Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

Blizguti, aš tokiu klausi konsultuočiausi su gydytoju. 4u.gif
Atsakyti
Patarkit ką daryt.
Šian baigiam antibus, ryt einam pas gydytoją. Įprastai dar imtume savaitėlę namie sustiprint ir tada į darželį.
Bet kitą savaitgalį močiutei 80, tai turiu šiek tiek pasiruošt, dovaną suruošt... Su Jokūbu to padaryt negaliu, vyras dirba iki 21 val. vakaro doh.gif

Realu būt leist vaiką į daržą jau nuo pirmadienio, bet bijau, kad ir nuo savaitės vidurio vėl sėdėsim ligas susirinkę visas... verysad.gif
Atsakyti
cukraus pudra nu tikrai realu kad kol organizmas neatsistates po antibu labai lengva vel pasigaut kokia bacila.. na pasilikitg pora dienu tam pasiruosimui nuo kokio treciadieno. kuo ilgiau pabus namie tuo bus geriau smile.gif

blizguti, mes nenaudojam 4u.gif nors turim BA
Atsakyti
Aš tai tikrai nerizikuočiau...
Gal kokia draugė, kaimynė ar dar kas galėtų pažiūrėti...

Nes paskubėjus, tai ir pats jubiliejus gali nuplaukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 gruodžio 2011 - 13:27
Man rodos ,jei "pasigaus"ka,tai nera skirtumo tarp pirmadienio ir treciadienio.........Realiai,laiptine keliaujantis kaimynas su bet kokiu virusu,gali uzkresti silpno imuniteto vaika,kuris kasdien isvedamas ta pacia laiptine i lauka....Cia ,manau,jei kimba,tai kimba tarsi "is tuscios"vietos......Vat ir tame jubiliejuje,jei vaikutis dalyvaus,tai galima prisikalkuliuot visokiu lygu galvoj.Juk daugeliui is musu,suaugusiu ,ir gerkle paskauda,ir nosis pabega,pravaikstom tas zarazas,bet nesiojam jas i darbus,i parduotuves,tom paciom laiptinem ir t.t. ir t.t.maniske paskut.kart pasieke rekorda-i darzeli ejom 6 sav.Siaip kazkada istempdavom 2sav.Bet paradoksas.....Palaikiau karta po ligos savaituke,kad SUSTIPRETU.Nuvedziau i darzeli-susirgo po savaites-........zodziu vistiek suko savo 2 sav."nesirgimo doze"......................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 01 gruodžio 2011 - 13:35
Nea, niekur negaliu jo palikt.
Tai ko gero taip ir darysiu, kad į darželį vesiu ketv. penkt... Kiek jau ką spėsiu pper tas dienas tiek ir pakas.

Viliausmama, man atrodo, kad po 2 iš eilės kursų antibiotikų, vis tik reiktų namie imunitetą pastiprint. Taip, laiptinėj gali pasigaut, bet mažesnė tikimybe nei daržiuke...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 15:18)
Nea, niekur negaliu jo palikt.
Tai ko gero taip ir darysiu, kad į darželį vesiu ketv. penkt... Kiek jau ką spėsiu pper tas dienas tiek ir pakas.

Viliausmama, man atrodo, kad po 2 iš eilės kursų antibiotikų, vis tik reiktų namie imunitetą pastiprint. Taip, laiptinėj gali pasigaut, bet mažesnė tikimybe nei daržiuke...

Bet manau ,tokiu atveju Jums ,jau savaite tikrai negelbetu.Nebent menesiukas.
Mano drauge neapsikenete ir nuo maratono ligu "iseme"vaika is darzelio(beje ir gyd.patarima toki gavo).Tada buvo pavasaris.Rudeni vel pradejo leist.Po menesio atsidure ligoninej su stipriu laringitu.Buvo skirti keli antibiotikai(nes pasigavo ligoninej dar "gerio").Grizo is ligonines.Salygu nebuvo laikyti ilgai namie.Visi dirbantys.Mama jau buvo nusiteikus maratonui...Ir ka.......baigesi ligos..Jau metai ,kai vaikas antibiot.neragaves(tfu tfu tfu...)
Tiesiog norejau pasakyt,kad nezinia kada jos baigiasi,kada jos isibegeja,kada joms lemta uzsidaryt galutinai,kada tik tam tikram periodui,kada uzsikrecia darzelyje,kada nuo seimoje esancio viruso nesiotojo,kuris jauciais salyginai gerai...Cia taaaaaip idvidualu,kad negali nusakyt...
Atsakyti
Bet visą vasarą vaikas nesirgo. Bendravo su aplinkiniais, sušaldavo, sušildavo.... Bet nesirgo, nė menkiausia sloga. Bet tik atėjo rugsėjis ir vėl pernykštę dainelę traukiam. doh.gif O kad antibai silpnina imunitetą tai aišku, taigi reiktų kurį laiką jam leist atsistatyti.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 15:43)
Bet visą vasarą vaikas nesirgo. Bendravo su aplinkiniais, sušaldavo, sušildavo.... Bet nesirgo, nė menkiausia sloga. Bet tik atėjo rugsėjis ir vėl pernykštę dainelę traukiam.  doh.gif  O kad antibai silpnina imunitetą tai aišku, taigi reiktų kurį laiką jam leist atsistatyti.

Pas mus tas pats.Vasara nepripazino net batu mano mergina.Basa basa basa...Rytas vakaras....Praleisdavom daug laiko kaime,sodyboj.Maudesi iki pamelynavimo savo baloj,ezeruose,juroj...Prie juros net sakyciau prastokas oras buvo:saltas vejas,ne silta jura...As net nemeginau lysti i ja,o mazoji iki negalejimo pliuskenosi,su riksmu isnesdavo vyras ja is juros.
As jau pavargau nuo tu paranoju savo,tarsi mane uzgrudino tas laikas ir irasiau sau i smegenis-kitaip nebus -turi issisirgt(tai puikiai zinau is savo pacios patirties su jau dideliu sunum).Daznai man sako-nu tu pati tai prisisauki galvodama ir ieskodama joje ligos jau pozymiu.Bet kaip neprisigalvosi,kad jau turim savotiska cikla.Nebutu problema-nebutu ir galvoj tai.na,kad ir dabar.Ejo mergaite 6 sav i darzeli.Per ta laika tikrai girdejau darzelyje kosuliu,ciauduliu ir.t.t.Tas dvi pirmas savaites tas svetimo vaiko darzelyje kosulys,ciaudulys man pereidavo per sirdi.Iseidavau su "guzu gerkleje"-bus tuoj sakes..........Ir ka praejo tos dvi savaites...Neserga.Pati jutau,kai pradejo man tie svetimu vaiku ciauduliai,kosuliai nejaudint,pradejau nereaguot ir nesiet tai su savo gyvenimu.....Vadinas ,kai neturi problemos-jos ir neieskai,arba apie ja negalvcoji ir ne sieji su savimi.Dabar po 6.5sav.vel kostim.Vel bus po ligos man ta 2 sav.paranoja,kol ja neperzengsiu doh.gif .Bet vis viltis:ISAUGS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 01 gruodžio 2011 - 14:59
Bet kaip šaunu,kad dukra jūsų šitiek laiko sveika daržiuke ištempia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 16:03)
Bet kaip šaunu,kad dukra jūsų šitiek laiko sveika daržiuke ištempia  thumbup.gif

Matau Jusu sunelio amziaus linijuote.Is visos sirdies tikiu,kad ir Jus artejat prie to amziaus,kai ligos retes.Na dar meteliai..........Mano sunus mane buvo istampes su ligom iki negalejimo(tik jis "cirkintis "pradejo nuo 2 sav.gimimo,o dukra nuo 3m-tada ,kada pirma k.nuejo i darzeli).Derindama darba ir vaiko ligas,tesveriau 43kg.Pati pasiziuriu i nuotraukas ir baisoka darosi.Vos ne kelis kartus per menesi gaudavau "komplimenta",kad as sunaus sese(viena moteris sudrausmino mano sunu:klausyk seses,jeigu sese liepia.........).Ties 4.5m taip jau nutiko,kad pakeitem gydytoja (antibiotiku per metus sumazejo nuo 10 kursu iki 1-2-kai TIKRAI reikia).Neturedama kitos iseities ,pradejau grudint.Per 3 men,pamazu vandens temp.pradedami mazint 2 laipsniais,pasiekeme,kad po duso jau galedavom apsiliet visa vaiko kuna tokiu vandeniu,kokiu bega is salto ciaupo.Pradzioje kunelis labai reagavo i salti,o po to net nesiurpdavo.Jei susirgdavo -grudinimas is naujo.Nieks netikejo,kad galiu tai daryt,nes reikejo milziniskos kantrybes(lekdavom net is sveciu,kad 22 val.turet salta dusa-taip buvo patariama).Bet buvau pasiekusi toki panikos lygi,kad supratau,kad galiu peskom iki amerikos prieit,kad tik kazkas pasikeistu.Bet dabar,kaip as atsigreziu atgal ...vistiek darau isvada,kad jis tiesiog ISSISIRGO ir ISAUGO.
Atsakyti
nezinau ar cia tas isaugimas ka padeda.. buvo maniskis 3,5 sirgo iki negalejimo. 4 ,5 nesirgo visiskai darze, sakiau isaugom . siemet 5,5 ligos ligos ligos sad.gif
Atsakyti