Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Beta1
Svarbu tu ji susidedi iki galo

Nu tipa iki galo smile.gif Nors pagal mane ten viskas paprasta: pakratai, ikisai, suspaudi, isgirsti chpok, tada laikai - istrauki. Vualia! Tu esi pilnas kremo is vidaus... Gal jis ir nuo raugsliu, ka?! Busiu vidui grazi, neraugsleta! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 11:35)
Beta1
Tu esi pilnas kremo is vidaus... Gal jis ir nuo raugsliu, ka?! Busiu vidui grazi, neraugsleta!    blush2.gif

Deja, sito niekada ir nesuzinosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Beta1
Deja, sito niekada ir nesuzinosi

Ot ir gerai,
Reiskia nuspresta! Kremas nuo raugsliu is vidaus! Geras dalykas! Rekomenduoju! Man jau greit-greit 35 reikia savimi rupintis! reklama taip sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 11:28)
Citas

Liko laukti visai neilgai, tik 8 dienos smile.gif Jau 1/3 laukimo kankynes praejo! Tai gi su kiekviena diena bus vis sunkiau, ir sunkiau.
Bandau susikaupti smile.gif

O, damos, klausimas: o tas crinone aplamai turi kaz kaip iseiti? Ar jis susigeria ten? Nes man kaip ir nera nieko. Vakare tai aplikatorius is viso tuscias, o ryte jis tok buna truputi su isskyrom, bet as manau kad del to, kad nakti tai miegu.

Jo, vienoms jis krenta kitoms nieko. Taip turi buti smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 11:35)
Beta1

Nu tipa iki galo smile.gif Nors pagal mane ten viskas paprasta: pakratai, ikisai, suspaudi, isgirsti chpok, tada laikai - istrauki. Vualia! Tu esi pilnas kremo is vidaus... Gal jis ir nuo raugsliu, ka?! Busiu vidui grazi, neraugsleta!    blush2.gif

wub.gif busi grazi tiek isore tiek vidumi lotuliukas.gif

Atsakyti
Tai kaip suprantu, Warwarai stogas dar nevaziuoja jeigu interjea vaikams kuria lotuliukas.gif

Nu o mano sliundros neparsivelka nors tu ka...Ir net "3V" nebepadeda.....Jau trecia diena kaip nera, nors visi pozymiai tiesiog klykia kad tuoj turetu parsivilkt....Ir nezinau, ar man cia vaidenas ar cia is tiesu gali buti, kad po IVF pailgejo mano ciklas 2-3d. Gal kazkam irgi taip pradejo darytis ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ine34 @ 2011 05 07, 03:52)
Aciu uz atsakyma Adrija1,dziaugiuosi uz tave thumbup.gif .Konkreciai nieko nesake,tik kad nelabai daug ir mazuciai.O jei jau dabar esu issiputus tai kas bus toliau,ar nesigaus hiperstimuliacija,esu tiek prisikaicius,kad baisu darosi man.

Nesuk sau galvos del nieko! Atsiduok gydytojos ir Dievo valiai! Man 21 kiausialaste ispunktavo ir kaip matai gyva lotuliukas.gif ir netgi nescia! thumbup.gif nestuke.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 09:34)
Turiu viesbutyje interneta clap.gif clap.gif

Na ka, siandien susitikau su savo PORELE!!!!  wub.gif  wub.gif Ir fotogeniski jau nuo pacios mazumes, nes nuotraukele toookia grazi, kad ziuriu ir ziuriu wub.gif  wub.gif

(sunku patiketi dar vistiek...)

Nu dar karta labai labai sveikinu ir dziaugiuosi uz Jus! Tevelis, matyt, devintam danguj? wub.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 08, 01:56)
Rasysiu daktarui ir histero. Tikiuosi ras kazka ir tada bus ramiau kodel nekibo. Aisku, pasakiau ras, bet jei dar lauks koks ilgas gydymas, nors gal koks polipas g.gif

Pas ka planuoji histero darytis? kaune rekomenduociau Vanaga! Superinis daktaras! thumbup.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 08:15)

Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sėkmės Jums visoms wub.gif

Viskas ir klostysis sekmingai net neabejok! Sveikinimai didziausi! Net zodziu truksta kaip uz Jus dziugu.. po tiekos nesekmiu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 09:59)
Tai kaip suprantu, Warwarai stogas dar nevaziuoja jeigu interjea vaikams kuria  lotuliukas.gif

Nu o mano sliundros neparsivelka nors tu ka...Ir net "3V" nebepadeda.....Jau trecia diena  kaip nera, nors visi pozymiai tiesiog klykia kad tuoj turetu parsivilkt....Ir nezinau, ar man cia vaidenas ar cia is tiesu gali buti, kad po IVF pailgejo mano ciklas 2-3d. Gal kazkam irgi taip pradejo darytis ?  unsure.gif

Sveikute,man buvo panasiai po nepasisekusio ivf ciklas pailgejo 5d na o sekancio taip ir nesulaukiau tongue.gif tad nezinau ar pailgejo ilgam ar tik keliems menesiams smile.gif

Ziuriu arteji prie vestuviu dieneles thumbup.gif thumbup.gif Oi kaip smagu..pieno kokteili pakelsiu uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 09, 13:17)
Sveikute,man buvo panasiai po nepasisekusio ivf ciklas pailgejo 5d na o sekancio taip ir nesulaukiau  tongue.gif  tad nezinau ar pailgejo ilgam ar tik keliems menesiams smile.gif

Ziuriu arteji prie vestuviu dieneles  thumbup.gif  thumbup.gif Oi kaip smagu..pieno kokteili pakelsiu uz tave  mirksiukas.gif

Is visu gerianciu, daugiausia bus su pieno kokteiliais tongue.gif bet ir gerai, gerkit jus ta piena, nu o mes su Citu ka nors rimciau.As jau noriu svente svest, nebeidomios jokios smulkemnos, kaspineliai, bantukai, dzin viskas, dabar jau noriu baliaus lotuliukas.gif O tu manes dar lauki ? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 12:59)
Tai kaip suprantu, Warwarai stogas dar nevaziuoja jeigu interjea vaikams kuria  lotuliukas.gif

Nu o mano sliundros neparsivelka nors tu ka...Ir net "3V" nebepadeda.....Jau trecia diena  kaip nera, nors visi pozymiai tiesiog klykia kad tuoj turetu parsivilkt....Ir nezinau, ar man cia vaidenas ar cia is tiesu gali buti, kad po IVF pailgejo mano ciklas 2-3d. Gal kazkam irgi taip pradejo darytis ?  unsure.gif

Man Beta1 - nutraukus vaistus patepliojo, po to sestadieni galvojau jau atsivilko, bet sekmadieni jau vel beveik nieko, ir siandien vel tik vos vos teplioja. Atsimenu po antro IVf man ziauriai valkatos issibalansavo. Ko gero organizmas dar tik valosi nuo hormonu pertekliaus g.gif

lotuliukas.gif Nu argi nesakiau kad isgersiu as uz tavo laime thumbup.gif Net vaikelis nusprende palaukti, kad galeciau ne tik pieno kokteili bet ir rimciau uztvirtinti tavo vestuves 4u.gif Bet jau po to jokiu baliu, nes jau rimtai noriu pastoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 gegužės 2011 - 12:28
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 09, 10:21)
  O tu manes dar lauki ?  bigsmile.gif  ax.gif

O kaip gi kitaip! Juk sakiau lauksiu,kantrybes turiu,bet vistiek tikiuosi kad nereikes ilgai uzsilaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 09, 11:17)
Sveikute,man buvo panasiai po nepasisekusio ivf ciklas pailgejo 5d na o sekancio taip ir nesulaukiau  tongue.gif  tad nezinau ar pailgejo ilgam ar tik keliems menesiams smile.gif

Ziuriu arteji prie vestuviu dieneles  thumbup.gif  thumbup.gif Oi kaip smagu..pieno kokteili pakelsiu uz tave  mirksiukas.gif

O cia rimtai po nepasisekusio pirmo ivf pailgeja ciklas?As jau laukiu issiziojus,nor katik uzsibaige.Jei dar veluos,tai visai nekaip schmoll.gif Reikia kokiu raminanciu pagert gal? biggrin.gif kazin ar daug kam is pirmo karto nepasiseka? smile.gif
Atsakyti
Taja78, kol nedingai, dar karteli klausiu, privaciai dareisi? 4u.gif
Atsakyti