Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 25, 08:59)
Mum išrašė stipresnius antibus , nes ryt šituos baigiam... ech...

Sveikatytės jums 4u.gif unsure.gif
Mano merginos ir mes, suaugę, visai neseniai prasirgome vienadieniu virusu, tai irgi kurį laiką nesirodė darželyje, dabar kelias dienas eina grupėn, kolkas...Beje virusus atnešė iš darželio 4u.gif

Kažkaip kuo toliau tuo visos ligos baigia pribaigti, atrodo nėra pabaigos o tuo pačiu ir baisuma puola, ką daryti?
Atsakyti
Man jau stogas važiuoja.
karts atrodo, kad per visas ligas gyvenimas sustoja. Per vasarą nesirgo Jokūbas visai. O vos tik rugsėjis... darželis...
Ir vaikučio beprotiškai gaila ir savęs... Miego trūksta, vaistinėse palikti šimtai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 25 lapkričio 2011 - 11:02
O dėl vyro imamų biuletėnių pas mus būvo panaši situacija su pirmu vaikučiu, kai pradėjo lankyti darželį, tai vaizdas toks aš 2sav. namie, praeina savaitė, vyras 2sav. namie, vėl savaitė gerai vėl tas pats...Gerai kad aš išėjau į dekretą, nes tokiu būdu pavyko isbūti ligų metą kuriam laikui ir biuleteniu ėmimo laika, nes nei dirbti gali nei nieko...Apie darbdavius nė nekalbu unsure.gif O dabar kai daugiau vaikučių tai nė savaitės laisvos nelieka, nes sergama vaikučių vienas po kito o ne vienu metu..
Papildyta:
Žodžiu karuselė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 25 lapkričio 2011 - 11:02
per savo vakucius bedarbiais patampame. Gaila, kad musu istatymai nenumato kazka, jeigu vaikas serga daznai, kad apsaugoti mama nuo atleidimo is darbo. Arba jau alga turi buti nemazesne kaip 1500 lt nors,kad auklei uzdirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 25 lapkričio 2011 - 11:13
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 25, 11:07)
per savo vakucius bedarbiais patampame. Gaila, kad musu istatymai nenumato kazka, jeigu vaikas serga daznai, kad apsaugoti mama nuo atleidimo is darbo. Arba jau alga turi buti nemazesne kaip 1500 lt nors.

aš vis dar optimistė. Praaugs dar labiau vaikai ir grįšim į rinką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 11 25, 08:28)
o kodel jums nekyla toks klausimas..gal ir vyrai gali paimti viena kita biuleteni?juk jie irgi vaikus augina , ne tik mamos..bent mes taip bandom suktis, problemu nekyla..ir darbe pakankamai normaliai ziuri,vis lengviau 4u.gif

todel kad jeigu as ir eiciau dirbt mano vyro alga butu 3k didesne uz mano. rizikuoti jo darbu butu mazu maziausiai kvaila. jeigu zmogus uzima geras pareigas, is jo algos pragyvena visa seima tai ta darba reikia saugoti. o biliutenis 1-2k/men tikrai nebutu toleruojamas net ir geriausio darbdavio.
jei abu uzdirbtu vienodai tada gal g.gif

as irgi ivairiai galvoju na kaip ir sakot kad ir 1500 uzdirbi sakykim auklei atiduodi kiek nu max 1000 turbut jeigu dar abu serga g.gif dar jeigu uz darziuka kazkiek moket+ kuras i darbas+ pietus darbe + vaikai su svetimu zmogumi doh.gif niekaip neisivaizduoju kaip isivaziuot i ta darba ... sunui 5 , dukrai 3 atrodo galetu lankyt darziuka ir nebutu bedos. jeigu sirgtu bent i kokius 2men 1 k tada be bedos galetu ir vyras koki biliuteni paimti retkarciais ir as gal ir mociutes padetu i pora men karta, bet kai serga i menesi pora kartu tai tiesiog liudesys ima...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 25, 10:59)
Man jau stogas važiuoja.
karts atrodo, kad per visas ligas gyvenimas sustoja. Per vasarą nesirgo Jokūbas visai. O vos tik rugsėjis... darželis...
Ir vaikučio beprotiškai gaila ir savęs... Miego trūksta, vaistinėse palikti šimtai...

drinks_cheers.gif jergau kaip uzjauciu.. as jau nepamenu, kada ejau miegoti anksti. Atsigulu paprastai 1-2 val. kada vaiko ligoms buna krize, tai laikas kada jei vaikas pasigaves ka nors, tai tada sukyla tempa. O tada ranksluosciai, extra saldymas ir paniska baime, kad neistiktu traukuliukai. Naktimis prabudineju, tikrinu rankas , galva doh.gif Jau visiska paranojike pasidariau sad.gif Maniskis vasara ir neserga, tik sia salmonelioze pasigavo kazkur ir tai geguzes men kazkur.

Siuo metu homeopatiniais zirniukais gydomes, geriam antra menesi. Tai enzinau ar sutapimas, bet tonziles kur kas grazesnes, nes siaip nuolat paburkusios budavo. Ir komplikaciju tokiu enbuvo, kaip anksciau blink.gif Tfu tfu tfu tuk tukt tuk...

QUOTE(vaidicita @ 2011 11 25, 12:03)
todel kad jeigu as ir eiciau dirbt mano vyro alga butu 3k didesne uz mano. rizikuoti jo darbu butu mazu maziausiai kvaila. jeigu zmogus uzima geras pareigas, is jo algos pragyvena visa seima tai ta darba reikia saugoti. o biliutenis 1-2k/men tikrai nebutu toleruojamas net ir geriausio darbdavio.
jei abu uzdirbtu vienodai tada gal  g.gif

as irgi ivairiai galvoju na kaip ir sakot kad ir 1500 uzdirbi sakykim auklei atiduodi kiek nu max 1000 turbut jeigu dar abu serga  g.gif dar jeigu uz darziuka kazkiek moket+ kuras i darbas+ pietus darbe + vaikai su svetimu zmogumi  doh.gif niekaip neisivaizduoju kaip isivaziuot i ta darba ... sunui 5 , dukrai 3 atrodo galetu lankyt darziuka ir nebutu bedos. jeigu sirgtu bent i kokius 2men 1 k tada be bedos galetu ir vyras koki biliuteni paimti retkarciais ir as gal ir mociutes padetu i pora men karta, bet kai serga i menesi pora kartu tai tiesiog liudesys ima...

Vaidicita, faktas kad jei vyras gali islaikyti seima paciai dirbt neapsimoka. Patys skaiciavom ir gavosi taip, kad as tureciau gauti papildomu pajamu, kad galeciau dirbti ir islaikyti aukle. O kuri aukle labai nores su ligoniuku buti... Sudetinga, bet yra kiap yra sad.gif

Manau, kad vaika leisti po keleta dienu i savaite, gal tas pagelebes... nebezinau jau net ka sugalvot. Homeopate mums patare, kad vos tik turint itarima , kad kabinasi kokia ligele, neleisti bent keleta dienu i darza. Bandysim...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 25, 08:12)
tai gal alergija kokia vaikui?

Nu lyg ir ne g.gif Niekada nuo to netyre g.gif
Pas ja gerkle jautri,biski kas,tuoj paburksta ir koseti pradeda doh.gif
Atsakyti
vat butent kad aukles nelabai nori but su serganciu vaiku, bijo uzsikrest, o jei dar serga du , plius as manau kad mama vaikui visada daugiau demesio paskirs tai garais pakvepuot tai kojas pakaitint tai kompresa koki tai arbatyte.. ar kiekviena aukle taip sokines... 4u.gif
Atsakyti
Sergantis vaikas ir aukle sunkiai suderinama..kai vaikas karsciuoja ir jam skauda deja jam ne iki aukles 4u.gif reikia mamaos..bet sekancias dienas..jau ne umios ligos reik bandyt kazkam ta vaika pasiulyt paglobot,kad mama galetu eiti i darba 4u.gif
o kaip jus issivaizduojat apsaugot mama nuo atleidimo? pagalvokit ir is kitos puses..mama sedi namie su vaiku..3 sav per men..bet kazkas juk turi uz ja dirbti??? manaukolegos tikrai nebus laimingi oi nebus...taip kad darbdavys cia ne pats blogiausias..cia visas personalas itraukiamas i tai 4u.gif
kadangi musu su vyru algos skiriasi kelelta simtu..taiir vaikus auginam ir slaugom kartu 4u.gif jei alga butu 1000 kai kazkuri mamyte rase..dirbti tikrai nera jokios prasmes..ant vaiko vaistu daugiau iseitu 4u.gif
Atsakyti
pvz mano situacijoje as neturejua kur sugrizti i darba, nes imone uzdare padalini kol auginau vaikucius. tuo laiku mokiaus , o tai ka dirbau visiskai nesusije su issilavinimu smile.gif taigi dabar isidarbint tektu i visiskai nauja darboviete ir ko gero pagal nauja specialybe. ir manau isidarbinus privalu bent per bandomaji neisgasdinti darbdaviu ir kolegu nesibaigianciais biliuteniais o tai nelabai imanoma biggrin.gif
Atsakyti
galiu paguosti truputi man daktare sake jeigu mazas vaikas dabar serga daug tai pradejes mokykla sirgs maziau sako patikekit manim,darzelinukas perserga apie40ligu ir igyja joms imuniteta,kazi kiek cia tiesos
Atsakyti