Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 09, 11:46)
Paviks ir tau, tikrai.  mirksiukas.gif  4u.gif

As i visokius klausimus seniau irgi lb reaguodavau, dabar man ant ju nusispjauti, tai mano gyvenimas, ka nori tegu galvoja, as i kitu gyvenima nesikisu, lai nesikisa ir i mano.

Aciu uz painkejimus. 4u.gif Tau irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 09, 13:48)
Aciu Betute smile.gif Ka nors sugalvosiu, jau beje baigiu MB itikinti del suniuko Koker Spaniel (tik pati biski suabejojau ar tursiu kantrybes ji daznai vedzioti ir pan  ax.gif ), bet turbut taip isimylesiu ta sunyti kad skirsiu daugiau demesio nei MB  lotuliukas.gif

Mes jau pora metu turim Koker spanieli. Labai prieraisus ir linksmas biggrin.gif
Atsakyti
Taja78, Aciu ir Tau. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 09 gegužės 2011 - 13:03
Adrija1, tu pas mus Vaidelute, kaip ten su pauksiuku kakutem ant manes?Kas cia per zenklas? Gal man koki Vikingu loto nupirkti, ar kur ten aukso puodas geresnis?

Kada tau pasimatimas? Si ketvirtadieni?

Beta1 ot kokia... baliaus jai gaila! As zinok ir be alkogolio galiu!
O, atsimeni komedija Nuotakos tevas? lotuliukas.gif

Tau dabar pats laikas tokios paziureti komedijas smile.gif Mano didelios storos graikiskos vestuves ar panasiai smile.gif

Cituk, as zinau kur bilietukai nebrangus parduodami i Lt, jei jau Beta i baliuka tave kviecialotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 09 gegužės 2011 - 13:03
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 14:02)
Adrija1, tu pas mus Vaidelute, kaip ten su pauksiuku kakutem ant manes?Kas cia per zenklas? Gal man koki Vikingu loto nupirkti, ar kur ten aukso puodas geresnis?

Kada tau pasimatimas? Si ketvirtadieni?

Beta1 ot kokia... baliaus jai gaila! As zinok ir be alkogolio galiu!
O, atsimeni komedija Nuotakos tevas?  lotuliukas.gif

Tau dabar pats laikas tokios paziureti komedijas smile.gif Mano didelios storos graikiskos vestuves ar panasiai smile.gif

Cituk, as zinau kur bilietukai nebrangus parduodami i Lt, jei jau Beta i baliuka tave kviecialotuliukas.gif

Oi tu organizatore musu lotuliukas.gif Man tai baliaus negaila, tik zinai, reikes ten daug sokti stypti, tai tau iseitu tik paspoksoti biggrin.gif Negali gi buti kaip ta bezdzionele is multiko - ir grazi ir protinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 gegužės 2011 - 13:13
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 09, 13:52)
Mes jau pora metu turim Koker spanieli. Labai prieraisus ir linksmas biggrin.gif

Va va man kaip tik reikia kad kas patyres papasakotu smile.gif Ar labai sunku treniruoti? ir ar labai daug reikia su juo eiti pasivaikscioti? nes kai kuriems sunims reikia net 3 kartus per diena po valanda doh.gif jei ne tai gali sugriauti namus biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 14:02)

Warwara - o davai padarom Betai SURPRISE !!!!! Ziuri beta trinasi 2 nematytos moteriskes ir bando viena alkoholio kita pieno kokteili nukniaukt nu ir aisku i torta taikosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 09, 14:17)
Warwara - o davai padarom Betai SURPRISE !!!!! Ziuri beta trinasi 2 nematytos moteriskes ir bando viena alkoholio kita pieno kokteili nukniaukt nu ir aisku i torta taikosi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar butinai bandykit prie jaunuju atsiset ir kalba pasakyt biggrin.gif Primena filma "Wedding crashers" biggrin.gif Jau dabar matau sita vaizda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 11:59)
Tai kaip suprantu, Warwarai stogas dar nevaziuoja jeigu interjea vaikams kuria  lotuliukas.gif

Nu o mano sliundros neparsivelka nors tu ka...Ir net "3V" nebepadeda.....

Zinoma, kad gali buti, jog po IVF pailgeja smile.gif O man prisisaukt mmm padejo fizinis darbas. Jau kuris laikas pastebiu, kad kai daugiau padirbu, sunkiau pakilnoju, tai strenas pradeda mausti ir skausmas pareina su visa palyda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 09, 14:25)
Zinoma, kad gali buti, jog po IVF pailgeja smile.gif O man prisisaukt mmm padejo fizinis darbas. Jau kuris laikas pastebiu, kad kai daugiau padirbu, sunkiau pakilnoju, tai strenas pradeda mausti ir skausmas pareina su visa palyda  smile.gif

Jezau, tai ka dabar, gal eit kur su vyrais betono patampyt statybose ? biggrin.gif

Idomu kodel pailgeja tas ciklas, kas cia pasidaro ? g.gif
Atsakyti
Cituk, sutarta! drinks_cheers.gif

Beta1
Ir dar butinai bandykit prie jaunuju atsiset ir kalba pasakyt
O, kalba! Kalba as galiu!
*mimimimimi, liko 19 dienu, reikia balsa pastatyti

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 14:42)
Beta1
O, kalba! Kalba as galiu!
*mimimimimi, liko 19 dienu, reikia balsa pastatyti

Tai tu dainuosi ar snekesi ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Beta1
As graziai snekesiu, teisingai, pastatytu balsu!
*tesia savo treniruotes
dododoodoooo mimimimmiiiiii kchekchekche
Atsakyti