QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 25, 10:59)
Man jau stogas važiuoja.
karts atrodo, kad per visas ligas gyvenimas sustoja. Per vasarą nesirgo Jokūbas visai. O vos tik rugsėjis... darželis...
Ir vaikučio beprotiškai gaila ir savęs... Miego trūksta, vaistinėse palikti šimtai...
jergau kaip uzjauciu.. as jau nepamenu, kada ejau miegoti anksti. Atsigulu paprastai 1-2 val. kada vaiko ligoms buna krize, tai laikas kada jei vaikas pasigaves ka nors, tai tada sukyla tempa. O tada ranksluosciai, extra saldymas ir paniska baime, kad neistiktu traukuliukai. Naktimis prabudineju, tikrinu rankas , galva
Jau visiska paranojike pasidariau
Maniskis vasara ir neserga, tik sia salmonelioze pasigavo kazkur ir tai geguzes men kazkur.
Siuo metu homeopatiniais zirniukais gydomes, geriam antra menesi. Tai enzinau ar sutapimas, bet tonziles kur kas grazesnes, nes siaip nuolat paburkusios budavo. Ir komplikaciju tokiu enbuvo, kaip anksciau
Tfu tfu tfu tuk tukt tuk...
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 25, 12:03)
todel kad jeigu as ir eiciau dirbt mano vyro alga butu 3k didesne uz mano. rizikuoti jo darbu butu mazu maziausiai kvaila. jeigu zmogus uzima geras pareigas, is jo algos pragyvena visa seima tai ta darba reikia saugoti. o biliutenis 1-2k/men tikrai nebutu toleruojamas net ir geriausio darbdavio.
jei abu uzdirbtu vienodai tada gal
as irgi ivairiai galvoju na kaip ir sakot kad ir 1500 uzdirbi sakykim auklei atiduodi kiek nu max 1000 turbut jeigu dar abu serga
dar jeigu uz darziuka kazkiek moket+ kuras i darbas+ pietus darbe + vaikai su svetimu zmogumi
niekaip neisivaizduoju kaip isivaziuot i ta darba ... sunui 5 , dukrai 3 atrodo galetu lankyt darziuka ir nebutu bedos. jeigu sirgtu bent i kokius 2men 1 k tada be bedos galetu ir vyras koki biliuteni paimti retkarciais ir as gal ir mociutes padetu i pora men karta, bet kai serga i menesi pora kartu tai tiesiog liudesys ima...
Vaidicita, faktas kad jei vyras gali islaikyti seima paciai dirbt neapsimoka. Patys skaiciavom ir gavosi taip, kad as tureciau gauti papildomu pajamu, kad galeciau dirbti ir islaikyti aukle. O kuri aukle labai nores su ligoniuku buti... Sudetinga, bet yra kiap yra
Manau, kad vaika leisti po keleta dienu i savaite, gal tas pagelebes... nebezinau jau net ka sugalvot. Homeopate mums patare, kad vos tik turint itarima , kad kabinasi kokia ligele, neleisti bent keleta dienu i darza. Bandysim...