Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 13:59)
nepasitikiu aš gydytojais. Su kuo sutartį sudarę, iš ko naudos turi, to "produkciją" ir siūlys, ir reklamuos.
Žinoma, aš savo vaikui vitaminus renku atidžiai, bet įtikinėjimas, kad ekologiški,kad natūralūs tai... Tik gerai pagauta niša pinigų pasidaryt, tuo metu kai visiem masiškai tos ekologijos prisireikė. Gi užteko tik žodžio "ekologiška" ir trys iš 5 tuom patikėjo...

O vitaminai...nugi ne morkos ten gabalas ar obuolio. Visas apdirbimas, pastilės darymas tai cheminis metodas. va tau ir 100 proc. ekologiška ir natūralu.

Blizguti, netaikiau konkrečiai jum, bet čia labai paplitusi nuomonė  4u.gif

As dar norejau pridurti del to pilnavercio maisto. Man labai idomu neturin darzo ar tai imanoma? Paziurekit kas darosi jei perki darzoves jos butinai trestos chemikalais, mesa irgi neaisku kaip ir kur uzauginta. Per TV kaip paklausai ka ten parduotuvese isdarineja, perklijuoja etiketes, taiso galiojima........... doh.gif kiek viokiu EEEEEEEEEE mes gaunam, juk kiekvienam produkte kuri benupirktum, visur tik EEEE. Tai iskyla klausimas ka isvis pilnavertisko mes gaunam? g.gif Kartais net i parduotuve baisu eit
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 11 28, 13:22)
As dar norejau pridurti del to  pilnavercio maisto. Man labai idomu neturin darzo ar tai imanoma? Paziurekit kas darosi jei perki darzoves jos butinai trestos chemikalais, mesa irgi neaisku kaip ir kur  uzauginta. Per TV kaip paklausai ka ten parduotuvese isdarineja, perklijuoja etiketes, taiso galiojima........... doh.gif  kiek viokiu EEEEEEEEEE mes gaunam, juk kiekvienam produkte kuri benupirktum, visur tik EEEE. Tai iskyla klausimas ka isvis pilnavertisko mes gaunam? g.gif Kartais net i parduotuve baisu eit

Žinokit savo augindamas dar negali žinot. Aš pati turiu sodą, daržą. Nors nei purškiu nei tręšiu, bet...bet... Iš abiejų pusių kaimynai tai daro. Iš vienos pusės mūsų daržas gaunas žemiau už jų, tai su lietum, ten visos mano morkos jaučiu chemija nuskalautos, iš kitos pusės, daržus skiria tvora ir dar koks pusmetris, tai irgi garantija, kad ir maniškiam kliūva, kai savo purškia...
Va, ir po visos mano šimtaprocentinės ekologijos irnesakyk.gif
Atsakyti
kad tu EEE visiskai galima isvengti tai ne. bet kad reikia atsizvelgt ka perki ir paskaityti tai faktas. neblogas psl www.sveikasvaikas.lt jei kas nezinote. kita vertus man tik idomu kaip darziukuose su maistu vis tik manau kad ir ten visokiu geriu atrastum paieskojes.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 28, 14:52)
kad tu EEE visiskai galima isvengti tai ne. bet kad reikia atsizvelgt ka perki ir paskaityti tai faktas. neblogas psl www.sveikasvaikas.lt jei kas nezinote. kita vertus man tik idomu kaip darziukuose su maistu vis tik manau kad ir ten visokiu geriu atrastum paieskojes.

žinoma. mūsiškis darželis dešreles mėgsta. kartą savaitėj visad būna kartais du ar tris.
kai užklausiau pasakė, kad meniu suderintas, patvirtintas, kad perka aukščiausios rūšies...
bet nė viena dešrelė mėsos nepakeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 15:56)

žinoma. mūsiškis darželis dešreles mėgsta. kartą savaitėj visad būna kartais du ar tris.
kai užklausiau pasakė, kad meniu suderintas, patvirtintas, kad perka aukščiausios rūšies...
bet nė viena dešrelė mėsos nepakeis  doh.gif

Nu tik vakar pasigiriau, kad senai sirgom jau siand. pas mazaja snarglys bega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 11 28, 15:04)
Nu tik vakar pasigiriau, kad senai sirgom jau siand. pas mazaja snarglys bega  doh.gif

vajei, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 11 27, 17:37)
Pas mus tas pats...nebeislipam is kazkokiu neaiskiu kosuliu - kaip prasidejo nuo slogos, tada BA paumeji, galiausiai prasiedjo gerklinis kosulys ir jis apslopsta, o kai tik pradedam dziaugtis, kad sveiksta, vel pasunkeja doh.gif  o kiek mes jai kemsam vitaminu ir mineraliniu medziagu, jau ir ta masini kordicepsa emem girdyt schmoll.gif  Patapom kazkokiais farmacininku remejais doh.gif

Maniske jau nuo vaistu bet kokiu vimdosi doh.gif O is vitaminu,tai tik C vit duodu ir Ribomunyl geriam.
Atsakyti
Nu va, pas mus šviesa tunelio gale. Kosulio mažiau, sloga žymiai mažesnė thumbup.gif
Atsakyti
o mes kai nelankom dabar darzeli, tai 2 sav lyg ir nieko, net i lauka nueiname thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 11 20, 18:37)
Tai mes ir sergam 2-3 sav, i darzeli rekordas 5d.d. , paprastai 3d.d..

Mes taip pat gyvenam,si menesi eja tris dienas,visas dienas prasirgo,.is pradziu plauciu uzdegimas,parlekem is ligonines pasigyde,namuose lyg ir pasveikom,nuejom i drazeli tris dienas,o palinkui visi tik kosti,tai kur vaikas gali neapsikrest.Dabar savaite vel gydomes. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aladinee @ 2011 11 30, 17:05)
Mes taip pat gyvenam,si menesi eja tris dienas,visas dienas prasirgo,.is pradziu plauciu uzdegimas,parlekem is ligonines pasigyde,namuose lyg ir pasveikom,nuejom i drazeli tris dienas,o palinkui visi tik kosti,tai kur vaikas gali neapsikrest.Dabar savaite vel gydomes. schmoll.gif

man kraujas uzverda kai i darza nueinu ir girdziu ten kosincius ir ciaudancius...norvegijoj drauge sake, vaikas vos atrodo "ne formoj" skambina tevams ir liepia pasiimt - uztat vaikai sveikesni ishbuna, o pas mus jokios realios kontroles.
Dicke dar galuojasi...lyg geriau siandie, bet vakaras parodo dantis, o kaip bus ryt irgi neaisku. Maze jau seniai issveikus, bet nenoriu vest bacilu darze gaudyt.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2011 11 30, 17:51)
man kraujas uzverda kai i darza nueinu ir girdziu ten kosincius ir ciaudancius...norvegijoj drauge sake, vaikas vos atrodo "ne formoj" skambina tevams ir liepia pasiimt - uztat vaikai sveikesni ishbuna, o pas mus jokios realios kontroles.
Dicke dar galuojasi...lyg geriau siandie, bet vakaras parodo dantis, o kaip bus ryt irgi neaisku. Maze jau seniai issveikus, bet nenoriu vest bacilu darze gaudyt.

Mamytes, norejau jusu paklausti ar naudojat kas nors inhaliatoriu?
Mes kai gyvenom Vilniuje daktarai vienu balsu sauke jums jo nereikia. O kai atsikraustem i Taurage daktare vos neliepdama sake nupirkt. Aisku nuo jo blogiau nera. Kai budavo astmos paumejimai tai garindavau ir ventolina, ir brontexa ir beroduali. Nu ir profilaktiskai kartais pasigarinam. Nu tik dabar nezinau su kuo garinti? Atsirado kazkokia tirsta sloga, garinu su fiziologiniu vandeniu, bet kazkaip nelabai matau rezultata? g.gif
Atsakyti