kad tai buvo sutapimas su "isaugimu",nes pradejau ji duot apie 4,5-5m....kada jau buvo "pragroje kadrilius su ligom"...........

O mes geriam trasfer faktorius. Ten ir skirta imunitetui moduliuoti. Bet geriam jau nuo vasaros. O mums nei vienas imunologas nesiūlė jokių vitaminų, homeopatas jokių žirnių ir daktarai kiti irgi nieko. Nes sintetiniai vitaminai nieko gero - sakė viską reikia gauti su maistu. Dar apie ribomunili lyg nieko atsiliepimai- bet jo nerekomenduoja kartu su transfer faktoriais. Kadangi gydytoja iš savo patirties pasiūlė juos pabandyt tai ir bandom.

Kad klausos tyrimas geras pasakė iš karto- po 1,7 metų šviesa mūsų ligų kelyje. O dėl datos kada vamzdelius išiminės dar nežinau, nes su narkoze reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 10 sausio 2012 - 19:51
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 10, 20:50)
O mes geriam trasfer faktorius. Ten ir skirta imunitetui moduliuoti. Bet geriam jau nuo vasaros. O mums nei vienas imunologas nesiūlė jokių vitaminų, homeopatas jokių žirnių ir daktarai kiti irgi nieko. Nes sintetiniai vitaminai nieko gero - sakė viską reikia gauti su maistu. Dar apie ribomunili lyg nieko atsiliepimai- bet jo nerekomenduoja kartu su transfer faktoriais. Kadangi gydytoja iš savo patirties pasiūlė juos pabandyt tai ir bandom.

Kad klausos tyrimas geras pasakė iš karto- po 1,7 metų šviesa mūsų ligų kelyje. O dėl datos kada vamzdelius išiminės dar nežinau, nes su narkoze reiks.

O mes vakar buvom pas pulmonologe. Imuninei sistemai patare naudoti tik vitamina D ir C. Priskyre monkastos 2 men. ir dar dave reklamos, kad yra tokia naujove is po antibiotiku kazkokie PEARLS probiotikai. atseit ju yra 4 rusys. po antibiotiku, zarnyno veiklai, misinys moterims, ir saltajam sezonui ziema gert, kad pastiprinti imuniteta. Bet as ju dar neisbandziau. Siaip mes po antibiotiku geriam visokius kefyrus, piena, surio valgom, zodziu ten, kur naturaliai, galima rast tu probiotiku. O su dukra issisukom be antibiotiku, su berodualiu ir ACC 4u.gif nors dar gydomes, bet matau pagerejima. Penktadieni vedu dukra pas pulmonologe matysiu ka jai pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 18:35)
man daktere sake, taip:

mes geriam alavijo sultis, perkam iš foreverio firmos
Atsakyti
QUOTE(daivute22 @ 2012 01 10, 22:03)
mes geriam alavijo sultis, perkam iš foreverio firmos

ir kaip jos?
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 10, 20:50)

kas tai yra ,,transfer faktoriais"?
Papildyta:
QUOTE(Puke111 @ 2012 01 10, 19:20)
Mes dabar abu pradejom gert Bronchomunal wink.gif

aciu sio pavadinimo ieskojau, o kaip apie juos atsiliepimai?

aciu visoms, kolkas bandysim ribomunili drinks_cheers.gif
su vitaminu C tai reikia atsargiai, nes sake vaistininke, kad kenkia inkstam ar kam ten....
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 22:01)

Na kazko blogo neuzskaiciau, o is pazistamu pora vartojo, bet jie suauge zmones, tai gerai atsiliepia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 23:01)
ir kaip jos?

alavijo sultis tikrai puikios, geria ir drauges vaikai, o ribomunilis mums nepadejo, tik dar labiau reikala pagadino doh.gif poto isvis sirgom istisai, nutraukem ir baiges,
beje jos 99 proc naturalios, jokios sintetikos, aisku ir kainuoja kazkur 85 lt litras, tik tiek kad vaikui uztenka po 15 ml i diena tai men puse kazkur, tai patarciau kooperuotis nes jos atidarytos men galioja
Atsakyti
mes bandem ir bronchomunali ir ribomunyli, tai poveiki kazkoki maciau tik nuo ribomunylio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 23:01)
ir kaip jos?
Papildyta:

kas tai yra ,,transfer faktoriais"?
Papildyta:

su vitaminu C tai reikia atsargiai, nes sake vaistininke, kad kenkia inkstam ar kam ten....

Priekyje suvesk 4 life transfer factor ir pasiskaityk. Mes geriam Classik.
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 10, 11:28)
o jus tikra kad po tiek laiko maitinimo pati pripazystat kad esat nusilpus- bet jusu MP tikrai naudongas jusu vaikui?
organizmas yra pasilpęs, nes aš mokausi dar ir dirbu, jau seniai galėjau nebemaitint, nes labai daug pastangų iš manęs reikalauja maitinimas krūtimi, bet apsvarsčiusi, ką aš galiu duoti savo vaikeliui maitindama- nusprendžiau, kad kur kas daugiau duosiu jam ir toliau maitindama nei nutraukdama. Konsultavausi ir su medikais- apsisprendimas buvo žiemą dar maitint, pavasarį nutrauksiu.
Apie naudą nebešnekėsiu, nes esu jau supratusi, kad daugelis kur kas labiau žavisi vaistais nei natūraliu, prigimtiniu produktu. Bet tai mano nuomonė- savo vaikus galite valgydinti kuo norit cool.gif
QUOTE(zibba @ 2012 01 10, 17:35)

imunotrofinas? g.gif mes gėrėm kartu su lymphomyosot`u 4u.gif dėl tonzilių išvešėjimo 4u.gif
Atsakyti