Na va, ilgai delsiau cia nerasydama, tik visa laika skaiciau apie jus visas, sekiau jusu naujienas ir tyliai savyje isgyvenau savas... o dabar matau kad noriu pasisakyti, nes situacija panasi i tavo Cituk
Siandien man 15-ta DPO, isodino 3 zirniukus po 4 lasteles, dvieju dienu, ir kaip gydytojas sake idealios bukles. MMM laukiau prasidedant antra velyku diena, ju nebuvo,sekancia diena taip pat, kol kas iki siandien ju nera, nebuvo jokio tepliojimo, Velyku ryta pasidariau testa -puodeli, kuris kaip gydytojas sake yra labai jautrus, deje, nieko nepasimate, nuotaika buvo labai liudna
antra velyku diena, pas jus skyrely prisiskaicius, kad testai buna kad ir meluoja, ir siaip zinau kad galima gi zvilgteret po paros ar kas pasikeite ten
ogi pamaciau neismestam testuke kad neryski, bet matoma antra juostele
suprantu kad nesamone vertint taip, bet tai ikvepe vilties, taigi, antradieni, t.y. 11DPO pridaviau HCG, ir deje... maziau nei vienas
pasiskambinau gydytojui pranest blogas zinias ir apsitart kada man nutraukt crinon'a, o jis man sako tu ka????!! sitaip anksti dareisi krauja ir dabar sakai kad nieko?? ar nesupranti kad tai gali buti velyva implantacija? juk mmm tai nera?! na taip sakau, bet as tokiais stebuklais sunkiai patikiu. Zodziu, jis grieztai uzdraude daryti isansktines speliones, kol neprasidejo mmm tai yra pats geriausias zenklas pasak jo. Man mmm istiesu kaip laikrodis, netgi kiek ansciau buna atskuba, o cia ju nera savaite.. tiesa, vakar vos nezymus teptelejimas, siandien irgi vos vos, bet nieko daugiau, liepe aisku ir sito neissigast, kol sako nesulauksi tikro pliuptelejimo mmm tol crinon'o nenutraukt, aisku daug ilsetis... taciau itampa namie, vyras irgi isgyvena, nesusivaldom, pykstames, tai nera gerai... saket gyvuneli laikyti namuose..jo, tai pats puikiausias budas islieti meile, kurios vienam vyrui per daug juk, o kai vaiku nera, kaciukas ar suniukas pats tas. As turejau kaciuka, deje persikraustem kitur, vyras katina isplese ir paliko savo mamai,nes negali pakesti jo krentanciu plauku (jis pukuotas) ilgai isgyvenau, aisku galiu pas anyta nuvykus tam paciam mieste ji paniurkyti, bet tai juk ne tas pats kai turi sailia, miegi kartu
tad tikrai isygti gyvuneli verta, padeda susitvarkyti su stresu
Oi, labai cia uztersiau eteri savo ilgu pasakojimu, bet pagalvojau kad mano situacija ikveps Citui vilties, nes mano HCG isvis maziau nei vienas, taciau testuka liepe pasidaryt dar pirmadieni jei tik mmm neateis. taip pat dar skaiciau "Nestumo biblijoj", kad "kol gemalas tvirtai isitaiso gimdos gleivineje, praeina apie 13 dienu. <-> Dabar pats gemalas pradeda gaminti progesterona, taip stimuliuodamas gimdos gleivines vystymasi" Ir butent tada prdeda gaminti HCG, tad mano situacijoj as krauja pridaviau tik 11 dpo, tad jis gal net nebuvo prdejes implantuotis (?)... galima juk vilciai pageridnti tureti toki varianta
Visoms stiprybes, kurios laukiat rezultatu