Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 09, 11:29)
Taja78, kol nedingai, dar karteli klausiu, privaciai dareisi?  4u.gif

Ne ,neprivaciai.Pprastoj ligoninej.Mes ne Lietuvoj gyvenam.Cia sita procedura socialinis kompensuoja 100%.Pas privacius daug irgi kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 09, 10:26)
O cia rimtai po nepasisekusio pirmo ivf pailgeja ciklas?As jau laukiu issiziojus,nor katik uzsibaige.Jei dar veluos,tai visai nekaip schmoll.gif Reikia kokiu raminanciu pagert gal? biggrin.gif kazin ar daug kam is pirmo karto nepasiseka? smile.gif

Nu man 5dienas pailgejo,laukiau laukiau ogi nieko,paskui parsivilko nelabosios po 5d valkatavimo biggrin.gif ,o siaip man tai buvo ne 1ivf ir toli grazu ne 2 ax.gif
O siaip tai yra cia pas mus graziu istoriju kam ir po 1ivf pasiseka,bet ne visom vienodai...
Atsakyti
Beta1 kaz kaip normaliai tas stogas dar. Laukau dviem rankom. Gal superklijai geriau? pamastysiu smile.gif g.gif
Uj, balius, balius, balius!!!! drinks_cheers.gif

Man po IUI irgi mmm pailgejo. 2-3 dienas tai tikrai. Po pirmo patrumpejo, po 2 i po 3 stimuliacijos - pailgejo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 09 gegužės 2011 - 12:42
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 09, 13:33)
Nu man 5dienas pailgejo,laukiau laukiau ogi nieko,paskui parsivilko nelabosios po 5d valkatavimo  biggrin.gif ,o siaip man tai buvo ne 1ivf ir toli grazu ne 2  ax.gif
  O siaip tai yra cia pas mus graziu istoriju kam ir po 1ivf pasiseka,bet ne visom vienodai...

Reginiukas.uk - primink is kelinto karto jums pavyko ax.gif drasinu save vis ir tikinu kad bus gerai viskas. Ir kokios buvo jusu priezastys kad reikejo IVF?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 19:15)
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sėkmės Jums visoms wub.gif

Žieminuke kaip grazu, net asara isspaude. Tikrai tokios istorijos ikvepia tikejimo smile.gif Sekmes didziausios jusu seimai ir toliau 4u.gif
O mes ka tik uzsiregistravom LV. LP skyrelyje perskaitytas vienos merginos pasakojimas, padejo galutinai apsispresti. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 09 gegužės 2011 - 12:55
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 09, 11:33)
Nu man 5dienas pailgejo,laukiau laukiau ogi nieko,paskui parsivilko nelabosios po 5d valkatavimo  biggrin.gif ,o siaip man tai buvo ne 1ivf ir toli grazu ne 2  ax.gif

Tai man,itariu,valkataus dar ilgiau,kad panervuot daugiau galetu,valkatos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Baisiai kantrybes neturiu ka daryt????? doh.gif Mano daug draugiu daresi dirbtina ir visom is antro karto pavyko.Oi,gal ir man.
Dar labai nervuoja,kai visi klausineja:kad jus vaikuciu susilauksit,ko tempiat,gal tingit???... schmoll.gif schmoll.gif Po to man tik dar blogiau daros.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 13:36)
Beta1 kaz kaip normaliai tas stogas dar. Laukau dviem rankom. Gal superklijai geriau? pamastysiu smile.gif g.gif
Uj, balius, balius, balius!!!!  drinks_cheers.gif

Tu tai apseisi be baliaus, uzteks tau ir vaiku tiesiog beee.gif Uzsimane, matai biggrin.gif

Citai, reikia tau relaxo mazute, atsipalaidavimo, atitrukimo nuo slogiu minciu, LT butum rimtai pakviesciau i baliu, kad bent nuo dusios pasiaustum, mintys prasviesetu biggrin.gif

Reginiukai, aciu uz laukima, pasistengsiu neuztrukti, begsiu griudama pas Trejsa ant stalo tiesiai nuo altoriaus lotuliukas.gif Sake priims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 09, 11:38)
Zinau, kad kompensuoja, musu laimei ax.gif , as pati ligonineje darausi. Tai galesi man placiau papasakoti viska, kai jau pradesiu su ivf. Dabar laukiu operacijos.  ax.gif  4u.gif

Aisku papasakosiu.Nieko labai baisaus.kaip man sesele sake:"Truputi nemalonu,bet paskui kaip gera bus,kai maziuti turesi..." smile.gif O kokios operacijos lauki?
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 09, 09:40)
Mano daug draugiu daresi dirbtina ir visom is antro karto pavyko.Oi,gal ir man.

Pavyks ir tau, tikrai. mirksiukas.gif 4u.gif

As i visokius klausimus seniau irgi lb reaguodavau, dabar man ant ju nusispjauti, tai mano gyvenimas, ka nori tegu galvoja, as i kitu gyvenima nesikisu, lai nesikisa ir i mano.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 09 gegužės 2011 - 12:55
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 13:40)
Citai, reikia tau relaxo mazute, atsipalaidavimo, atitrukimo nuo slogiu minciu, LT butum rimtai pakviesciau i baliu, kad bent nuo dusios pasiaustum, mintys prasviesetu  biggrin.gif
[

Aciu Betute smile.gif Ka nors sugalvosiu, jau beje baigiu MB itikinti del suniuko Koker Spaniel (tik pati biski suabejojau ar tursiu kantrybes ji daznai vedzioti ir pan ax.gif ), bet turbut taip isimylesiu ta sunyti kad skirsiu daugiau demesio nei MB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 02:40)

pasistengsiu neuztrukti, begsiu griudama pas Trejsa ant stalo tiesiai nuo altoriaus  lotuliukas.gif Sake priims  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti