QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 13:59)
nepasitikiu aš gydytojais. Su kuo sutartį sudarę, iš ko naudos turi, to "produkciją" ir siūlys, ir reklamuos.
Žinoma, aš savo vaikui vitaminus renku atidžiai, bet įtikinėjimas, kad ekologiški,kad natūralūs tai... Tik gerai pagauta niša pinigų pasidaryt, tuo metu kai visiem masiškai tos ekologijos prisireikė. Gi užteko tik žodžio "ekologiška" ir trys iš 5 tuom patikėjo...
O vitaminai...nugi ne morkos ten gabalas ar obuolio. Visas apdirbimas, pastilės darymas tai cheminis metodas. va tau ir 100 proc. ekologiška ir natūralu.
Blizguti, netaikiau konkrečiai jum, bet čia labai paplitusi nuomonė
Žinoma, aš savo vaikui vitaminus renku atidžiai, bet įtikinėjimas, kad ekologiški,kad natūralūs tai... Tik gerai pagauta niša pinigų pasidaryt, tuo metu kai visiem masiškai tos ekologijos prisireikė. Gi užteko tik žodžio "ekologiška" ir trys iš 5 tuom patikėjo...
O vitaminai...nugi ne morkos ten gabalas ar obuolio. Visas apdirbimas, pastilės darymas tai cheminis metodas. va tau ir 100 proc. ekologiška ir natūralu.
Blizguti, netaikiau konkrečiai jum, bet čia labai paplitusi nuomonė
As dar norejau pridurti del to pilnavercio maisto. Man labai idomu neturin darzo ar tai imanoma? Paziurekit kas darosi jei perki darzoves jos butinai trestos chemikalais, mesa irgi neaisku kaip ir kur uzauginta. Per TV kaip paklausai ka ten parduotuvese isdarineja, perklijuoja etiketes, taiso galiojima........... kiek viokiu EEEEEEEEEE mes gaunam, juk kiekvienam produkte kuri benupirktum, visur tik EEEE. Tai iskyla klausimas ka isvis pilnavertisko mes gaunam? Kartais net i parduotuve baisu eit