Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 23, 14:01)
mes rudeni kasdien ciulpdavom, o kai pajauciam kad kazkas kabinasi, po dvi paciulpiam. O veliau tai kaip prisimenam tada:))) greiciau vaikas vietoj saldainiu kai uzsimano, nes jie braskiu skonio. Bet jei jau matau kad kazkas artinas ir dvi ir tris paduodu per diena.

Mamytes gal jus esate girdejusios apie himalaju druskas? Dabar per ta kaledu apsipirkimo buma uzejau visai netycia i viena parduotuve, kur yra ekologiskos prekes. Ir ten man pradejo pasakoti apie tas druskas. Is tos druskos yra padarytos lempos (kisama i rozete), zvakydes(isideda zvake). Esme tame, kai ta druska sila, ji skleidzia ten kazka ir isvalo ora. Buvo paminejusi, kad labai tinka astmatikams (as jai nesakiau, kad mano vaikai serga). Bet as kazkaip nesusigundziau pirkti sau, bet nupirkau anytai lotuliukas.gif nezinau ar istikruju taip yra, ar cia tik kaledine reklama g.gif
Gal esate girdejusios ka nors?
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 12 23, 21:24)
Mamytes gal jus esate girdejusios apie himalaju druskas?  Dabar per ta kaledu apsipirkimo buma uzejau visai netycia i viena parduotuve, kur yra ekologiskos prekes. Ir ten man pradejo pasakoti apie tas druskas. Is tos druskos yra padarytos lempos (kisama i rozete), zvakydes(isideda zvake). Esme tame, kai ta druska sila, ji skleidzia ten kazka ir isvalo ora. Buvo paminejusi, kad labai tinka astmatikams (as jai nesakiau, kad mano vaikai serga). Bet as kazkaip nesusigundziau pirkti sau, bet nupirkau anytai  lotuliukas.gif nezinau ar istikruju taip yra, ar cia tik kaledine reklama  g.gif

Aš esu skaičiusi, kad poveikis toks, kaip druskų kambariuose... Tik aišku, čia jau ne toks kiekis. O lempą reikia pirkti apskaičiavus patalpos kvadratūrą, pagal tai parenka kokio dydžio reikalinga lempa, kad būtų efektas...
Atsakyti
Mamytes gal jus esate girdejusios apie himalaju druskas?  Dabar per ta kaledu apsipirkimo buma uzejau visai netycia i viena parduotuve, kur yra ekologiskos prekes. Ir ten man pradejo pasakoti apie tas druskas. Is tos druskos yra padarytos lempos (kisama i rozete), zvakydes(isideda zvake). Esme tame, kai ta druska sila, ji skleidzia ten kazka ir isvalo ora. Buvo paminejusi, kad labai tinka astmatikams (as jai nesakiau, kad mano vaikai serga). Bet as kazkaip nesusigundziau pirkti sau, bet nupirkau anytai  lotuliukas.gif nezinau ar istikruju taip yra, ar cia tik kaledine reklama  g.gif

Daug labai info internete apie jas, ir del patalpos dydzio ir lempos kilogramu irgi, zinau kad man virs 5kg reikia 13-17kv kambariam
senukuose akcija iki 12d berods didele 59 vietoj 79 o mazesne 39 vietoj kazkiek
drauge sake kad pas ja uzdarius duris jai palaiko lempa ijungus atidarius gaivus oras kaip isvedintam kambary. as bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 23 gruodžio 2011 - 21:35
Gyvenam tuo paciu ritmu-dvi savaites darzelyje..............sloga.
Atsakyti
ech ir mes susirgom, kosulys, sokinejanti temperatura verysad.gif . taip norejos nors per sventes pabut nesirge...

tikekimes kiti metai bus daug geresni, SVEIKATELES VISIEM VAIKUCIAM, O MAMYTEM STIPRYBES IR ISTVERMES newyear.gif
Atsakyti
po savaites ejimo i darzeli vaikas atlaike smile.gif jau neblogai biggrin.gif mes per Kaledas nesergam kazkaip bet bijau Naujuju, nes praeitus ir uzpraeitus metus sirgo sad.gif
Atsakyti

Mes valgom. Aš tai namie naudoju ozonatorių. Ir labai gerai alergiškiems ir astmatikams.

Daug daug sveikatos ir mamytėms ir vaikučiams. 4u.gif 4u.gif 4u.gif ne tik per Kalėdas bet visus ateinančius metus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O pas mus pirmos geros naujienos- šiandien iš Santariškių parskridom kaip ant sparnų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 27, 13:29)
O pas mus pirmos geros naujienos- šiandien iš Santariškių parskridom kaip ant sparnų ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Zinau ta jausma-atrodo sviesesnis pasaulis,jegu tiek,kad kalnus nuverstum ,visos kitos problemos-menkniekis.
Nuosirdziai dziaugiuosi uz Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 22, 18:59)
na surizikuosiu, isbauduos tai isbauduos lotuliukas.gif
http://www.hiperfarm...6213-0149d91abe
va su sitais, mes praeita ziema pratempeme be ligu, sia ziema per velai pradejome duoti tai biski buvom apsirge. Bet mums tai super. Dar esam ir suaugusiems nusipirke nuo gerkles, tai kai tik pajauciu pirmus persalimo simptomus, suciulpiu keles tab ir jau antri metai eianam su vyru be ligu. Tikrai isbande ir draugau vaikai, nu liko visi patenkinti

Mes situos pradejom naudoti..Jau menesiuka naudojam... Pakolkas efekto nematom... Bet gal reikia laiko..Pradejom antra pakuote, ziuresim kaip bus... Iki darzelio praktiskai beveik nesirgom... Du metus negerem jokiu antibiotiku ar stipresniu vaistu, metus is vis pas gydytoja net nebuvom eje (nei slogos, nei koslulio-nieko neturejom, o dalyvaudavom visur: ir svenciu, ir draugu, ir parduotuviu nevengdavome)... O tik prasidejo darzelis, prasidejo ir ligos... Jau net pavargau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 27 gruodžio 2011 - 13:19
Ir jus duodat savo vaikam tokius vitaminus, su dazikliais, kvapiosiom medziagom doh.gif . Lyg dar mazai gauna ju is maisto. Be to idomu kaip mazi vaikuciai juos gali suciulpti. Mano merginai greit 4metukai ir tai sukramto, jei ka nors liepi ciulpt. Be to man ta givulines kilmes sudetis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitale @ 2011 12 28, 09:57)
Ir jus duodat savo vaikam tokius vitaminus, su dazikliais, kvapiosiom medziagom doh.gif . Lyg dar mazai gauna ju is maisto. Be to idomu kaip mazi vaikuciai juos gali suciulpti. Mano merginai greit 4metukai ir tai sukramto, jei ka nors liepi ciulpt. Be to man ta givulines kilmes sudetis  schmoll.gif

neatidaro nuorodos.
Atsakyti