QUOTE(jurgitale @ 2011 12 02, 12:26)
Na mano merginai 3,5m. einam nuo 2m. į darželį. Šiaip lopšy sirgo daugiau, bet nuo kovo vartojam natūralius vitaminus. Mūms pažįstama pasiūlė. Šiaip vasara visai nesirgo, nors ledus kirto po kelias porcijas, jūroje maudėsi. Mano abiejų vaikų problema gerklė. Antibiotiku šiemėt dar nevartojom, nors buvo jau tas rudenisnis virusas truputį prikibęs, kolektyve kitaip nebus. Bet be antibiotikų pasveikom. Man baisu kai paskaitau , kad tiek jūsų vaikučiai to brudo geria. Jis juk visai imunitetą susilpnina, o paskui kol atsistato komba visi virusai. Na aš taip tikiuosi kad mūms tie vitaminai padeda, mes juos visa šeima vartojam. Vis dėlto jau pusė metų. Vasarą mažiau vartojom. Pačios žinot, kad mūsų mažiems sunku ir tų daržovių ir kaikurių vaisių įkišti, bei kito sveikesnio maisto. Aš manau, kad reikia kažko papildomai. Ne ir tam maiste ne kas likę. Tie vitaminai purškiami į burnyte labai patogūs naudoti, vaisių skonio. Pasisavinimas geras, nes per burnos gleivinę tiesiai pasisavina, nepatenka į skrandį, vadinasi dar ir sutaupom. Įsitikinau, kad jie geri, nes jau daug pažįstamų vartoja. Iš vaistinių neperku, nes tabletės yra ššššššššš, kam tuos pinigus mėtyti. Visus sertifikatus mačiau, jų sudėtis labai gera, palyginus su kitais. Vaistinėje tokie kainuotų keli šimtai, o mes perkam tiesiai iš gamintojo. Užsisakom daugiau gaunasi kaina kaip eilinių vitaminų. Suprantu , kad esat daug kas nusivyle, niekas stebūklų nedaro reikia kantrybės ir viską gerai išanalizuoti. Na žiūrėsim kaip bus toliau su ligom, nes darže ir lauke duodasi ir kaip ten pati rengiasi nežinau, bet kolkas nieko laikomės.
Rašykit jei ka. Sveikatos visiems.
Rašykit jei ka. Sveikatos visiems.
................man tai jau Jusu zinutes kvepia stipria komercija...Nenoredama to pastebet,bet bet kurioj temoj vis uztinku Jusu pasiulymus......Paslaptingus,...su mistika...Po kuriu pasipila mamu klausimai:kas ,kur,kiek,uz kiek,kokie,kaip..........................