QUOTE(EUFORIJAA @ 2011 06 04, 14:13)
SVEIKUTES VISAZINES:)REIKIA PAGALBOS!!!!
NORECIAU PATARIMO DEL PLASTIKINIU LANGU,NORIU BUTE SUSIDETI IR PASIMETUSI ESU TARP VISU PROFILIU IR T.T. FIRMU BEGALE GAL GALIT PATARTI KOKIOS GERIAUSIOS KAUNE?
KOKI PROFILI SIULYTUMET?I KA REIK ATKREIPTI DEMESI?GAL GALITE MAN KAZKAS SURASYTI PAGAL PRIORITETA?
GAILA KAD NETURIU LAIKO PASIGILINTI SIOJE TEMOJE ILGIAU TAD LAUKSIU JUSU PATARIMO.....
ACIUKASSSS IS ANKSTO:)
Sveiki,
Pasidalinsiu savo patirtimi ieškant plastikinių langų. Kai pradėjom, įlindę su vyru į internetą kažkaip iš pradžių užsikabinom už temų apie žmonių skundus dėl nekokybiškų langų ir garantinio aptarnavimo nevykdymo. Langus juk perkame ilgam, o daug firmų atsiranda ir dingsta ir tenka gaudyt vėją laukuose, taip sakant.
Tai va, vienas iš svarbumų mums buvo toks, kad įmonė būtų veikianti ilgai (t.y. daug kartų nekeitusi pavadinimo, nereorganizuota, perpirkta, išskaidyta, nes tada už jos velkasi milžiniškos skolos ir blogiausiu atveju yra didelė rizika išvis savo užsakytų langų net negaut), jau nekalbant apie garantijų suteikimą. Tada dar kreipėme dėmesį, kad langai tikrai būtų vokiški, kad langų tokia U vertė būtų kuo mažesnė, o lango rėmo storis pakankamai didelis.
Tiek, kiek ieškojome, galiausiai apsistojome prie įmonės Sumeda. Ta pati įmonė prieš 9 metus sudėjo langus mano tėvams, tai iki dabar nusiskundimų nebuvo, net nereikėjo kviestis kažką reguliuoti. Jau daugiau nei pusę metų mes gyvenam su šitos įmonės langais ir irgi viskas gerai. Iš pradžių bijojom, kad Veka langų kaina bus didelė, bet palyginus su Schuco ir Komerling, tai buvo net šiek tiek mažesnė. Vienu žodžiu, esam patenkinti, nes kokybė gera ir kaina buvo gana draugiška. Nebijau rekomenduoti, jeigu norite turėti ramią galvą.