Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(vaidicita @ 2011 12 09, 16:46)
bet jau antra rasote: pakosti leidziu i mokykla, kosti leidziu i darzeli.. neva pasveiks vistiek o nepagalvojat kad per tokius kosincius paskui pradeda koseti ir kiti , nes vis del to 38 temp jau rodo kad zmogus serga kad yra virusas su kuriuo organizmas kovoja ir jeigu toks zmogus isgeria vaistu numust temp tai eina ir dalinasi su tuo virusu sekmingai.

suprantu, kad dalinasi, bet nenoriu, kad praleistu mokykla. Nenoriu laikyti 2 savaites uzdarius namuose kol visiskai baigsis sloga, nes mokykloje veiksmas juda i prieki, ne apie darzelius kalbu. Darzeliai visai kitas reikalas. Beto jei as ir isleisciau visiskai iki galo pasveikusia, vistiek atsirastu bent keli apsisnargliave ir pakosejantys. Su temperatura neleidau ne karto i mokykla, rasiau tik, kad gydytoja man taip patare, numust ir leisti. Vis delto, kad ir kaip sunku, reikia pripazinti, kad imunitetas formuojasi per igytus virusus. O maudyti serganti vaika vonioje manau gerai delto, kad nuo garu, ypac jei su kokiais aliejais ar zolelem, issivalo kvepavimo takai, efektas buna geresnis nei padarius 'garu vonia', todel pati ir propaguojuo toki 'gydymo buda'. Aisku, kam yra vamzdeliai austese ar dar kazkas, visai kitas reikalas ir kita prieziura, tokio vaiko, mamos, susiduriancios su tokiom problemom geriau ismano.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 09, 17:44)
Mums vanduo negali patekti į ausis. Galvą sunku išsiplauti. Dažniausiai plaunamės iš pareigos, o malonumo jokio nejaučiu maudynėms blush2.gif . Svajoju kada kaip visi žmonės galėsim maudytis smile.gif

Ojoj....Tai cia pas Jus jau darbas ,o ne malonumas maudynes...Nes pamenu,kai mums buvo tokios rekomendacijos,tai maudymas buvo vargelis....
Bet tikiu,kad isaugsit(zinau,kad skamba banaliai...),isbrisit is tu apribojimu-vis tiek diagnozes su viltimis,kad vis i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 12 09, 18:11)
Ojoj....Tai cia pas Jus jau darbas ,o ne malonumas maudynes...Nes pamenu,kai mums buvo tokios rekomendacijos,tai maudymas buvo vargelis....
Bet tikiu,kad isaugsit(zinau,kad skamba banaliai...),isbrisit is tu apribojimu-vis tiek diagnozes su viltimis,kad vis i gera  4u.gif

Žinok laukiu ir svajoju mums turi daryti gruodžio gale klausos tyrimą- po jo bus aišku, mes jau 1,5 metų taip gyvenam. O norėtume gyventi kitaip bigsmile.gif Kažkaip jau sunkiai ir įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Mes pasipuošėm šiandien kambarius ir eglutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 09, 18:16)
Žinok laukiu ir svajoju mums turi daryti gruodžio gale klausos tyrimą- po jo bus aišku, mes jau 1,5 metų taip gyvenam. O norėtume gyventi kitaip bigsmile.gif Kažkaip jau sunkiai ir įsivaizduoju g.gif

Stprybes laukiant ir geru rezultau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 09, 23:08)
Mes pasipuošėm šiandien kambarius ir eglutę bigsmile.gif

...nu nors truputi pasnigtu,tai gal nuotaika tam atsirastu.O dabar jauciuosi,kaip spalio pradzioj ruosciausi kaledoms smile.gif .Siaip musu tradicija vis pasipuost kuciu diena.Bet ziuriu su metais ir esant mazajai seimoje, vis ankstinam ta dziaugsma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 10 gruodžio 2011 - 09:47
QUOTE(Viliausmama @ 2011 12 10, 10:45)
Stprybes laukiant ir geru rezultau  4u.gif
Papildyta:

...nu nors truputi pasnigtu,tai gal nuotaika tam atsirastu.O dabar jauciuosi,kaip spalio pradzioj ruosciausi kaledoms  smile.gif .Siaip musu tradicija vis pasipuost kuciu diena.Bet ziuriu su metais ir esant mazajai seimoje, vis ankstinam ta dziaugsma  biggrin.gif

Aš pasiankstinau nes B sėdi jau 4 mėnesiai be darbo, tai noriu visiems nuotaiką pakelt. Bent truputį. O tarp mano gimtadienio ir Kalėdų daug lakstysim po daktarus tai tiesiog nebus kada.
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2011 12 09, 12:06)
Laba diena, atleiskit, bet tikrai idomios man kitu mamyciu mintys....vaikas gali ir menesi koseti, tai negi galvos menesi neplaut galima? mano serga neserga, numusu temperatura, ipylu dar druskyciu specialiu sergant sinusais ar spec.vaikiska 'salto oro' su eukaliptais ir pns. ir maudau viska, nebent temperatura auksta butu virs 38 gerokai, tada diena praleidziu  4u.gif ir straipsnio mintys labai teisingos, sakyciau. Mes ne Lietuvoj, vedu 5te i mokykla, neseniai buvo apsirgus, gydytoja sake numust temperatura ir leist, tuo labiau jei iki 38 tik, jei daugiau, tada taip, palaikyt namie, bet tik pakosincius ar sloguojancius vaikus be temperaturos visi cia leidzia i darzeli/mokykla, visi turi tas ligas praeit, nors ir nera lengvas tas periodas.

QUOTE(vaidicita @ 2011 12 09, 15:46)
bet jau antra rasote: pakosti leidziu i mokykla, kosti leidziu i darzeli.. neva pasveiks vistiek o nepagalvojat kad per tokius kosincius paskui pradeda koseti ir kiti , nes vis del to 38 temp jau rodo kad zmogus serga kad yra virusas su kuriuo organizmas kovoja ir jeigu toks zmogus isgeria vaistu numust temp tai eina ir dalinasi su tuo virusu sekmingai.
kitas dalykas as pritariu kad man gaila serganciu vaiku darzeliuose del ju paciu juk sergant norisi ramybes , tylos, lovos ir arbatos . vaikai ne isimtis smile.gif

man tai ne dėl to užkliuvo tas gydytojos pasakymas kad "numuši temepratūrą, ir leidi", kad kitus užkrės bet ir dėl pačio vaiko - o jūs prisminkite, kokia savijauta ir koks darbingumas, kad ir su numušta temperatūra eini į darbą? vaikui mokykla ar darželis irgi yra krūvis toks pats, kaip mūsų darbas. ir net pramogavimas -žaidimas mūsų akimis atrodo, kad kur čia pavargsi, o jiems tai yra veikla, kuri irgi išvargina, nes tai ir yra jų gyvenimo tarpsnio darbas, jie daug ko mokosi. o kai serga, organizmui reikia leisti pailsėt. jei kyla temperatūra, tai organizmo signalas liepiantis pabūti ramiau ir leisti organizmui kovoti su liga. taip ir atsiranda komplikacijos, kai neleidžiam organizmui ramiai sveikti, o apkraunam jį papildomu stresu.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 09, 18:16)

Labai nuoširdžiai linkiu jums stiprybės. ir kad jūsų tyrimai būtų geri, kad nueinantieji 2011 metai nusinestų jūsų aparatus su savimi. Vistiek ateis ta diena tik tikėkite tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 12 15, 21:32)
Labai nuoširdžiai linkiu jums stiprybės. ir kad jūsų tyrimai būtų geri, kad nueinantieji 2011 metai nusinestų jūsų aparatus su savimi. Vistiek ateis ta diena tik tikėkite tuo  4u.gif
ačiū
Niu gal bus stebuklas po Kalėdų. Dabar jau tik apie savo darbą mąstau, antradienį valstybinis auditas man. Tai liūdna, kad vietoj pasiruošimo Kalėdoms, tenka darbe žaliuoti blush2.gif ir ant savo gimtadienio dovanėlę gaunu blush2.gif
Atsakyti
o mano dickis eina ryt i darziuka po menesio pertraukos smile.gif ir mane jau kamuoja neramios mintys doh.gif
Atsakyti
savaitė...
Atsakyti
Sveikos cia rode apie vitaminus, kur anksciau rasiau http://www.tv3play.l...?autostart=true
Atsakyti