Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

va, va... mane įtikinėjo, kad antrais darželio metais serga mažiau.
nepasiteisino...
Atsakyti
mes ir prisijungiam prie ligasiuku.kai paskaitau jusu mintis,pagalvoju kad ne mum vienom pasauly taip sunku.
mum irgi iki darzelio nebuvo kad nesirgtume,bet antibu buvom gave 2kart.pernai pabandem eit i darzeli tai gavos 8kursai antibu per rudeni.nuo nauju metem ta darzeli,dar iki vasario pasirgom,matyt visai nusilpus buvo,o nuo vasario iki rugesejo sveikas vaikas.si rudeni vel pabandem eit,tai isvis tragedija,5dienos darzelio rugseji ir jau trys menesiai ligu.ir kosmaras kazkoks.nerandu as sau atsakymu.ir dar bronchine astma simet nori mum pripaisyt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 01, 17:06)
nezinau ar cia tas isaugimas ka padeda.. buvo maniskis 3,5 sirgo iki negalejimo. 4 ,5 nesirgo visiskai darze, sakiau isaugom . siemet 5,5 ligos ligos ligos sad.gif

Cia gal bus ne i tema,bet....Vienas pakankamai stipraus imuniteto vaikas pakeite mokykla(t.y.tevai pervede i gimnazija jau pakankamai ugtelejusi paaugli).Kaip jis ten uzsuko ligu rata doh.gif ...Pasirodo buvo paaiskinta,kad senojoj mokykloj jis tiesiog buvo "jau apsiuostes'.O cia pasikeite mikroflora ir psio.Uz tai ir yra tie dalykai,kad pvz.gripo epidemiju metu vienose mokyklose pavieniai atvejai klasese,o kitose isgriuna vos ne visa klase.
Gal ir pas Jus pasikeite grupe g.gif .Kitaip paaiskint neimanoma...
Na neatimkit man vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 24, 17:00)
kas sioje temoje lankotes, sergat ir sergat, papasakokit kaip suderinat vaiku auginima ir darba? mano mazoji kovoja su pulinga angina o dickis siandien sveciuojasi pas mociute, jau pakosti ir pakimes...

Sveikos mamytės kaip gaila, kad anksčiau tokio forumo nebuvau radusi. bigsmile.gif
mūsų ligos istorija ir gyvenimas yra aprašyti šio mėnesio Mamos žurnale. Taip ir vadinasi dažnai sergantis vaikas. Tai mano mažoji. Nesiplečiant galiu pasakyti, kad gyvenam labai įdomiai ir sunkiai derinam darbą ir ligoniuko auginimą. Dabar biški ramiau, nes vyras nedirba ir tupi namie su ja. Aš dirbu tik pusę etato, kartais ir to pusės buna per daug lotuliukas.gif O šiaip ieškau mamų, su kuriomis galėčiau pakalbėti ligų temomis, nes mamos auginančios sveikus vaikus labai dažnai mūsų nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 18:06)
Sveikos mamytės kaip gaila, kad anksčiau tokio forumo nebuvau radusi.  bigsmile.gif
mūsų ligos istorija ir gyvenimas yra aprašyti šio mėnesio Mamos žurnale. Taip ir vadinasi dažnai sergantis vaikas. Tai mano mažoji. Nesiplečiant galiu pasakyti, kad gyvenam labai įdomiai ir sunkiai derinam darbą ir ligoniuko auginimą. Dabar biški ramiau, nes vyras nedirba ir tupi namie su ja. Aš dirbu tik pusę etato, kartais ir to pusės buna per daug lotuliukas.gif O šiaip ieškau mamų, su kuriomis galėčiau pakalbėti ligų temomis, nes mamos auginančios sveikus vaikus labai dažnai mūsų nesupranta.

reiks paskubėt žurnalą nusipirkt, aš esu ta tema tik laiškutį siuntusi tokį
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 18:06)
Sveikos mamytės kaip gaila, kad anksčiau tokio forumo nebuvau radusi.  bigsmile.gif

as pastebiu ta visuomenes susidomejima kodel tu nedirbi, kaip tu taip gali.. ir pan
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 18:09)

fainas jusu straipsnis. nuotaika pakele, bet tiesos labai lab labai daug
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 20:09)

grazus straipsniukas.niekas nesupras kad namie mes dirbam dar daugiau turbut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 12 01, 17:44)
mes ir prisijungiam prie ligasiuku.kai paskaitau jusu mintis,pagalvoju kad ne mum vienom pasauly taip sunku.
mum irgi iki darzelio nebuvo kad nesirgtume,bet antibu buvom gave 2kart.pernai pabandem eit i darzeli tai gavos 8kursai antibu per rudeni.nuo nauju metem ta darzeli,dar iki vasario pasirgom,matyt visai nusilpus buvo,o nuo vasario iki rugesejo sveikas vaikas.si rudeni vel pabandem eit,tai isvis tragedija,5dienos darzelio rugseji ir jau trys menesiai ligu.ir kosmaras kazkoks.nerandu as sau atsakymu.ir dar bronchine astma simet nori mum pripaisyt. blink.gif

O vargeli kiek antibu doh.gif taigi imuniteto visai nebeliko. Maniske praeitais metais pirma karta 3 kursus ishgere ir nuo to prisidejo disbioze, visiska ligos nekontrole.
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 12 01, 19:06)

as i darza kai nueinu man pradeda rodyti, kad mes vienos tokios sergancios schmoll.gif Musu tetis taip pat dabar nedirba, nes as darbo mesti kol kas negaliu, o niekas kitas taip sergancio vaiko nepriziures kaip artimieji. Beje, buvom kraujo tyrima daryti - bet ne ta iprasta, o mikroskopini...nu namas...pasirodo musu vaiko kraujas per tirstas, leukocitu beveik nerasta...todel ir serga nezmoniskai, imunitetas beveik lygus 0 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 12 01, 21:03)
O vargeli kiek antibu doh.gif  taigi imuniteto visai nebeliko. Maniske praeitais metais pirma karta 3 kursus ishgere ir nuo to prisidejo disbioze, visiska ligos nekontrole.
as i darza kai nueinu man pradeda rodyti, kad mes vienos tokios sergancios schmoll.gif  Musu tetis taip pat dabar nedirba, nes as darbo mesti kol kas negaliu, o niekas kitas taip sergancio vaiko nepriziures kaip artimieji. Beje, buvom kraujo tyrima daryti - bet ne ta iprasta, o mikroskopini...nu namas...pasirodo musu vaiko kraujas per tirstas, leukocitu beveik nerasta...todel ir serga nezmoniskai, imunitetas beveik lygus 0 verysad.gif

si rudeni jau irgi trejus isgerem doh.gif kur toki tyrima daretes?as galvoju apie kokius issamesnius tyrimus.gal kokia bakterija sakau specifine pas ja ar kas...
Atsakyti
mano mazoji 9k siemet gere, dickis 8 antibiotikus. iseit matau isvis nevest i darza bet ar tai jau pades doh.gif nes jau ir taip per menesi lanko 4-5 dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 01 gruodžio 2011 - 20:19
QUOTE(vaidicita @ 2011 12 01, 19:25)
as pastebiu ta visuomenes susidomejima kodel tu nedirbi, kaip tu taip gali.. ir pan

Ech, aš jau pastebiu, kad šalinuosi draugų, giminių, kad tik išvengti šito klausimo... sad.gif
Atsakyti
Liepa 18 tas klausimas gal ir uzknisantis, bet mums jau ir per ligas nebera galimybiu susitkti su draugais. tai vienas serga tai kitas tai abu jei tik sveikstam iki sekancio savaitgalio kada butu galima pasiorganizuot pramogu- vel susergam
Atsakyti