Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(vaidicita @ 2011 11 24, 00:42)
esam uzsiregistrave pirmadieniui 4u.gif

Labai galimas daiktas, kad Jusu ligu priezastis ir yra tonzilese g.gif
Atsakyti
mes atkritom juodai...
sloga, temperatūra, raudona gerklė, paraudusios ausytės, pūlingi adenoidai, pūliuojančios akytęs.
va ką turim iš po savaitės daržiuke.
Atsakyti
kas sioje temoje lankotes, sergat ir sergat, papasakokit kaip suderinat vaiku auginima ir darba? mano mazoji kovoja su pulinga angina o dickis siandien sveciuojasi pas mociute, jau pakosti ir pakimes...
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 24, 16:00)
kas sioje temoje lankotes, sergat ir sergat, papasakokit kaip suderinat vaiku auginima ir darba? mano mazoji kovoja su pulinga angina o dickis siandien sveciuojasi pas mociute, jau pakosti ir pakimes...

nesuderinu sad.gif tai esu tik mama...
Atsakyti
Mes irgi buvom vakar pas lor tai pavasari salinsim tonziles nes pasake jeigu jau ir limfmazgiu uzdegimas buvo tai rimtai infekcija leidziasi i apacia,issioperuosim gal praeis ir sanariai,sake loristas turejo 1,8m vaika kuriam nuo anginos inkstukai susirgo tai pasalino tonziles ir visos ligos baigesi
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 24, 17:00)

Tai va, grizau vel VPA kol galiu buti iki 3 metu. O paskui jeigu nuspresiu dirbti, tai visa alga auklei bus...jeigu sutiks uz tokius pinigus,nezinomybe tiesiog, ka daryti? Dirbsiu tik auklei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 24 lapkričio 2011 - 18:27
Mano dukra kol namie, tai viskas ok. Bet tik išleidžiu į darželį ir laba diena, max. dvi dienas palanko... Po to 2-3 mėn. namie, kol pilnai atsigauna ir sustiprėja. Tai šiuo metu irgi esu tik mama... Žiūrinėju darbelių su didesniu atlyginimu, nes viską auklei pakloti man per žiauru kažkaip... Tai kol kas galima sakyti laikau namie, darželyje kartais pasirodome, kad vietos neprarastume...
Atsakyti
o kodel jums nekyla toks klausimas..gal ir vyrai gali paimti viena kita biuleteni?juk jie irgi vaikus augina , ne tik mamos..bent mes taip bandom suktis, problemu nekyla..ir darbe pakankamai normaliai ziuri,vis lengviau 4u.gif
Atsakyti
Bent jau mano vyro darbe to netoleruoja visiškai... Vyras ir vaiko priežiūra ligos metu = ieškokis kito darbo.
Ir graudu, ir pikta, bet ką darysi, neprikovosi čia... O geri darbai nesimėto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 lapkričio 2011 - 08:41
Mum išrašė stipresnius antibus , nes ryt šituos baigiam... ech...
Atsakyti
Mano maze irgi serga ir serga,koso praktiskai kasdien doh.gif Tik jau pasveiksta,zek ir vel is naujo doh.gif Tas kosulys kaip kokia neisgydoma liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 11 25, 09:07)
Mano maze irgi serga ir serga,koso praktiskai kasdien  doh.gif Tik jau pasveiksta,zek ir vel is naujo  doh.gif Tas kosulys kaip kokia neisgydoma liga  doh.gif

tai gal alergija kokia vaikui?
Atsakyti