QUOTE(vaidicita @ 2011 12 01, 21:18)
mano mazoji 9k siemet gere, dickis 8 antibiotikus. iseit matau isvis nevest i darza bet ar tai jau pades
nes jau ir taip per menesi lanko 4-5 dienas
nesistebiu kad tiek serga tada...mes bent jau antibu tiek nesam gave, o dabar lankomes pas naturalios medicinos salininkus, tai jie grieztai uzdraude gert. kol nepadarytas pilnas kraujo tyrimas ir CRB. Netgi tada, viskas priklauso nuo vaiko bukles, jei nera apatiskas, valgo, zaidzia, neskubet su tais antibais. As pamenu praeitu metu Santariskes, tai net purto nuo to pavadinimo...faktiskai abu kartus sugirde antibus be jokio reikalo
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 01, 21:39)
Liepa 18 tas klausimas gal ir uzknisantis, bet mums jau ir per ligas nebera galimybiu susitkti su draugais. tai vienas serga tai kitas tai abu jei tik sveikstam iki sekancio savaitgalio kada butu galima pasiorganizuot pramogu- vel susergam
QUOTE(linoze @ 2011 12 01, 22:05)
Isvis tos ligos parsinestos is darzelio visai mum kitaip gydosi.budavo tu slogu ir iki darzelio,bet isigydydavom umkalorais.o dabar tos ligos umios,uzsitesiancios menesiais,letines.zodziu..ir kas svarbiausia manoji nei nevalgi nei kokia kudute ar paliegus mergina kaip reikalas,bet jau ligu maiselis,tai...sutrinu spanguoliu su medum idedu i lekstute kelis saukstus ji suvalgo.juk paciai rugstu.bet ne joks stebuklas nepadeda.
visiskai ta pati situacija. Iki pasirodymo darze susirgdavom virsutinem kvepavimo taku ligom, bet 3-4d. ir viskas..ishsikosedavo, ishsishnirpsdavo ir baigdavosi. Kiek mes su ja visur ishkeliave, apkeliave...dabar tokioms kelionems net minties nebera
Vaizdas toks, kad jei net sveikas vaikas salia nusiciaudes, maniske iki dusuliu, kosuliu kankinsis jau kita diena
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 22:25)
Na, o mūsų imunitetas tipo geras
Pagal tyrimus. Iš tikrųjų mano mergaitei dabar neblogai, bet mes prieš tai gavom 2 labai stiprius kursus antibiotikų. Gulėjom beveik 2 savaites ligoninėj. Manau tas pagerėjimas tik todėl ir kad į darželį neinam ir apskritai mažai kur vaikštom.
Norėčiau paklausti o kaip pasikeitė jūsų gyvenimai auginant tokius vaikus? Ar neatsirado kažkokie pykčiai šeimoje? Aš kažkaip iš viso per šituos 4 metus labai pasikeičiau. Ir gyvenimo vertybės irgi. Ir apskritai kažkokia uždara pasidariau.
Koks tai imuniteto tyrimas?
Stiprus antibiotikai - uzdegimas toks buvo?
Gyvenimas musu...aukstyn kojom, buvom judrus, visur dalyvaudavom, lankydavomes, dabar nieko nebeliko...sedim namie ir bijom i zmones iseit. man kas diena nerealys stresai, nes vos kosteli ar nusiciaudo man
vidurius susuka kazkaip reikia rast jegu optimistiskiau i viska ziuret, bet kai kada ju tiesiog nebelieka
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 22:39)
Nors tų mamų vaikai dažnai bėgančiu liūliu vaikšto - tik va nesikomplikuoja jiems daugiau niekur. Aš kažkaip kai vedžiojau savo vyresnėlę daželin - tai tikrai tokių sergančių nevesdavo kaip dabar.
Tas pats musu darze...nematau prasmes vaika vest i ligu sukuri, net jei ir nesirgtu sitaip, vis tiek absurdas. Ir aukletojos akis isputusios aiskina, kad visi vaikuciai sveiki, nes juk gydytojai pazymas dave
ar jos kvanktelejusios ar tokiom apsimeta