Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 22:04)
mano vasarinukas lelius smile.gif jo mes darza lankom nuo2,5m atlankem lopseli siemet i darzeli jau, teko net5dienas palankyti.Rytoj meginsiu leisti,poto treciad ir ketvirtad dar.Ziuresiu nuo situacijos jeigu neisgirsiu kokio kosincio vaiko gal biski palankysim,labai noriu kad pries sventes bent jau kazko ismoktu,sudalyvautu kaledu sventej,ir senis bus su dovanom,norisi kad vaikas kazko ismoktu nebutu lepsiukas sventej

Mes irgi panasiai...didzioji issilaike gana neblogai dar - 2 sav nuejo, bet kai susergam, tai be 2 sav. neiseinam i zmones. Kai iseinam, po dienos, dvieju vel sedim su baisiniais kosuliais. O mums jie labiausiai kerta per visus galus doh.gif Maze lopsi eme lankyt nuo rugsejo, tai gal is viso kokias 8 dienas sudesiu iki siol.
O taip norisi, kad bent Kaledoms abi darze sudalyvautu...buvo rudenelio sventej, tai per ligas nieko neismoko, stovejo kaip lapause ir stumdesi i visas puses pasimetus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 22:07)
Maniškis 2008-02-18 gimęs smile.gif
tai laikysim kumščius už jus.
Jokūbui visą savaitgalį farširavau homeopatinius, nebematau prasmės daugiau...

ot zlibe as pasiziurejau i prisijungimo data doh.gif aha mano vasario22

Vakar skaitinejau daug apie angina ir siandien pati atsikeliau su ja,ot linksma.Nuvedziau vaika i darzeli,taip fainei taip dziaugesi,gruodzio22bus svente bus visi nykstukai,tai galvosukis kur kostiuma gauti,bandysiu gauti iskarpas gal pati pasiusiu nors siuveja nekokia.

Bandysiu ir as homeopatija gydyti
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2011 11 21, 09:51)
Bandysiu ir as homeopatija gydyti

Bandykit.
Mum tai visiškai nepasiteisinęs reikalas...
Atsakyti
O mes jau nebežinom ar bevažiuot toliau į druskų kambarį doh.gif jau buvom 4 kartus. Man sinusai praėjo, mažius iki vakar visai nebekosėjo. O vakar užkilo angina, tiesiog vienoj pusėj didelis gumulas matosi verysad.gif Ir kosėja labaio sausai verysad.gif
ir nebežinau galima toliau jį vest į druskas ar ne ? g.gif
Gydytoja nežinia kada priims verysad.gif
Atsakyti
gydemes homeopatiskai bandziau bandziau nuo penktadienio. siandieninis rezultatas temp beveik 39 sad.gif puliuojanti angina , jau kaukt norisi is nevilties sad.gif su gyd pasitarem kad i darzeli ko gero tik po Naujuju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 21, 15:29)
gydemes homeopatiskai bandziau bandziau nuo penktadienio. siandieninis rezultatas temp beveik 39 sad.gif puliuojanti angina , jau kaukt norisi is nevilties sad.gif su gyd pasitarem kad i darzeli ko gero tik po Naujuju  doh.gif

Žinot, merginos, mano vyresnėlei laabai tiko fizioterapijos kursas. Kaune Šilainių polikliniko je yra vaikų reabitologė. paskyrė kursą . Beveik mėnesį lankėm (panelei buvo apie 2,5 metų), po to dingo visos peršalimo ligelės. Ir ligų maratonas nutrūko. To ir jums linkiu.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 21, 15:29)
gydemes homeopatiskai bandziau bandziau nuo penktadienio. siandieninis rezultatas temp beveik 39 sad.gif puliuojanti angina , jau kaukt norisi is nevilties sad.gif su gyd pasitarem kad i darzeli ko gero tik po Naujuju  doh.gif

oi zinau ka tai reiskia,mum po anginos praejus menesiui sanariai pareina ir vel antibai ir antibai,o siandien man paciai angina tik turbut nepuline,nematau priesais veidrodi silpna sviesa,bet zinau kad man super padejo dolmen nuo skausmo,vaikam aisku jo negalima. Kazi ar kas bandet tonzilotren gerti nuo anginos tipo tinka ir profilaktiskai
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2011 11 21, 21:05)
Žinot, merginos, mano vyresnėlei laabai tiko fizioterapijos kursas. Kaune Šilainių polikliniko je yra vaikų reabitologė. paskyrė kursą . Beveik mėnesį lankėm (panelei buvo apie 2,5 metų), po to dingo visos peršalimo ligelės. Ir ligų maratonas nutrūko. To ir jums linkiu.

mums sanatorijoj buvo ir fizioterapija ir bioptronai ir mankstos zodziu viskas kas gelbsti sanarius ir gerkle,tai paziuresim ar mes tiek sugebesim isbut nesusirge
Atsakyti
maniske labai skundziasi keliu skausmais tepu su traumeliu blink.gif kaip jus tuos sanarius tyretes?
Atsakyti
O man dar idomu, ar gali gydytoja is poliklinikos duoti siuntima i sanatorija? Ar yra dar tokios sanatorijos jeigu daznai serga kvepavimo ligomis?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 22, 09:24)
O man dar idomu, ar gali gydytoja is poliklinikos duoti siuntima i sanatorija? Ar yra dar tokios sanatorijos jeigu daznai serga kvepavimo ligomis?

Gali.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 22, 10:32)

kazkaip nekarta neuzsimine apie tai.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 22, 09:48)
kazkaip nekarta neuzsimine apie tai.

Mūsiškė irgi. Nors žinau ne vieną ir ne du pas ją besilankančius veikus, kurie ir sirgdami gerokai pas mus mažiau važiuoja į sanatoriją kas met. Aišku, už mamyčių "padėką" daktarytei.

Kai paprašiau aš, tai atsakė, kad ji savo limitą kelialapių jau išdalino. cool.gif
Atsakyti