Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 22, 09:51)
Mūsiškė irgi. Nors žinau ne vieną ir ne du pas ją besilankančius veikus, kurie ir sirgdami gerokai pas mus mažiau važiuoja į sanatoriją kas met. Aišku, už mamyčių "padėką" daktarytei.

Kai paprašiau aš, tai atsakė, kad ji savo limitą kelialapių jau išdalino.  cool.gif

dabar po Naujuju, sausio menesi jau galima bus registruotis kitiems metams. uzsiminkit daktarytei kad norit uzsiimti vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 22, 10:17)
dabar po Naujuju, sausio menesi jau galima bus registruotis kitiems metams. uzsiminkit daktarytei kad norit uzsiimti vieta smile.gif

tai kad atsidėkot nelabai už ką turim....laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitale @ 2011 06 25, 15:39)
Sveikos mamos o jūs pirmiausia susimastykit ką jūsų vaikučiai valgo, kiek iš to maisto gauna vitaminų ir tada žiūrėkit ką pradėti vartoti. Kol jūs organizmo nesustiprinsit, tol ne manau kad rezultatų greitų bus. Juk vaikai mažai valgo daržovių žalių lapų, kuriuose slypi gamtos galia chlirofilas it t.t. Pati auginu 3m. merginą ir berniųką 11m. žinau kaip sunku jiemįkišti naudingo ir sveiko maisto. Bet dabar vartojant natūralius vitaminus reikalai žymiai pagerėjo. Mano mažoji daržovių dar valgo, bet didysis  schmoll.gif . Taiva iš kur jiems gauti visų reikalingų medžiagų jei masto racionas siauras gaunasi. Be to vaisiuose iš maximų tikriausia daugiau žalos nei naudos, bet ką darysi reikia juk valgyti. Tai va aš manau pirmiausia reikia ieškoti priežasties dėl ko serga, o ne vaistais pumpuoti. smile.gif Na akrtais aišku be jų neapseisim, būna visokių ligų klastingu. Bet daba jau mažoji jau kokius 2mėn. ir ledus kerta ir lauke per lietų duodasi ir darželį lanko ir viskas ok. Na aišku lauksim šaltų orų. Daba darom pertrauką vitaminam, bet rudeniop vėl vartosim. Mes džiaugėmės juos atradę, nes kiek prieš tai vartpotjom tai rezultatų nelabai buvo.

ir man idomu, kas per vitaminai ?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 22, 10:23)
tai kad atsidėkot nelabai už ką turim....laugh.gif

kad musu neprase. pasakiau kad kitamet bus naujas skirstymas ir mums kaip ir priklausytu . sako ok tai sausi registruojames ir priminkit iskart po nauju. o tai kazi kiek jau manot tas g.gif atsidekojimas turi buti? g.gif
man tik pasake kad kazkiek gali tekt primoket sanatorijoje arba sako pasitaupykit gal sau kokia procedura prie to pacio isigysit , tik as aplamai pradejau mastyt ar as noriu ten 3 sav buti juk kaip ligonine nuvaziuosi su viena beda neaisku su kokia grisi
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 21, 21:46)
maniske labai skundziasi keliu skausmais tepu su traumeliu blink.gif kaip jus tuos sanarius tyretes?

mums nuo anginos kasmet komplikuojasi i kazkuri sanari preitamet klubo sanarys parejo o dabar kelenai abu buvo,o siryt atsikele ir vel sako kojyte skauda ir vel kelenas turbut atkritom,jau nebezinau ir ka galvoti ir ka daryti.O tyre tai crb kuris parodo uzdegima ir is bendros simptomatikos,lenkiant jauciamas skausmas,patinusi sanario vieta,slubavimas
O kas tas traumelis? Mums ibufena dabar liepe duoti ir laukti kas bus toliau bet mums visada apie savaite lengvi skausmai poto varom i ligonine ir antibus leidzia
Mane irgi domina tie stebuklingi vitaminai ax.gif
Mes pries savaite gryzom is sanatorijos(Palangoj),gavom tiesiai is ligonines kelialapi kai issigydem sanarius ir sekancia diena lygtai isvaziavom,tikimes kitamet vel gauti,procedurom likom patenkinti,ypac manksta super,tuo paciu ir kelios proceduros buvo gerklytei-bioptronas,kvarcas
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 22, 14:32)
kad musu neprase. pasakiau kad kitamet bus naujas skirstymas ir mums kaip ir priklausytu . sako ok tai sausi registruojames ir priminkit iskart po nauju. o tai kazi kiek jau manot tas g.gif  atsidekojimas turi buti?  g.gif
man tik pasake kad kazkiek gali tekt primoket sanatorijoje arba sako pasitaupykit gal sau kokia procedura prie to pacio isigysit , tik as aplamai pradejau mastyt ar as noriu ten 3 sav buti juk kaip ligonine nuvaziuosi su viena beda neaisku su kokia grisi

mes priklausančiu sanatoriniu gydymu naudojomės savo polikinikoj, ambulatoriniu būdu lankėm, nereikėjo niekur važiuot, ne visos tą turi, bet didžiuosiuose miestuose tikrai yra.
Atsakyti
Fedes pas mus pusiau privati maza klinika tai matyt neturi g.gif

o tepaliukas traumel taip ir vadinas homeopatinis toks as kaip sakau nieko neveikiantis bet vaikams svarbu patepliot smile.gif jis nuo sumusimu visokiu, kai laukiausi ir nugara skaudejo liepe juo teptis
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 22, 20:35)
Fedes pas mus pusiau privati maza klinika tai matyt neturi g.gif

jūa galit kaip sanatoriją, gauti į bet kurią kitą gydymo įstaigą, kuri tiekia tas paslaugas siuntimą. visa procedūra ta pati, kaip ir sanatorijų gavimas, tik čia skaitosi ambulatorinė reabilitacija.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 11 22, 22:19)
jūa galit kaip sanatoriją, gauti į bet kurią kitą gydymo įstaigą, kuri tiekia tas paslaugas siuntimą. visa procedūra ta pati, kaip ir sanatorijų gavimas, tik čia skaitosi ambulatorinė reabilitacija.

aciu, pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
mes irgi lankemes ale sanatorijoj,medicinos centre "Lorna"tai gyvenime ten nebeiciau,nepalyginsi su sanatorija,proceduros maziems vaikams tinkamos tik trys,is ju viena tipo parafinas,tas parafinas buvo toks kad uzdejo ant sikniuko beveik kokiu10cm ilgio ir plocio marles gabaliuka ir uztepe su teptuku parafino tokiu plonu sluoksniu kaip kojas depiliuojant vaska tepi ir uzklojo su storu adijalu tipo paguleti siltai,po10min proceduros vaikas susales,o turejo atvirksciai pasildyt skaudama vieta,masaza kaip dare isvis nezinau nes liepe iseiti ir duris uzdaryti,gerai kad mano vaikas nebijo svetimu,manksta dare ant kamuoliu as nebuciau pati net sugebejus taip padaryti kaip liepe vaikui daryti,aisku ir nepadare,kai dare tempimo pratimus vaikas pasitempe kojyte,daugiau ir nebejom,vandens proceduros nuo14metu tik,tai va tokia musu patirtis bet aisku geriau kazkas negu nieko bet kitur gal geriauatliekamos proceduros
Atsakyti
Paskaitau daznai sia temute 4u.gif Mamytes, kuriu vaikuciai serga pulingom anginom, paskui sanariukus skauda, manau reiketu kreiptis pas rimtus LOR gydytojus, pasitart ar nereikia salinti tonziliu, juk tai labai rimta unsure.gif o gal jus jau buvote, tik uzkliuvo man tie pasisakymai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2011 11 23, 23:16)
Paskaitau daznai sia temute  4u.gif Mamytes, kuriu vaikuciai serga pulingom anginom, paskui sanariukus skauda, manau reiketu kreiptis pas rimtus LOR gydytojus, pasitart ar nereikia salinti tonziliu, juk tai labai rimta  unsure.gif o gal jus jau buvote, tik uzkliuvo man tie pasisakymai  unsure.gif

esam uzsiregistrave pirmadieniui 4u.gif
Atsakyti