Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(jurgitale @ 2011 12 20, 21:43)
Sveikos cia rode apie vitaminus, kur anksciau rasiau http://www.tv3play.l...?autostart=true

Butu smagu jei laidoje apie tai kalbetu nepriklausomi ekspertai,o ne laida butu uzsakomoji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 20, 19:28)
savaitė...

Mano toks pat terminas 4u.gif .
Bet va nuo sestadienio vyresnysis baisiai snarglioja................Bandau analizuot iki kiek dienu yra galimybe ,kad jau uzsikrete arba jau neuzsikrete ir imunitetas sudirbo.Visa sita analize-gal sunku bus patiket-ateme man sianakt puse nakties miego.....Isigalvojau....O dar kelis kartus nakti mazge susnekejo ,suverke.....Galvoju-psio...kisasi nosis....Ir tuoj ateis vidurnakty su sakiniu:"ispusk nosyte".Tas sakinys mane nukautuoja....................Vyras keliasi pusvalandziu anksciau,tad paprasiau nueit i jos kambari ir paziuret kaip kvepuoja(pati BIJOJAU) doh.gif .Sako:viskas gerai.........
Atsakyti
O aš praėjau labai gerai auditą tai tokia laiminga. Išėjom ta proga pasigastrulint. O mano mažoji sako- taip gražu visur aš noriu verkti iš laimės. Vaikas po nežinau kiek laiko nuėjo į Ozą, o ten taip gražu, taip išpuošta. Taip Kvepia Kalėdom. Žiūrėsim kaip toliau. Gaila mūsų dantukų tvarkymas su primigdymu nuplaukė.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 20, 23:41)
O aš praėjau labai gerai auditą tai tokia laiminga. Išėjom ta proga pasigastrulint. O mano mažoji sako- taip gražu visur aš noriu verkti iš laimės. Vaikas po nežinau kiek laiko nuėjo į Ozą, o ten taip gražu, taip išpuošta. Taip Kvepia Kalėdom. Žiūrėsim kaip toliau. Gaila mūsų dantukų tvarkymas su primigdymu nuplaukė.

Tai tikrai vaiko sirdele dziaugesi wub.gif
Mes savaitgali buvome pakviesti i ispudinga vaiku gimtadieni.Buvo dilema:eit-neeit.Neva: sukais,atsigers ne tokio saltumo vandens( doh.gif ),pakaituse issivesiu,serganciu vaiku gali but........... Vyras sako:baikim ta vaika izoliuot nuo normaliu vaikisku dalyku.Nu netemsiu jos gal i maximos goveda,kaledine pirkimo karstine,bet i vaiku svente...nu negaliu atimt to is jos.....Nors daug kartu del tu priezasciu buvau susilaikiusi nuoiv.renginiu....
Atsakyti
ir as su neramia sirdim isleidau i teatriuka su darzeliu, renginys. dar galvojau palaikysiu savaite namie bent per sventes sveikas bus o paskui keliaus i darza bet paskui pagalvojau kad neturiu teises atimti kaledinius renginius... taigi laukiu dabar kuo cia si savaite baigsis... taip jau norisi kad baigtusi tas ligu maratonas tai bent menesi i darziuka nueitume normaliai . gavau mokesti uz darzeli nu ka as zinau... uz abu vaikus sumokejau 55lt biggrin.gif pasirodo dukra lapkriti buvo 3 d darzelyje, o sunus 5 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 21, 16:42)
ir as su neramia sirdim isleidau i teatriuka su darzeliu, renginys. dar galvojau palaikysiu savaite namie bent per sventes sveikas bus o paskui keliaus i darza bet paskui pagalvojau kad neturiu teises atimti kaledinius renginius... taigi laukiu dabar kuo cia si savaite baigsis... taip jau norisi kad baigtusi tas ligu maratonas tai bent menesi i darziuka nueitume normaliai . gavau mokesti uz darzeli nu ka as zinau... uz abu vaikus sumokejau 55lt biggrin.gif pasirodo dukra lapkriti buvo 3 d darzelyje, o sunus 5 biggrin.gif

Mes nuo rugsėjo pabaigos neinam.
Tai va, kad ir aš niekur nevedu, tai tokia buvo laiminga pamačius šventinius papuošimus. Net eglutės darželyje atsisakiau, nes bijau ten vest. Dabar sakė daug sergančių. Aišku nuo vasario ar kovo matyt vėl bandysim.
Atsakyti
labai dziaugiuosi uz jus ir jusu vaikus, mes po dvieju menesiu nesibaigianciu ligu vakar pagaliau i lauka isejom pasivaiksciuot, tai mano vaikas galvojau nebenores namo pareit, nei vieno oziuko neparode,kad tik galetume pabut ilgiau, tiek dziaugsmo buvo ir man ir jam, galvojau stai pagaliau laiminga pabaiga, bet vat siandien jau man kazkoks netoks, prikimes, irzlesnis, gal man jau paranoja,bet apie nieka nebegaliu daugiau galvot, jau vel grauziu save is vidaus, ka ne taip padariau, kaip cia galejo taip nutikt:(
Atsakyti
QUOTE(Shianakt @ 2011 12 22, 16:24)
labai dziaugiuosi uz jus ir jusu vaikus, mes po dvieju menesiu nesibaigianciu ligu vakar pagaliau i lauka isejom pasivaiksciuot, tai mano vaikas galvojau nebenores namo pareit, nei vieno oziuko neparode,kad tik galetume pabut ilgiau, tiek dziaugsmo buvo ir man ir jam, galvojau stai pagaliau laiminga pabaiga, bet vat siandien jau man kazkoks netoks, prikimes, irzlesnis, gal man jau paranoja,bet apie nieka nebegaliu daugiau galvot, jau vel grauziu save is vidaus, ka ne taip padariau, kaip cia galejo taip nutikt:(

4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau mes visos savotiškos paranojikės. Ypač kai nori visko savo vaikui geriausio, o išeina kaip visada. Iš tikrųjų kol neturėjau savo mažosios net neįsivaizdavau, kad gali būti taip sudėtinga auginti ligoniuką. Labai tikiuosi, kad gal ateinančiais metais blush2.gif bus mažiau ligų.
Atsakyti
Sveiki
O kazi merginos, ar cia galima ikelti nuoruoda vitaminu, kurie mums padejo stiprinti imuniteta ir isbristi is ligu? ir dabar kai tik atsiranda koks snargliukas iskarto duodu dviguba doze siu vitaminu ir liga nurimsta
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 22, 18:51)
Sveiki
O kazi merginos, ar cia galima ikelti nuoruoda vitaminu, kurie mums padejo stiprinti imuniteta ir isbristi is ligu? ir dabar kai tik atsiranda koks snargliukas iskarto duodu dviguba doze siu vitaminu ir liga nurimsta

Sveikos,
as manau kad galima, juk neplatinat
Atsakyti
na surizikuosiu, isbauduos tai isbauduos lotuliukas.gif
http://www.hiperfarm...6213-0149d91abe
va su sitais, mes praeita ziema pratempeme be ligu, sia ziema per velai pradejome duoti tai biski buvom apsirge. Bet mums tai super. Dar esam ir suaugusiems nusipirke nuo gerkles, tai kai tik pajauciu pirmus persalimo simptomus, suciulpiu keles tab ir jau antri metai eianam su vyru be ligu. Tikrai isbande ir draugau vaikai, nu liko visi patenkinti
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 22, 19:59)
na surizikuosiu, isbauduos tai isbauduos lotuliukas.gif
http://www.hiperfarm...6213-0149d91abe
va su sitais, mes praeita ziema pratempeme be ligu, sia ziema per velai pradejome duoti tai biski buvom apsirge. Bet mums tai super. Dar esam ir suaugusiems nusipirke nuo gerkles, tai kai tik pajauciu pirmus persalimo simptomus, suciulpiu keles tab ir jau antri metai eianam su vyru be ligu. Tikrai isbande ir draugau vaikai, nu liko visi patenkinti

kaip idomu, pirma karta matau g.gif o kaip ilgai naudojat? ty darot pertraukas ar istisai?
Atsakyti
mes rudeni kasdien ciulpdavom, o kai pajauciam kad kazkas kabinasi, po dvi paciulpiam. O veliau tai kaip prisimenam tada:))) greiciau vaikas vietoj saldainiu kai uzsimano, nes jie braskiu skonio. Bet jei jau matau kad kazkas artinas ir dvi ir tris paduodu per diena.
Atsakyti