QUOTE(Rute @ 2011 04 29, 10:24)
Neįsižeisk. Nenorėjau įžeisti Gali rašyti, jei tik tau nuo to lengviau..
Tiesiog norėjau pasakyti, kad nurimtum iš vidaus, pasistengtum surasti ramybę bei atsipalaiduotum. Juk pasvarstykim logiškai: ar kas nors keičiasi dėl tavo nerimavimo, ankstyvųjų požymių stebėjimo ir baimių? Gal aš klystu, bet man atrodo, kad laukiant lengviau stumti visas abejones ir nerimą šalin su ta mintim, kad apie viską galvosi vėliau. Pasakyk sau, kad dabar tu tiesiog ramiai leidi sau kaip katinas dienas ir lauki rezultatų. Pabandyk padaryti savo mintims mini atostogas - gal pavyks. Turėsi dvigubą naudą: galva atsipalaiduos, o ir kleckams ramybė gerai
Tiesiog norėjau pasakyti, kad nurimtum iš vidaus, pasistengtum surasti ramybę bei atsipalaiduotum. Juk pasvarstykim logiškai: ar kas nors keičiasi dėl tavo nerimavimo, ankstyvųjų požymių stebėjimo ir baimių? Gal aš klystu, bet man atrodo, kad laukiant lengviau stumti visas abejones ir nerimą šalin su ta mintim, kad apie viską galvosi vėliau. Pasakyk sau, kad dabar tu tiesiog ramiai leidi sau kaip katinas dienas ir lauki rezultatų. Pabandyk padaryti savo mintims mini atostogas - gal pavyks. Turėsi dvigubą naudą: galva atsipalaiduos, o ir kleckams ramybė gerai
Pritariu Rutelei, nors ir Dominyyka suprantu. Mane taip pat buvo apemus panika, bet paskui kazkaip nusiraminau- MB subare, mergaiciu patarimu paklausiau, juk tas erzelis nieko gero neduoda, o kleckiukams gali ir nepatikti. Kartais kai jau ciuozdavo stogas, paimdavau kompa, atsidarydavau worda ir pradedavau rasyt- VISKAS YRA IR BUS GERAI! Po kokio 50-o karto, aprimdavau ir net pati patikedavau. Toki susigalvojau raminimo buda sau, o Tu gali taip pat kazka pabandyti sugalvot- esme ta, kad daryti kazkoki monotoniska darba, kuris ramina nervus. Na nezinau, gal ir be rysio as cia, bet man padedavo..