Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 22, 19:59)
na surizikuosiu, isbauduos tai isbauduos lotuliukas.gif
http://www.hiperfarm...6213-0149d91abe
va su sitais, mes praeita ziema pratempeme be ligu, sia ziema per velai pradejome duoti tai biski buvom apsirge. Bet mums tai super. Dar esam ir suaugusiems nusipirke nuo gerkles, tai kai tik pajauciu pirmus persalimo simptomus, suciulpiu keles tab ir jau antri metai eianam su vyru be ligu. Tikrai isbande ir draugau vaikai, nu liko visi patenkinti

Uzklausiau as vienos vaistininkes su kuria pabendraunam(kur gi nesusipazinsi,kai dazna viesnia ten as doh.gif )apie sita preparata.Minejo,kad nezino,kaip tai suveikia vaikams.Tai naujas preparatas.Bet viena is kolegiu,kuri skusdavosi persalimais pabande (skirtus suaugusiam)si preparata ir nenusivyle.Tai nezino ar tai sutapimas ar tiesiog pataike tinkamuma.
Atsakyti
QUOTE(jurgitale @ 2011 12 28, 10:57)
Ir jus duodat savo vaikam tokius vitaminus, su dazikliais, kvapiosiom medziagom doh.gif . Lyg dar mazai gauna ju is maisto. Be to idomu kaip mazi vaikuciai juos gali suciulpti. Mano merginai greit 4metukai ir tai sukramto, jei ka nors liepi ciulpt. Be to man ta givulines kilmes sudetis  schmoll.gif

pas mane jau nuo dvieju metu suciulpia ir problemu nera. Be kvapniuju medziagu as nesugebeciau priversti taip noriai suciulpti tuos vitaminus.
QUOTE(Viliausmama @ 2011 12 28, 13:21)
Uzklausiau as vienos vaistininkes su kuria pabendraunam(kur gi nesusipazinsi,kai dazna viesnia ten as doh.gif )apie sita preparata.Minejo,kad nezino,kaip tai suveikia vaikams.Tai naujas preparatas.Bet viena is kolegiu,kuri skusdavosi persalimais pabande (skirtus suaugusiam)si preparata ir nenusivyle.Tai nezino ar tai sutapimas ar tiesiog pataike tinkamuma.

tai naujas preparatas kiek domejausi. Atsirades tik nuo praeitu metu rugsejo, bet jau ko klausinejau, tai visi patenkinti. mano visu draugu vaikai ciulpia, tikrai esam visi patenkinti. Jei tik pajuto kad persalo, tai dvigubinu doze ir super buna.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 28, 22:35)
pas mane jau nuo dvieju metu suciulpia ir problemu nera. Be kvapniuju medziagu as nesugebeciau priversti taip noriai suciulpti tuos vitaminus.

tai naujas preparatas kiek domejausi. Atsirades tik nuo praeitu metu rugsejo, bet jau ko klausinejau, tai visi patenkinti. mano visu draugu vaikai ciulpia, tikrai esam visi patenkinti. Jei tik pajuto kad persalo, tai dvigubinu doze ir super buna.

Na su ciulpimu tikrai jokiu problemu nera.Net nepamenu nuo kiek metu nera pas mus tos problemos.Dabar mums 4,5m.
Snd nusipirkau tas tabletes.Pasakiau sau,kad tai paskutinis preparatas,kuri perku ,kaip prevencija ligu atzvilgiu.Is pradziu maniau,kad ilgai ciulps,bet kad ji ten pakankamai greitai susiciulpia.
Atsakyti
QUOTE(jurgitale @ 2011 12 28, 09:57)
Ir jus duodat savo vaikam tokius vitaminus, su dazikliais, kvapiosiom medziagom doh.gif . Lyg dar mazai gauna ju is maisto. Be to idomu kaip mazi vaikuciai juos gali suciulpti. Mano merginai greit 4metukai ir tai sukramto, jei ka nors liepi ciulpt. Be to man ta givulines kilmes sudetis  schmoll.gif

Be problemu ciulpia saldainius, vitaminus, vaistukus jau nuo kokiu 2-2,5 m. Kazkaip manau, jog gal geriau duosiu vitaminus su tom kvapiom medziagom ir dazikliais, kad tik padetu, nei kas dvi savaites vaistus duoti ar antibiotikus... Kol nejo i darzeli, tol ir ligu nebuvo, lengvai issigydydavo negalavimus nedidelius be jokiu rimtu vaistu... O darzelis viska pakoregavo... Nebeuztenka vien tik homeopatiniu priemoniu... Gal adaptuosis, bus geriau.. O dabar pirmi metai darzelyje, tai patys sunkiausi...
P.S. O hamatogenas ne gyvulines kilmes???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 29 gruodžio 2011 - 12:22
QUOTE(Guoda @ 2011 12 29, 13:21)

P.S. O hamatogenas ne gyvulines kilmes???

Daviau Preventan junior. Nepadeda. Kaip sirgo, taip serga. Paskaiciau aprasa ir nusivyliau verysad.gif Tas pats hematogenas, tik tableciu pavidalu ir brangesnis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 29, 13:36)
Daviau Preventan junior. Nepadeda. Kaip sirgo, taip serga. Paskaiciau aprasa ir nusivyliau verysad.gif Tas pats hematogenas, tik tableciu pavidalu ir brangesnis. verysad.gif

O mes gavom naujametiniu dovanu verysad.gif maziukui siand. nakti pasidare bloga. kvieciau daktare i namus. Tik konkreciai nieko nesupratau diagnozes, sako kad eilinis priepolis, bet pas musu tokiu niekad nebudavo g.gif visa krutines lasta uzgulusi, atrodo vos prakvepuoja, tokiu lojanciu balsu kosti, lyg butu uzkimes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 12 29, 19:10)
O mes gavom naujametiniu dovanu  verysad.gif maziukui siand. nakti pasidare bloga. kvieciau daktare i namus. Tik konkreciai nieko nesupratau diagnozes, sako kad eilinis priepolis, bet pas musu tokiu niekad nebudavo  g.gif visa krutines lasta uzgulusi, atrodo vos prakvepuoja, tokiu lojanciu balsu kosti, lyg butu uzkimes  verysad.gif

o tai jums cia nuo preventan Junior taip pasidare?
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 12 27, 13:44)
Sveikinu  4u.gif
Zinau ta jausma-atrodo sviesesnis pasaulis,jegu tiek,kad kalnus nuverstum ,visos kitos problemos-menkniekis.
Nuosirdziai dziaugiuosi uz Jus  4u.gif

ačiū.
Papildyta:
QUOTE(blizguti @ 2011 12 29, 19:10)
O mes gavom naujametiniu dovanu  verysad.gif maziukui siand. nakti pasidare bloga. kvieciau daktare i namus. Tik konkreciai nieko nesupratau diagnozes, sako kad eilinis priepolis, bet pas musu tokiu niekad nebudavo  g.gif visa krutines lasta uzgulusi, atrodo vos prakvepuoja, tokiu lojanciu balsu kosti, lyg butu uzkimes  verysad.gif

Kas jums??? Daug palaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 31, 14:05)
ačiū.
Papildyta:

Kas jums??? Daug palaikymo  4u.gif

Aciu labai smile.gif pradzioj noreciau pasveikinti visas mamytes su Naujaisias metai, kad tas ateinantis drakonas sudegintu musu vaikuciu lygas smile.gif Na o istorija musu tokia- kaip ir rasiau turejom daktares vizita namie, priskyre ventolina flixotida ir garinti fiziologiniu vandeniu. Dienos eigoje supratau, kad mums blogeja, pradejau garinti beroduali, o vakare temp. 39.9 doh.gif kita diena vaziuojam patys i poliklinika, kraujo tyrimai geri, plauciu nuotrauka nieko blogo neparode, bet antibiotiku vistiek gavom po 3 ml. mazo to, dar ir dukrai priskyre, tik nesupratau kam? sakau ji neserga, o daktare sako nu tai susirgs doh.gif nu vos ne kaip profilaktiskai. ta pacia diena temp. laikos lab. auksta ir nekaip nekrenta. sestadieni nuveziau i lygonine kad patikrintu vel, o man sako per maza doze antibiotiku priskirta didinkite iki 5 ml. Nu ir vakar ir siand temp. nebeturim , kosulys taisosi i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2012 01 02, 23:37)
Aciu labai  smile.gif  pradzioj noreciau pasveikinti visas mamytes su Naujaisias metai, kad tas ateinantis drakonas sudegintu musu vaikuciu lygas  smile.gif Na o istorija musu tokia- kaip ir rasiau turejom daktares vizita namie, priskyre ventolina flixotida ir garinti fiziologiniu vandeniu. Dienos eigoje supratau, kad mums blogeja, pradejau garinti beroduali, o vakare temp. 39.9  doh.gif kita diena vaziuojam patys i poliklinika, kraujo tyrimai geri, plauciu nuotrauka nieko blogo neparode, bet antibiotiku  vistiek gavom po 3 ml. mazo to, dar ir dukrai priskyre, tik nesupratau kam? sakau ji neserga, o daktare sako nu tai susirgs  doh.gif  nu vos ne kaip profilaktiskai. ta pacia diena temp. laikos lab. auksta ir nekaip nekrenta. sestadieni nuveziau i lygonine kad patikrintu vel, o man sako per maza doze antibiotiku priskirta didinkite iki 5 ml. Nu ir vakar ir siand temp. nebeturim , kosulys taisosi i geraja puse  4u.gif

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man kažkada buvo taip su vaistais nuo temperatūros. Mano mažoji labai aukšta ir svorio turi ne pagal amžių. Ji nestora, bet labai aukšta - tai pasirodo mums reikia vaistus duoti pagal svorį, o ne metus.
Atsakyti
Gal kas turėsit minčių ax.gif nes jau nebeišmanau, ką daryt...
Sūneliui 1,5 m. labai pučia pilvuką- espumizaną geriam iki šiol nuo pirmųjų gyvenimo bėdų, Pilvuką labai pučia, vaikšto persdamas hihihi.gif visą dieną- naktį neramus, raičiojasi....
Iki šiol valgo MP, tačiau ir visą kitą maistą- tikrai nevalgo kokių kopūstų, pupų ir pan, kas labai pūstų pilvuką... tiesiog įprastinis maistas, netgi nevalgiukas jis pas mane labiau
Buvom pas gastro- prirašė meteorizmą, bet ir tai, tik todėl, kad nenorėjo parašyti, kad sveikas, nes kitąkart negalėtumėm ateit be siuntimo. Daktarės nuomone pilvo pūtimas normalu iki 2 m. g.gif gal ....
bet kai matau, kad vaikas pirsčioja kas 10 min ir atsiriaugėja dažnokai, pilvas nuolat gurguliuoja g.gif
gal kažkas susidūrėt g.gif ruošiuosi pakeisti espumizaną kokiu gripe water...tačiau mane domina ne tik panaikinti simptomus, bet noriu išsiaiškinti priežastį g.gif
ačiū, jei ką patarsit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 05 sausio 2012 - 20:21
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 05, 21:20)
Gal kas turėsit minčių ax.gif nes jau nebeišmanau, ką daryt...
Sūneliui 1,5 m. labai pučia pilvuką- espumizaną geriam iki šiol nuo pirmųjų gyvenimo bėdų, Pilvuką labai pučia, vaikšto persdamas hihihi.gif visą dieną- naktį neramus, raičiojasi....
Iki šiol valgo MP, tačiau ir visą kitą maistą- tikrai nevalgo kokių kopūstų, pupų ir pan, kas labai pūstų pilvuką... tiesiog įprastinis maistas, netgi nevalgiukas jis pas mane labiau
Buvom pas gastro- prirašė meteorizmą, bet ir tai, tik todėl, kad nenorėjo parašyti, kad sveikas, nes kitąkart negalėtumėm ateit be siuntimo. Daktarės nuomone pilvo pūtimas normalu iki 2 m. g.gif gal ....
bet kai matau, kad vaikas pirsčioja kas 10 min ir atsiriaugėja dažnokai, pilvas nuolat gurguliuoja g.gif
gal kažkas susidūrėt g.gif ruošiuosi pakeisti espumizaną kokiu gripe water...tačiau mane domina ne tik panaikinti simptomus, bet noriu išsiaiškinti priežastį g.gif
ačiū, jei ką patarsit wink.gif

man sove vienintele mintis- MP. gal jis aplamai pieno baltymo netoleruoja? man paciai asmeniskai nuo bet kokio pieno produkto nerealiai pucia pilva. MP yra geris, bet visi mes skirtingi. drauges mergytei issivyste alegija pieno baltymui gyd teigimu nuo ilgo maitinimo, maitino iki 1.3m
nu cia tik mintis aisku 4u.gif
Atsakyti