Tai jau perdare ta rema duru, ir visviena sviecia, gal jie nebemoka, siandien per telefona, jie jau tik tylejo, graziai prasom darykit ka nors, jie jau nebesupranta nieko... ot iklimpom
Noriu parodyti kaip atrodo sios musu lauko durys, gal pagelbesit su patarimais, kas suprantat
O cia daryta be blico is tamburo vidaus, kaip svieciasi laukas matosi..
O cia daryta be blico is tamburo vidaus, kaip svieciasi laukas matosi..
QUOTE(woriuukee @ 2012 03 06, 10:22)
laba diena mamytes, noriu jusu paklausti turiu beda mirtinai reikia keisti langa pas mane, taciau esu studente ir nelabai isivazduoju kiek man galetu kainuoti paprasciausiais 2daliu su viena varstoma plastikinis langas su visais darbais?
Matmenys 2,5m ir 1,4m
Matmenys 2,5m ir 1,4m
Jai reikia paprasto ir nebrangaus pasižiurėk skelbiu psl., ten veža iš Vokietijos naujus ir visai nebrangius, mano uošvis taip viso namo 3a. langus susidėjo, ten po kelis šimtus tik kainuoja.
QUOTE(Marija1 @ 2012 03 08, 09:24)
Nugis Hermio projektai, jau anksciau viska rasiau, ten daugiau ka papasakojau, bet langai, kad nesueina tai nu ka, nors vanduo pro juos neina, tik saltis, bet durys.... man jau pabodo jas kamsyti lietui lyjant!!!!
Papildyta:
Hermio Projektai Kaune.
Papildyta:
Hermio Projektai Kaune.
mes darėmės langus pas juos , na viskas puikiai
O mums ne puikiai Keletas langu sudeta kreivai, virtina salono kampas pucia veja, nes padaryta per trumpa paketo stiklajuoste, vyras ta tarpuka uzsilikonavo nes ziema per speigus girdejosi kaip svilpia vejas, su garsu net, nuimti ir uzdeti nauja stiklajuoste sudetinga jau uzsukta ir uzklijuota ant jos roletu mechanizmas, dabar paziureje jie sako nu jau gerai uzsisilikonavot ir gerai tik reikejo baltu silikonu, mes tokiu rusvu, nu neturejom tuo metu nieko kito, kai vejas staugia ne tas rupejo, jau nekalbu apie lauko duris, nuotraukose matosi, o pataisyti jau nebeismano kaip.Prastai zodziu.
QUOTE(Dodže @ 2012 03 08, 15:10)
Jai reikia paprasto ir nebrangaus pasižiurėk skelbiu psl., ten veža iš Vokietijos naujus ir visai nebrangius, mano uošvis taip viso namo 3a. langus susidėjo, ten po kelis šimtus tik kainuoja.
Is skelbimu naujus veza??? gal turejot omeny devetus? nes as zinau kad pigus buna deveti, Vokietijoje pabuna 20m, poto i Lietuva antram gyvenimui atvaziuoja
Sveiki, norejau paklaust gal kas susidure kaip geriau daryt...susidejom langus ir stovi jie su plevelem. girdejau is vidaus plevele nuo lango remo geriau nulupt nes po to sunkei nusilupa kazkas panasaus ar tai tiesa
QUOTE(jurguzet @ 2012 03 11, 16:19)
Sveiki, norejau paklaust gal kas susidure kaip geriau daryt...susidejom langus ir stovi jie su plevelem. girdejau is vidaus plevele nuo lango remo geriau nulupt nes po to sunkei nusilupa kazkas panasaus ar tai tiesa
Is vidaus, kol nepadaret apdailos galit nelupti, is lauko puses butina, nes poto prilips taip kad neatplesit pasvietus saulei butina nulupti is lauko puses.
Gal galit pasakyt, kiek cia yra stiklo paketu?
4PUN-16arg-4-14arg-4PUN
4PUN-16arg-4-14arg-4PUN
QUOTE(oplialialia @ 2012 03 12, 18:00)
Paketas vienas, bet jame 3 stiklai 4 mm storio. 16 ir 14 mm - tarpai tarp stiklu, kurie uzpildyti Argonu - inertiniu duju, kuris turi didesne silumine varza. Isoriniai stiklai dar padengti kazkokiu selektyviniu sluoksniu..
QUOTE(hren @ 2012 03 12, 17:14)
Paketas vienas, bet jame 3 stiklai 4 mm storio. 16 ir 14 mm - tarpai tarp stiklu, kurie uzpildyti Argonu - inertiniu duju, kuris turi didesne silumine varza. Isoriniai stiklai dar padengti kazkokiu selektyviniu sluoksniu..
Dekui
O kuris variantas geresnis, siltesnis?
4sel-20-4-16-4sel ar sis 4PUN-16arg-4-14arg-4PUN