Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Deep Blue @ 2011 12 06, 15:32)
kokius antibus paskyre moraxelai? bjauri bakterija, mazai kas ja veikia 4u.gif

augmentin.amoksiciklinas su klavulano rugstim.jam tipo jautri.bet sako nuo tos rugsties vidusius paleidzia. doh.gif blink.gif verysad.gif siandien pradejom gerti.matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 05, 21:37)
biggrin.gif O žinot kad sumokėjus pinigus ir padarius iš kraujo brangius tyrimus jie nekompensuojami>?Net jei rodo alergiją? blink.gif
Mums pradėjo kompensuoti kai santariškėse brėžiniai parodė tą patį, nors 3 metus pirkom už kosminę kainą.

matyt nuo gydytojo priklauso. man nereikejo nieko irodinet, nes turejau absoliuciai visus tyrimus, nes gulejom Antakalnio alergologiniam 3 kart su paumejimais. tai be problemu su kompensacija. o va drauges vaikuciui jau reikejo issireikalaut. mat gydytoja "nezinojo" ir atseit bijojo israsyt.
Atsakyti
manes jau niekas nebestebina. mes gulejom su dukra ligonineje ir skyriaus gyd tris kart be priezasties vaiksciojo pas mus i palata ir kai galiausiai suprato kad nieko negaus pareiske jog mums reikalingu vaistu i kompensuojamu vaistu knygele jis nerasys nes neturi tam laiko ir kad nenubiednesim jei nusipirksim be kompensacijos ir padejo ant stalo paprasta recepta doh.gif
Atsakyti
doh.gif truksta zodziu. visur pasirodo reikia eiti akis isvertus ir reikalauti. o ko reikalauti vel tik per aplinkinius geranoriskus zmones susizinojus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 06, 17:04)
manes jau niekas nebestebina. mes gulejom su dukra ligonineje ir skyriaus gyd tris kart be priezasties vaiksciojo pas mus i palata ir kai galiausiai suprato kad nieko negaus pareiske jog mums reikalingu vaistu i kompensuojamu vaistu knygele jis nerasys nes neturi tam laiko ir kad nenubiednesim jei nusipirksim be kompensacijos ir padejo ant stalo paprasta recepta  doh.gif

Nepirkit...tegu pediatras Jusu israso kompensuojamus. Jei is tiesu kompensuotini, dar ir tam paciam skyriui kitos gydytojos paprasyciau
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 12 06, 19:11)
Nepirkit...tegu pediatras Jusu israso kompensuojamus. Jei is tiesu kompensuotini, dar ir tam paciam skyriui kitos gydytojos paprasyciau

seniai jau nupirkti isgerti ir pamirsti. ar jus is ligonines vaziuotumet pas savo pediatre su pusiau serganciu vaiku dar vaistu issirasyt? nuejau nupirkau ir nenubiednejau biggrin.gif tik pasislykstejimas liko
Atsakyti
bet juk kad ir ibufenas vaikams kompensuojamas yra.bet nedrisau kazkaip prasyt jo israsyti musu daktares.o nepasiule niekada.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 06, 20:15)
seniai jau nupirkti isgerti ir pamirsti. ar jus is ligonines vaziuotumet pas savo pediatre su pusiau serganciu vaiku dar vaistu issirasyt? nuejau nupirkau ir nenubiednejau biggrin.gif tik pasislykstejimas liko

tikrai slykstu. Su vaiku nevaziuociau, aciu D musu pediatre pirmiausiai zmogus, o paskui gydytoja, man tereikia jai skambteleti ir nuvezti knygute - ka gales viska padarys kad pagelbetu.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 12 07, 14:53)
tikrai slykstu. Su vaiku nevaziuociau, aciu D musu pediatre pirmiausiai zmogus, o paskui gydytoja, man tereikia jai skambteleti ir nuvezti knygute - ka gales viska padarys kad pagelbetu.

mes tada lankemes pas kita pediatre. kuria aciu D pakeitem ir jau metai turim tokia kuri atsiliepia net ir savo atostogu metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 07, 16:08)
mes tada lankemes pas kita pediatre. kuria aciu D pakeitem ir jau metai turim tokia kuri atsiliepia net ir savo atostogu metu  blush2.gif

gerai jums, maniske tai tik seseles nr uzrase, o kai tai neduok dieve, pataikysi per pietu pertrauka, kad paskambini tai dar ir aprekia
Atsakyti
Aš šiandien ir turėjau pediatrę į kampą pastatyti, nes noriu dukrai su sedacija dantis sutvarkyti ir eilinį klausos tyrimą padaryti. Tai labai nepatenkinta buvo kai griežtai ėmiau siuntimų reikalauti. Bet man kažkaip vienodai- svarbu dantis susitvarkyti ir klausą pasitikrint.
Atsakyti
Mano mergytei 2,5 metu, darziuko nelanko, bet serga daznai ir be darzelio. Visada viskas prasideda nuo slogos, bet ji visada buna tooookia didele doh.gif kad nueina i ausis arba koseti pradeda doh.gif Zodziu kokias 2 sav sergam, tada koki 1-1,5 men sveikos ir vel sloga doh.gif ir taip istisai nuo rudenio iki vasaros, atrodo kaip pgl grafika sirgtumem doh.gif
GAl turite minciu kodel taip yra g.gif ? GAl kokiu patarimu duotumete? Neseniai drauge patare vit C kas ryta duoti, nors musu gydytoja nera uz ji g.gif
Atsakyti