Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(armi06 @ 2011 11 25, 18:54)
galiu paguosti truputi man daktare sake jeigu mazas vaikas dabar serga daug tai pradejes mokykla sirgs maziau sako patikekit manim,darzelinukas perserga apie40ligu ir igyja joms imuniteta,kazi kiek cia tiesos

tiesos labai daug. kas nelanko darzelio mokykloje tikrai pirmus metus serga daug, bet kazkodel manes tai neguodzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2011 11 25, 19:54)
galiu paguosti truputi man daktare sake jeigu mazas vaikas dabar serga daug tai pradejes mokykla sirgs maziau sako patikekit manim,darzelinukas perserga apie40ligu ir igyja joms imuniteta,kazi kiek cia tiesos

o paskui, lankant mokykla, viska nurasys, tarkim, kad ir paauglystei, prasidejusiam brendimui it t.t. senatvei niekas ligu nebegydys, nes sakys gi tokiam amziui nenorekit nesirgt. vienu zodziu aiskaus atsakymo niekad nesulauksim, belieka viltis, kad kada nors viskas pageres smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 11 25, 19:37)
o paskui, lankant mokykla, viska nurasys, tarkim, kad ir paauglystei, prasidejusiam brendimui it t.t. senatvei niekas ligu nebegydys, nes sakys gi tokiam amziui nenorekit nesirgt. vienu zodziu aiskaus atsakymo niekad nesulauksim, belieka viltis, kad kada nors viskas pageres  smile.gif .

auksiniai zodziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 11 25, 20:42)
auksiniai zodziai  4u.gif

Sveikos mamytes 4u.gif ikisiu ir as savo 3 kapeikas. Dukra pradejo sirgti nuo 7 men. i darza predejom eiti 1.8 ir kaip ir visos cia savaite darzely 2-3 namie ir taip metai pusantru. Prasideda nuo kosulio snargliu ir baigias antibiotikais. Kazkur nuo 3.5 lig ir atstojo tos ligos. Kai sukako 4 sulaukem broliuko. Taigi vienas namie kitas darzely nu kaip ir nieko, o po to mazasis nuo 7 men kaip dave beveik be pertrauku, savaite dvi sveiki o po to apie 3 sav. gydomes, antibiotikai ligonines ir taip iki 2,5. Abiem vaikam diagnoze BA. Bet nepatikesit kaip diagnozavo. Kadangi as pati sergu BA, kai ligoninej gulejom su vaikais nustate dukrai. Po to ejom jau poliklinikoj pas pulmonologe sakom nu gal ne tie vaistai, gal ne ta aplinka nu jau galvojau isprotesiu kaip daznai sirgo. Tik iejus i kabineta kazkaip jau ji man nepatiko, papasakojau nuo A iki Z ligos istorija, o ji nu nesuksiu as cia galvos diagnozuoju BA doh.gif Kvepavom Flixotide ir pirkdavom tuos brangiuosius miltelius singulairas. Ligos vis neatstodavo. Siais metais nuejau pas daktare ir sakau mes norim i sanatorija mums priklauso. Ir balandzio men gavau abiem vaikam i Palanga kelialapi 3 savaitem. Bet patikekit nieks cia nieko nesiulo, kaip cia 1 mamyte klause, reikejo vos neisreikalauti kad gautume. Taigi 3 sav. sanatorijoj, nors ten per 3 sav. spejom 2 ligom prasirgti verysad.gif grizom namo i lauka einam kiekv, diena ir tfu tfu kolkas ramu. Nezinau ar mum sanatorija padejo ar buvimas prie juros? As lab. tikuosi, kad pavasari vel prisiprasysiu kelialapio. Mamytes ir jums siulau netyleti ir prasyti, nes po plauciu uzdegimo priklauso sanatorija. Tik ne visi daktarai ta pasako. Sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 11 21, 13:16)
O mes jau nebežinom ar bevažiuot toliau į druskų kambarį  doh.gif  jau buvom 4 kartus. Man sinusai praėjo, mažius iki vakar visai nebekosėjo. O vakar užkilo angina, tiesiog vienoj pusėj didelis gumulas matosi  verysad.gif  Ir kosėja labaio sausai  verysad.gif
ir nebežinau galima toliau jį vest į druskas ar ne ?  g.gif
Gydytoja nežinia kada priims  verysad.gif

Mums po kiekvieno apsilankymo drusku kambaryje tragiski apsirgimai ir BA paumejimai budavo, tai mes daugiau ten nesilankom. Kaip musu homeopate sake - kad drusku kambariai turetu nauda, jie turetu buti perdaromi mazdaug kas metus, o pas mus LT kaip pastato, tai jie ir stovi...
QUOTE(Samarija @ 2011 11 25, 10:07)
Mano maze irgi serga ir serga,koso praktiskai kasdien  doh.gif Tik jau pasveiksta,zek ir vel is naujo  doh.gif Tas kosulys kaip kokia neisgydoma liga  doh.gif

Pas mus tas pats...nebeislipam is kazkokiu neaiskiu kosuliu - kaip prasidejo nuo slogos, tada BA paumeji, galiausiai prasiedjo gerklinis kosulys ir jis apslopsta, o kai tik pradedam dziaugtis, kad sveiksta, vel pasunkeja doh.gif o kiek mes jai kemsam vitaminu ir mineraliniu medziagu, jau ir ta masini kordicepsa emem girdyt schmoll.gif Patapom kazkokiais farmacininku remejais doh.gif
Atsakyti
Vuke bet tie sintetiniai vitaminai tikrai nieko gero neduoda doh.gif beda ta kad naturaliu vitaminu saltiniu turbut su ziburiu nerasi. kazin kiek vitamino C citrinoje siai dienai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 27, 20:20)
Vuke bet tie sintetiniai vitaminai tikrai nieko gero neduoda  doh.gif beda ta kad naturaliu vitaminu saltiniu turbut su ziburiu nerasi. kazin kiek vitamino C citrinoje siai dienai  g.gif

Del vitaminu as galiu papasakoti kaip buvo musu seimoje. Kas men. isleisdavau tikrai nemazai pinigu. Ir imunotrofina gerem ir cinka ir kalci ir ezuole ir kompleksinius visokius, ir ivairius taukus, o naudos 0. Kai apsilankem pas pulmonologe nes einma mazdaug kas 3- 5 men. Galvoju paklausiu ka ji patars, nes jau nebezinojau kokius pirkt. O ji man sako neduokit jus tu sintetiniu vitaminu, cia yra pinigu ismetimas. Geriau sako maitinkit pilnaverciu maistu ir galit D3 palasinti lasiuku ir naudos sako bus daugiau. Vat kaip mus informavo.
Atsakyti
man posakis "reikia rinktis pilnavertį maistą" užmušantis. Nu nevalgo mano vaikas to pilnaverčio maisto. tai man ką, nusišaut dabar doh.gif
gaunasi taip, kad mamos kurių vaikai valgo daržoves, vaisius, mėsą yra labai geros ir rūpestingos, o tos,kurių vaikai nevalgo, ir bando kažkiek vitaminų duot susintetintų tai šitos niekam tikusios, nerūpestingos ir apskritai, tai vaikų teisėm tokias įduot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2011 11 28, 12:34)
Del vitaminu as galiu papasakoti kaip buvo musu seimoje. Kas men. isleisdavau tikrai nemazai pinigu. Ir imunotrofina gerem ir cinka ir kalci ir ezuole ir kompleksinius visokius, ir ivairius taukus,  o naudos  0. Kai apsilankem pas pulmonologe nes einma mazdaug kas 3- 5 men. Galvoju paklausiu ka ji patars, nes jau nebezinojau kokius pirkt. O ji man sako neduokit jus tu sintetiniu vitaminu, cia yra pinigu ismetimas. Geriau sako maitinkit pilnaverciu maistu ir galit D3 palasinti lasiuku ir naudos sako bus daugiau. Vat kaip mus informavo.

Bet tikrai kur to pilnaverčio maisto rasti pvz. žiemą, pavasarį - kol dar savų daržovių neturim.. Nes parduotvėje, turguose viskas kas atvežta prapurkšta ir t.t. Apskritai, jei taip žiūrėti, tai prekybos centruose beveik nėra normalių maisto produktų, kurie tikrai duotų naudą organizmui...
Vasarą gerai, kai savas daržas, kitu atveju man kažkaip sunku įsivaizduoti, apie pilnavertį maistą... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 13:15)
man posakis "reikia rinktis pilnavertį maistą" užmušantis. Nu nevalgo mano vaikas to pilnaverčio maisto. tai man ką, nusišaut dabar  doh.gif
gaunasi taip, kad mamos kurių vaikai valgo daržoves, vaisius, mėsą yra labai geros ir rūpestingos, o tos,kurių vaikai nevalgo, ir bando kažkiek vitaminų duot susintetintų tai šitos niekam tikusios, nerūpestingos ir apskritai, tai vaikų teisėm tokias įduot  lotuliukas.gif 

Maniškė pvz. labai mėgsta daržoves, va kuriam laikui turiu šaldiklyje, bet jau vistiek ne tas... O toliau, žiema, pavasaris, prie geriausių norų negausi smile.gif Nes pvz. parduotuvinių vaisių, daržovių neperku... Nes manau ten daugiau žalos, nei naudos...

Įdomu ką medikai mano apie ekologiškus vitaminus, nes tokių jau yra...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 13:15)
man posakis "reikia rinktis pilnavertį maistą" užmušantis. Nu nevalgo mano vaikas to pilnaverčio maisto. tai man ką, nusišaut dabar  doh.gif
gaunasi taip, kad mamos kurių vaikai valgo daržoves, vaisius, mėsą yra labai geros ir rūpestingos, o tos,kurių vaikai nevalgo, ir bando kažkiek vitaminų duot susintetintų tai šitos niekam tikusios, nerūpestingos ir apskritai, tai vaikų teisėm tokias įduot  lotuliukas.gif 

.
Na as norejau pasakyti,kad mano vaikai kiekviena diena valgo pilnaverti maista, ir vistiek buvo toks periodas kai niekas nepadedavo nei pilnavert.maistas nei vitaminai. Nesakau, kad jus netikusios mamos. As pati galvojau isprotesiu kai nieks nepadedavo ir diagnoze pastoviai bronchitas, plauciu uzdegimas, o gale ir BA pripaise verysad.gif
Atsakyti
nepasitikiu aš gydytojais. Su kuo sutartį sudarę, iš ko naudos turi, to "produkciją" ir siūlys, ir reklamuos.
Žinoma, aš savo vaikui vitaminus renku atidžiai, bet įtikinėjimas, kad ekologiški,kad natūralūs tai... Tik gerai pagauta niša pinigų pasidaryt, tuo metu kai visiem masiškai tos ekologijos prisireikė. Gi užteko tik žodžio "ekologiška" ir trys iš 5 tuom patikėjo...

O vitaminai...nugi ne morkos ten gabalas ar obuolio. Visas apdirbimas, pastilės darymas tai cheminis metodas. va tau ir 100 proc. ekologiška ir natūralu.

Blizguti, netaikiau konkrečiai jum, bet čia labai paplitusi nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 28 lapkričio 2011 - 13:00
Musu racionas pagrinde kalciu, cinku, magniu papildomas, geriam barsuko taukus ir sidabra...dabar dar kordicepsa meginsim...nieko daugiau nevartojam. Gerem nemazai vaistazoliu misiniu, bet viskas kaip i bala. Dabar jau antra savaite niekaip is laringito ar kazkokio panasaus bieso neiskrapstom. Iki beveik 3 m neturejom bedu, kaip viskas prasidejo praeita rudeni - nuolatinis kosejimas, kartais iki vemimo, irgi gavom BA, bet nefiga tie hormonai nereguliuoja jai gyvenimo. Jei vos apsnargliuojam iki pamelynavimo kostim. doh.gif
Atsakyti