man is vaistu labiau patiko sab simplex negu espumizanas bet turbut reiktu priezasciu ieskot o ne tik vaistus duoti. kazin ar cia labai normalu.... na nezinau reiktu gal bandyt ryte pries valgi vandens duot atsigert pavyzdziui ... zinau kad suauge kurie turi problemu su viduriais tai turi ryte isgert 2 stiklines vandens ant tuscio skrandzio ( geriau atsitupus). padeda
na o mes jau dvieju savaiciu su sunum neistempem- ryt nebeisim - koseja. aisku sakau darze o kiti vaikai nekoseja? sako tas koseja ir anas koseja o kitas man pats sako vaikas :" as koseju nu tai ka pagal tokia teorija ir as tureciau ryt vest bet jeigu kosejanti leisiu tai isvis isisirgs....
o dukra 2 diena siandien darze po 1,5 menesio pertraukos. ir ka : apsiveme ka jie ten valgo nebesuprantu... vemia guli ir nezinau kuo baigsis
QUOTE(Deep Blue @ 2012 01 05, 20:45)
man sove vienintele mintis- MP. gal jis aplamai pieno baltymo netoleruoja? man paciai asmeniskai nuo bet kokio pieno produkto nerealiai pucia pilva. MP yra geris, bet visi mes skirtingi. drauges mergytei issivyste alegija pieno baltymui gyd teigimu nuo ilgo maitinimo, maitino iki 1.3m
nu cia tik mintis aisku
nu cia tik mintis aisku
karvės pino baltymas,ir MP baltymai yra viiisiškai skritingi dalykai. tai šia tas nuo ilgo maitinimo, tai man skamba geroka erezija... jei būtų alergija pačiam MP (o ne suvalgomam mamos maistui), kuri laaaabai reta, tai iki 1.3 metų neišmaitintų, manau viako būklė neleistų. tokai jau neįgijama alergija manau, o įgimta.
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 05, 21:20)
Gal kas turėsit minčių nes jau nebeišmanau, ką daryt...
Sūneliui 1,5 m. labai pučia pilvuką- espumizaną geriam iki šiol nuo pirmųjų gyvenimo bėdų, Pilvuką labai pučia, vaikšto persdamas visą dieną- naktį neramus, raičiojasi....
Iki šiol valgo MP, tačiau ir visą kitą maistą- tikrai nevalgo kokių kopūstų, pupų ir pan, kas labai pūstų pilvuką... tiesiog įprastinis maistas, netgi nevalgiukas jis pas mane labiau
Buvom pas gastro- prirašė meteorizmą, bet ir tai, tik todėl, kad nenorėjo parašyti, kad sveikas, nes kitąkart negalėtumėm ateit be siuntimo. Daktarės nuomone pilvo pūtimas normalu iki 2 m. gal ....
bet kai matau, kad vaikas pirsčioja kas 10 min ir atsiriaugėja dažnokai, pilvas nuolat gurguliuoja
gal kažkas susidūrėt ruošiuosi pakeisti espumizaną kokiu gripe water...tačiau mane domina ne tik panaikinti simptomus, bet noriu išsiaiškinti priežastį
ačiū, jei ką patarsit
Sūneliui 1,5 m. labai pučia pilvuką- espumizaną geriam iki šiol nuo pirmųjų gyvenimo bėdų, Pilvuką labai pučia, vaikšto persdamas visą dieną- naktį neramus, raičiojasi....
Iki šiol valgo MP, tačiau ir visą kitą maistą- tikrai nevalgo kokių kopūstų, pupų ir pan, kas labai pūstų pilvuką... tiesiog įprastinis maistas, netgi nevalgiukas jis pas mane labiau
Buvom pas gastro- prirašė meteorizmą, bet ir tai, tik todėl, kad nenorėjo parašyti, kad sveikas, nes kitąkart negalėtumėm ateit be siuntimo. Daktarės nuomone pilvo pūtimas normalu iki 2 m. gal ....
bet kai matau, kad vaikas pirsčioja kas 10 min ir atsiriaugėja dažnokai, pilvas nuolat gurguliuoja
gal kažkas susidūrėt ruošiuosi pakeisti espumizaną kokiu gripe water...tačiau mane domina ne tik panaikinti simptomus, bet noriu išsiaiškinti priežastį
ačiū, jei ką patarsit
O pas gastroenterologą nėjot? Mano dukra ir vargo su pilvu, bet kažkaip gal iki metų- niu tikrai neilgiau
istikruju ko gero gal pilvo organu echoskopija padaryt, su gastro pasikonsultuot galima
mano vaikui labai skaudedavo pilva galvodavau gal viduriai gal kas , kraujas buvo geras, kol nepadarem pilvo organu echoskopijos- rado mezadenita. ejom pas vaiku chirurga, darem tyrimus nuo TBC ( sake kad susije) , nieko nerado daugiau- padideje pilvo limfmazgiai ir tiek... gydymas kartais buna antibiotikais kartais ju nereikia. musu atveju sake kad nereikia. pakartojom tyrima po 3 menesiu - tas pats. vel sako laukiam. tyrimu prisidarem begale. dabar skausmai praejo.. jeigu kartosis vel ziuresim
mano vaikui labai skaudedavo pilva galvodavau gal viduriai gal kas , kraujas buvo geras, kol nepadarem pilvo organu echoskopijos- rado mezadenita. ejom pas vaiku chirurga, darem tyrimus nuo TBC ( sake kad susije) , nieko nerado daugiau- padideje pilvo limfmazgiai ir tiek... gydymas kartais buna antibiotikais kartais ju nereikia. musu atveju sake kad nereikia. pakartojom tyrima po 3 menesiu - tas pats. vel sako laukiam. tyrimu prisidarem begale. dabar skausmai praejo.. jeigu kartosis vel ziuresim
Labuka
Mano vaikas irgi ligu maiselis Kad ir nelanke darzelio, vistiek daug sirgo, o dabar lankom darzeli, bet labai mazai. Pradejom nuo spalio, paejom 3 dienas, po to 1,5 men namie, po to 7 dienos darzelyje ir vel sedim namie per savo beveik 2 metus yra gaves nemazai antibiotiku is pradziu gydomes zoleliniais, homeopatiniais, o po to vistiek reikia antibiotiku
Is mano visu pazistamu rato, tai mano vaikas labiausiai sergantis, visi stebisi kodel tiek serga, o MP gavo beveik 1,5 metu.
Negana to, kad vaikas daug serga, bet ir as paskui ji, tuoj apsikreciu nuo jo, esu tik pora kartu neapsikretusi, kai jam tebuvo paprasta slogyte pati be sveikatos, o rupintis mazuoju. Jau man "stogas vaziuoja"
Ir i parduotuves nesivedam vaiko, ir jei kur serganciu yra i svecius neinam, pas mus irgi nesilanko jei kas serga, o mes susergam toks vaizdas "nuo sventos dvasios"
Tik per vasara mano vaikas sveikas
Dabar abu pradejom vartoti Bronchomunal, ziuresim ar pades jis kiek
Visiem vaikuciam sveikateles, o mamytem stiprybes
Mano vaikas irgi ligu maiselis Kad ir nelanke darzelio, vistiek daug sirgo, o dabar lankom darzeli, bet labai mazai. Pradejom nuo spalio, paejom 3 dienas, po to 1,5 men namie, po to 7 dienos darzelyje ir vel sedim namie per savo beveik 2 metus yra gaves nemazai antibiotiku is pradziu gydomes zoleliniais, homeopatiniais, o po to vistiek reikia antibiotiku
Is mano visu pazistamu rato, tai mano vaikas labiausiai sergantis, visi stebisi kodel tiek serga, o MP gavo beveik 1,5 metu.
Negana to, kad vaikas daug serga, bet ir as paskui ji, tuoj apsikreciu nuo jo, esu tik pora kartu neapsikretusi, kai jam tebuvo paprasta slogyte pati be sveikatos, o rupintis mazuoju. Jau man "stogas vaziuoja"
Ir i parduotuves nesivedam vaiko, ir jei kur serganciu yra i svecius neinam, pas mus irgi nesilanko jei kas serga, o mes susergam toks vaizdas "nuo sventos dvasios"
gal ka praleidau, neskaiciau visos temos,
Gal kuri veda savo vaika sportuoti, kad pastiprintu imuniteta, ar ir i toki susiburima negalima, nes daznai sirgs del vyraujanciu virusu
Papildyta:
merginos kokiu priemoniu imates stiprinimui imuniteto?
Gal kuri veda savo vaika sportuoti, kad pastiprintu imuniteta, ar ir i toki susiburima negalima, nes daznai sirgs del vyraujanciu virusu
Papildyta:
merginos kokiu priemoniu imates stiprinimui imuniteto?
kuri laika vesdavom i baseina zinokit kazkaip nesirgo tuo metu sunku pasakyt ar sutapo ar ne tai buvo praeita vasara/ruduo/ziema...
QUOTE(Puke111 @ 2012 01 07, 18:25)
Labuka
Labai suprantu.
Aš tai netikiu jokiais imuniteto stiprinimo būdais. Manau arba jis yra arba jo nėra. Mes tik papildus pusę metų geriam su karvės priešpieniu.
maniskis irgi serga, kai pradejo i darzeli eiti... ir vis arba "ant gerkles" puola - sloga, kosi ir pan. arba vemia, kokis virusas.... pradejau duot Citroplus, greipfrutu ekstrakto kur Vitaminas C. Dar zuvu taukus geria. Nu nezinau ka daugiau. Man tai atrodo kad jis vaikas toks imlus ligom pasidare nes mazai gryno oro gauna... kai mazas buvo,nu puses metu, metuku, kol namie - tai salta nesalta lauke budavom, o dabar, kol iki darzo - is darzo iki namu... nebent savaitgaliais. Kazkokia ir ziema, slapia, kimba viskas
na va as treciad isleidau i darza, ketvirtadieni pasiemiau vemiancia, o siandien neleidau nes koseja