Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Sals@ @ 2011 12 07, 19:17)
Mano mergytei 2,5 metu, darziuko nelanko, bet serga daznai ir be darzelio. Visada viskas prasideda nuo slogos, bet ji visada buna tooookia didele doh.gif  kad nueina i ausis arba koseti pradeda doh.gif Zodziu kokias 2 sav sergam, tada koki 1-1,5 men sveikos ir vel sloga doh.gif  ir taip istisai nuo rudenio iki vasaros, atrodo kaip pgl grafika sirgtumem doh.gif
GAl turite minciu kodel taip yra g.gif ? GAl kokiu patarimu duotumete? Neseniai drauge patare vit C kas ryta duoti, nors musu gydytoja nera uz ji g.gif

mano mergaite ir daznai serga,tik mes bunam apie savaite sveikos verysad.gif viena forumiete pasiule duoti vit c bet didesne doze,profilaktiska 500mg,o kai serga po 1000mg,tai jau trecia savaite neserga,tfiu tfiu tfiu smile.gif kai prasidejo sloga,daviau vit c 100mg tai kita diena zenklei sumazejo o 3 diena praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 07, 19:17)
Mano mergytei 2,5 metu, darziuko nelanko, bet serga daznai ir be darzelio. Visada viskas prasideda nuo slogos, bet ji visada buna tooookia didele doh.gif  kad nueina i ausis arba koseti pradeda doh.gif Zodziu kokias 2 sav sergam, tada koki 1-1,5 men sveikos ir vel sloga doh.gif  ir taip istisai nuo rudenio iki vasaros, atrodo kaip pgl grafika sirgtumem doh.gif
GAl turite minciu kodel taip yra g.gif ? GAl kokiu patarimu duotumete? Neseniai drauge patare vit C kas ryta duoti, nors musu gydytoja nera uz ji g.gif

Manau tokie tarpai yra labai ilgi. Maniškė iki dabar sirgdavo be tarpų iš viso arba tarpas būdavo 1 diena lotuliukas.gif Dabar buvo ilgiausiai sveika bet ir vėl su sloga smile.gif
Aš tai manau, kad pas jus situacija nėra bloga.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 12 07, 19:49)
mano mergaite ir daznai serga,tik mes bunam apie savaite sveikos verysad.gif viena forumiete pasiule duoti vit c bet didesne doze,profilaktiska 500mg,o kai serga po 1000mg,tai jau trecia savaite neserga,tfiu tfiu tfiu smile.gif kai prasidejo sloga,daviau vit c 100mg tai kita diena zenklei sumazejo o 3 diena praejo smile.gif

reiskias tikrai reiks pabandyti nusipirkti vit C g.gif O koki jus perkate? istirpinate arbatoje ar kaip suduodate?

QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 07, 19:58)
Manau tokie tarpai yra labai ilgi. Maniškė iki dabar sirgdavo be tarpų iš viso arba tarpas būdavo 1 diena lotuliukas.gif Dabar buvo ilgiausiai sveika bet ir vėl su sloga smile.gif
Aš tai manau, kad pas jus situacija nėra bloga.

man atrode kad pas mus situacija bloga... KAi paklausau kad kitu mamu 2 metu vaikai sirge tik 1-2 kartus, o maniske jau kiek kartu tai nebesuskaiciuoju tai situacija atrodo tikrai nekokia sad.gif Noreciau leisti dukryte i darziuka, bet kazkaip atrodo jei jau be darzo daznai serga tai darzely dar dazniau gal sirgtu g.gif
Aciu uz paguoda 4u.gif
Jums sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sals@: 07 gruodžio 2011 - 19:13
tikrai mamos,kiek mg vit c duodat vaikams per diena?mums 3 metai dabar.gerdavon is apovit vit c visalaik viena per diena,ten 200mg.dabar nupirkau is gnld ten raso 50mg vienoj ir duot viena per diena. g.gif
Atsakyti
neikit su vaikais i jokias parduotuves ir pan,kur zmones ten infekciju zidinys, todel vaikai turintys silpna imuniteta greitai pasiima tas bacilas ir serga. bent jau maniskei taip buvo, kad kas menesi sirgo, o dabar niekur neinam i jokius prekybos centrus ir pan. kol kas dar nesergam jau 3 menesiai
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 12 07, 22:40)
neikit su vaikais i jokias parduotuves ir pan,kur zmones ten infekciju zidinys, todel vaikai turintys silpna imuniteta greitai pasiima tas bacilas ir serga. bent jau maniskei taip buvo, kad kas menesi sirgo, o dabar niekur neinam i jokius prekybos centrus ir pan. kol kas dar nesergam jau 3 menesiai

Labai teisingai pasakyta,baisu žiuret,kaip mamos per pačius pvz.gripo epidemijos pikus,mažus vaikus tąso po akropolius ir t.t. O del vitamino c tai yra lašiukai,jei mažiems visai vaikučiams,ir jei neklystu ten parašyta kiek jo duoti pagal amžiu. Sveikatos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 12 07, 21:40)

drinks_cheers.gif

As buvau pakraupus nuo laidos "mamyciu klubas",rodytos pries kelis menesius.Ten "demonstravo".apsipirkima su vaiku prekybos centre.Pakraupau nuo tos demonstarcijos.Ne gana to,kad neuzsimine,kad nevestu vaiku epidemiju metu i prekybos centrus,tai dar pasiule,kad sveikintina,kad mamyte nuo lentynos iskrapsto is pakelio sausaini ir duoda i rankas.Kai tos rankos vaiko,tik ka "nuimtos" nuo prekybinio vezimelio-masinytes vairo.Tiesa,kazkoki lasa ten uzlasino ant vaiko rankos(tipo dezinfektanto),bet vaizdas buvo,kad "suvoliojo" tik purva tuose delnuose).Jau nekalbu apie kultura ,kada vaika gal reiktu mokyti kantrumo,bet jau apie elementaria higiena -ne zenklo doh.gif .Ir cia buvo informacine laida,mokanti auginti mazylius doh.gif .Tragedija .................

Tiesa,su vit.c negalima labai "uzsizaist".Nors yra sakoma,kad vit c perteklius pasisalina,taciau perdozavimas labai kenkia inkstams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 07 gruodžio 2011 - 21:02
duodu 500mg penkiameciui jei tik itariu kad sirgs 3 dienas o po to dar kokia savaite duodu po 250g. o pastoviai tai nenaudojam

del visokiu kaviniu ir prekybcentriu- tiesa . kita tiesa kad kai vaikai labai serga mamos pradeda labai bijot tu ligu ir besaugodamos dar blogiau padaro. kad tik nesusaltu kad tik nesusirgtu kad tik saltu sulciu neatsigertu ir t.t. o kai vaikai neserga kazkaip atsipalaiduoji., pernai visa ziema ledus kirtom visi pakraupe buvo biggrin.gif o va siemet kazkoks kitoks musu imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 07, 20:11)
reiskias tikrai reiks pabandyti nusipirkti vit C g.gif  O koki jus perkate? istirpinate arbatoje ar kaip suduodate?
man atrode  kad pas mus situacija bloga... KAi paklausau kad kitu mamu 2 metu vaikai sirge tik 1-2 kartus, o maniske jau kiek kartu tai nebesuskaiciuoju tai situacija atrodo tikrai nekokia sad.gif Noreciau leisti dukryte i darziuka, bet kazkaip atrodo jei jau be darzo daznai serga tai darzely dar dazniau gal sirgtu g.gif
Aciu uz paguoda 4u.gif
Jums sveikatytes 4u.gif

Na kai mano dukrai daryta jau ne 2 ir ne 3 operacijos tai aš iš viso tyliu blush2.gif
aš tai neduodu jokių vitaminų. Bent jau mus gydantys gydytojai visada sako, kad vitaminus reikia gauti su maistu. Ir net vitamino C nesiūlo duot.
O dėl parduotuvių- manau kai vaikas neserga gali su juo eiti kur nori. Čia mums auginantiems ligoniukus problema. Bet aišku čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal Jus is patirties pasakysit....vaikas pasigaves virusa, kada ligos buna pikas, antra ar pirma para? Man kazka minejo daktare, bet kazkaip neatkreipiau demesio kuri ten para sunkaisuia doh.gif ir kada laukti pagerejimo unsure.gif Jau stogas ciuozia nuo nedamiegojimo ir itampos verysad.gif
Atsakyti
mano vaikas piktas jau savaite bet tiek kad stogas irgi ciuozt pradejo. gyd liepe duot sedatif pc.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 07, 22:02)
Na kai mano dukrai daryta jau ne 2 ir ne 3 operacijos tai aš iš viso tyliu blush2.gif
aš tai neduodu jokių vitaminų. Bent jau mus gydantys gydytojai visada sako, kad vitaminus reikia gauti su maistu. Ir net vitamino C nesiūlo duot.
O dėl parduotuvių- manau kai vaikas neserga gali su juo eiti kur nori. Čia mums auginantiems ligoniukus problema. Bet aišku čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif

man atrodo, jei vaikas linkes pasigaut virusus, tai gali ir skafandre namie laikyt - nepades. Tikiuosi stebuklo kai tik prades eiti i mokykla unsure.gif
Atsakyti