Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(jurgitale @ 2011 12 02, 12:26)
Na mano merginai 3,5m. einam nuo 2m. į darželį. Šiaip lopšy sirgo daugiau, bet nuo kovo vartojam natūralius vitaminus. Mūms pažįstama pasiūlė. Šiaip vasara visai nesirgo, nors ledus kirto po kelias porcijas, jūroje maudėsi. Mano abiejų vaikų problema gerklė. Antibiotiku šiemėt dar nevartojom, nors buvo jau tas rudenisnis virusas truputį prikibęs, kolektyve kitaip nebus. Bet  be antibiotikų pasveikom. Man baisu kai paskaitau , kad tiek jūsų vaikučiai to brudo geria. Jis juk visai imunitetą susilpnina, o paskui kol atsistato komba visi virusai. Na aš taip tikiuosi kad mūms tie vitaminai padeda, mes juos visa šeima vartojam. Vis dėlto jau pusė metų. Vasarą mažiau vartojom. Pačios žinot, kad mūsų mažiems sunku ir tų daržovių ir kaikurių vaisių įkišti, bei kito sveikesnio maisto. Aš manau, kad reikia kažko papildomai. Ne ir tam maiste ne kas likę. Tie vitaminai purškiami į burnyte labai patogūs naudoti, vaisių skonio. Pasisavinimas geras, nes per burnos gleivinę tiesiai pasisavina, nepatenka į skrandį, vadinasi dar ir sutaupom. Įsitikinau, kad jie geri, nes jau daug pažįstamų vartoja. Iš vaistinių neperku, nes tabletės yra ššššššššš, kam tuos pinigus mėtyti. Visus sertifikatus mačiau, jų sudėtis labai gera, palyginus su kitais. Vaistinėje tokie kainuotų keli šimtai, o mes perkam tiesiai iš gamintojo. Užsisakom daugiau gaunasi kaina kaip eilinių vitaminų. Suprantu , kad esat daug kas nusivyle, niekas stebūklų nedaro reikia kantrybės ir viską gerai išanalizuoti. Na žiūrėsim kaip bus toliau su ligom, nes darže ir lauke duodasi ir kaip ten pati rengiasi nežinau, bet kolkas nieko laikomės.
Rašykit jei ka. smile.gif Sveikatos visiems.

................man tai jau Jusu zinutes kvepia stipria komercija...Nenoredama to pastebet,bet bet kurioj temoj vis uztinku Jusu pasiulymus......Paslaptingus,...su mistika...Po kuriu pasipila mamu klausimai:kas ,kur,kiek,uz kiek,kokie,kaip..........................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 02 gruodžio 2011 - 14:02
smile.gif
QUOTE(Viliausmama @ 2011 12 02, 15:30)
................man tai jau Jusu zinutes kvepia stipria komercija...Nenoredama to pastebet,bet bet kurioj temoj vis uztinku Jusu pasiulymus......Paslaptingus,...su mistika...Po kuriu pasipila mamu klausimai:kas ,kur,kiek,uz kiek,kokie,kaip..........................

Na žinokit jokia čia komercija. Jei ne aš papasakosiu, gal kas kitas. Kokia jūs įdomi. Niekas juk jūms nieko nekiša, aš dalinuos savo patirtimi. Kaip yra taip ir rašau. Jei mes perkam taip. Galima jei nori užsiimti ir komercija, bet aš neturiu tam laiko ir nemėgstu žmonėm smegnų pudryti. Kaip žinot labai daug yra įvairių firmų, kurios platina įvairius produktus. Jei apie vitaminus rašoma tai komercija, o apie kosmetika tai ne. Jei nieko nepasakosi, nesidomėsi tai iš kur sužinosi. Papraščiausia norisi, kad apie gerus produktus žmonės žinotų ir pinigūs savo taupytų. O naudoti ar ne čia kiekvieno reikalas. smile.gif
Atsakyti
jurgitale, klausiau kokius vitaminus naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 02, 15:05)
jurgitale, klausiau kokius vitaminus naudojate? smile.gif

Aliwemaxs gi jos beveik visos zinutes forume apie tai smile.gif gal ir geri is tikruju neturiu nieko pries nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(jurgitale @ 2011 12 02, 11:26)
Na mano merginai 3,5m. einam nuo 2m. į darželį. Šiaip lopšy sirgo daugiau, bet nuo kovo vartojam natūralius vitaminus. Mūms pažįstama pasiūlė. Šiaip vasara visai nesirgo, nors ledus kirto po kelias porcijas, jūroje maudėsi. Mano abiejų vaikų problema gerklė. Antibiotiku šiemėt dar nevartojom, nors buvo jau tas rudenisnis virusas truputį prikibęs, kolektyve kitaip nebus. Bet  be antibiotikų pasveikom. Man baisu kai paskaitau , kad tiek jūsų vaikučiai to brudo geria. Jis juk visai imunitetą susilpnina, o paskui kol atsistato komba visi virusai. Na aš taip tikiuosi kad mūms tie vitaminai padeda, mes juos visa šeima vartojam. Vis dėlto jau pusė metų. Vasarą mažiau vartojom. Pačios žinot, kad mūsų mažiems sunku ir tų daržovių ir kaikurių vaisių įkišti, bei kito sveikesnio maisto. Aš manau, kad reikia kažko papildomai. Ne ir tam maiste ne kas likę. Tie vitaminai purškiami į burnyte labai patogūs naudoti, vaisių skonio. Pasisavinimas geras, nes per burnos gleivinę tiesiai pasisavina, nepatenka į skrandį, vadinasi dar ir sutaupom. Įsitikinau, kad jie geri, nes jau daug pažįstamų vartoja. Iš vaistinių neperku, nes tabletės yra ššššššššš, kam tuos pinigus mėtyti. Visus sertifikatus mačiau, jų sudėtis labai gera, palyginus su kitais. Vaistinėje tokie kainuotų keli šimtai, o mes perkam tiesiai iš gamintojo. Užsisakom daugiau gaunasi kaina kaip eilinių vitaminų. Suprantu , kad esat daug kas nusivyle, niekas stebūklų nedaro reikia kantrybės ir viską gerai išanalizuoti. Na žiūrėsim kaip bus toliau su ligom, nes darže ir lauke duodasi ir kaip ten pati rengiasi nežinau, bet kolkas nieko laikomės.
Rašykit jei ka. smile.gif Sveikatos visiems.

jurgitale, gal galėtumėt pakomentuoti, kokie gi vitaminai rezorbuojasi per burnos gleivinę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 02, 15:19)
Aliwemaxs gi jos beveik visos zinutes forume apie tai smile.gif gal ir geri is tikruju neturiu nieko pries nebandziau.

jooo... ko negirt, kai pačiai platinant nauda iš to.

Pasityčiojimas čia iš mūsų bėdų su tokias pasiūlymais...
Atsakyti
nu gali but kad geri net jeigu ir pati platina, bet kam akis draskyt kad ne komercija smile.gif geras pardavejas turi tiketi tuo ka parduoda biggrin.gif biggrin.gif cia tik mes niekuo nebetikim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 22:25)

Norėčiau paklausti o kaip pasikeitė jūsų gyvenimai auginant tokius vaikus? Ar neatsirado kažkokie pykčiai šeimoje? Aš kažkaip iš viso per šituos 4 metus labai pasikeičiau. Ir gyvenimo vertybės irgi. Ir apskritai kažkokia uždara pasidariau.

kardinaliai pasikeite, ar i gera? kazin. jau 8 metai kaip nedirbu ir kada dirbsiu nezinau. o nedirbu aplinkiniu poziuriu, del kvailos preizasties - vaikas, matot, serga. kai visos "normalios" mamos palieka auklem, ar mociutem as pati su vaikais tampausi po poliklinikas, ligonines. pirstu sukineja i mane paziureje, ir visada pamoko - kazin ar jie tave taip priziures. o man ir nereikia, as zinau kad jiems DABAR manes reikia, kad gera vien ant ranku pamiegot ir temperatura siek tiek sumazeja. gal as ir beprote, sededama tamsiam kambary su vaiku ant ranku ir atjungus visus telefonus, kad tik pamiegotu ramiai. o karjera, as jos nebepadarysiu ir man nesopa sirdies del to. kai vaikai paaugs, as jau iskritus is darbo rinkos, man jau bus virs 40. galimybiu dirbti namie jokiu. ir mane didziai siutina klausimas " tai vis dar nieko nedirbi?" ar jus zinot zmones, kad as atsikeliu nuo 7 ryto ir miegot einu paskutine, per ta laika prisedu tik valandai per pietu miega, grynai sau kazkuo pasidomet, paskaityt, kad neatsilikt nuo gyvenimo. as nebesuprantu zmoniu, man nebereikia ju kvailos draugijos, man nejuokinga kai kiti juokiasi....as nebemoku apsimetinet. per tiek laiko as galima sakyt issigryninau kaip zmogus. juk vaikai dar nevertina pagal socialine padeti, algos dydi, turimu turtu skaiciu. ir as nebenoriu kitokio bendravimo - tik prasmingo, malonaus sielai ir sirdziai, be melo, be klastos. ir kaip skaudu, kai pamatai, kad toks tu niekam nereikalingas. tokia buvimo namie kaina. virstam i Alisas stebuklu saly.

o vyrui nepasiguosi, sulauki atsakymo - norejai vaiku, turi. jei sunku, samdykis aukle. nekritikuoju, tik nesuprantu tokio poziurio, gal cia ir nuo seimos priklauso. visiems gyvenimo atvejams jis gryna patarimu muge, visazinis gydytojas - o kai reikia veikti, kazka daryti, tai jau pati daryk, nes vis tiek geriau zinai. et...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 02, 16:26)

jooo... ko negirt, kai pačiai platinant nauda iš to.

Pasityčiojimas čia iš mūsų bėdų su tokias pasiūlymais...

drinks_cheers.gif
As dabar ,kaip ezys pasisiausiu,kai matau,kad kazkas nori pasipelnyt is mamu asaru dar vienu šūdpapildziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 02 gruodžio 2011 - 16:25
persikiuks daug tiesos.. kodel nedirbi? vaikai serga? ai nu nesamone ir mano sirgo / serga bet as tai saunuole super mama dirbu.. o ka tu darysi o jeigu vyras pas kita iseis, gal neidomi busi... o vaikai gi darzeli lanko biggrin.gif daug kas pasikeite kai negali pramogaut dle vaiku ligu ir t.t. ir pan. taip isjungiu garsa ir neatsiliepiu i nesvarbius skambucius.. kazkodel paguodzia kad yra panasiu... vyras na jis dirba uzdirba pinigus kai pasiguodziu supranta kad sunku pats praso jei gali pabuk su jais jiems su kitais zmonesm nebus taip gerai kaip su tavim.. tokie zodziai guodzia... taip atsiranda pavargimas, to pasekoje ir pyktis .... zmoniu man vis dar reikia bet jau nebe visu biggrin.gif bet reikia yra zmoniu su kuriais smagu kartu pabuti. santykiai seimoje... truputi skirtingi musu pasauliai... mano pasaulis namai ir vaikai vyro pasaulis darbas, karjera... stengiuosi kad mano pasaulis nebutu treningai ir chalatai kai jis grizta namo su kostiumu biggrin.gif na kazkaip nera gal taip viskas tik juoda... labiausiai esu susikoncentravusi siai dienai i tai kad vaikai butu sveiki o visa kita su laiku praeis... smile.gif
Atsakyti
Matau Vaidicita Jusu vaikai pametinukai-protingai padaret-bent vienu metu "ligu kadriliu atsoksit" ir turesit kazkokiSAVO gyvenima.Mano pirmasis vaikas,kaip jau rasiau,sirgt pradejo nuo 2 sav.gimimo.Vyras pradejo versla.Kiekvienas buvom uzsieme savo darbais.Tiek,kad buvau klaidingai informuota,kaip elgtis su vaiku ligos metu.Nejome i lauka,nemaudydavau(siukstu negalima)...Lauko nematydavau po 2 sav.Nes vyras grizdavo jau sutemus is darbu.Dabar net juokiames,kai perspedavau,kad jis nenestu siuksliu-nes tokiu atveju,as tokiu budu pabudavau ,prasieidavau i lauka.Atejo 3metai,darzelis-ligos nesibaige.Isejau i darba.Darbas pamainomis,tad kaskart maldaudavau,kad duotu naktines,vakarines valandas,sekmadienius.Bet kas jas duos ,jei uz tas valandas mokama dvigubai doh.gif Visos nori ju.....Labai padejo mama,taciau nepiknaudziavau tuo,nes ji buvo labai silpnos sveikatos.Sakydavau:mama,man reikia nors dvieju akiu,net ne ranku.Begiojimai tarp namu- darbo sutirpde mane keliolika kilogramu....Turejau dar nora ir ideju keisti profesija(nors turiu gera issilavinima,taciau ekonomiskai siandien labai nenaudinga),taciau nedrisau toliau apie tai galvot-kas bus su maziuku,kai jis eilini kart po keliu darzelio dienu susirgs....Po kazkiek metu issirutuliojom is ligu.Bet apie antrus vaikus pagalvot net bijojau.Taciau "amziaus traukinys" vaziavo.Kaip sako-spejau i paskutini...ir vel uzsidariau namuose.Kaip gali nepasikeist situacija seimoj,kai tunai dienu dienom su serganciu vaiku.Pati sau neidomi.Kartais pagauni save,kad nenori daryt nieko ,niekur nenori eit,pradedi saves kompleksuotis.Vyras sako:tu pikta ir pikta.Kaip nebut pikta,jeigu suki metai is metu ta pati rata,nepriklausydama sau.Priklausoma nuo uzsikosejimo,nusiciaudejimo....Zinoma,kad keicia gyvenima visa tai....
Atsakyti
mane irgi veikia tas klausimas tai dar nedirbi,ir plius tarsi pareiga teisintis kodel.tagi yra aukles darzeliai ir tt.ir net ne svetimi o savi ir gimines taip sako.
as irgi netikiu tais papildais.kiek mes esam gere tai nuo nieko nemaciau efekto,vienintelis kuris gal kiek patiko ir ar sutapo ar baiges pernai vasari nuo jo ligos mum kad nebeejom i darzeli tai sitas
http://www.amazon.co...d/dp/B001GKUH24
bet simet rudeni ir sita gerem ir nieko.ir kaina dabar jo vaistinese doh.gif doh.gif pernai pirmus kart mokejom apie 20lt,o dabar jau gal 40lt buteliukas.
ejom simet i drsuku kambari 15 seansu ir nieko schmoll.gif dar itariu is ten paskutine liga ir parsinesem,nes kiek skaiciau reabilitacijai jie daugiau skirti,o kai mamos susiveda kostinciu baisiai paciam ligos epogejuj vaikus,tai doh.gif tik bacilu apsikeitimas..... verysad.gif
o esat kas buve sanatorijose?mum kaip ir priklausytu po nauju,bet bijau kad tik susirgsim nuvaziave,juk ten irgi bacilu knibzdes....
Atsakyti