Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 09:35)
O! Zinau! Vakar ejau su drauge pasivaiksiuoti, tai mane kaz koks paukstis apkakojo! (gerai kad karves neskraido lotuliukas.gif ). Cia kaip? Pozimys? Seip atrodo tai didelius pinigus nesantis pozymis, o gal ir ne smile.gif smile.gif smile.gif

Sita uzskaitom kaip nestumo pozymi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 19:15)
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sėkmės Jums visoms wub.gif

Truksta zodziu, wub.gif wub.gif taip ilgai lauktas stebuklas pagaliau ivyko, sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 09, 08:45)
O histeroskopiją LV darysi?

Ne, nusprendžiau darytis BAK'e. Pas tą pačią gyd., kuri man darė laparoskopiją. Pasitikiu gydytoja, ir be to, turiu galimybę pasidaryti nemokamai, nes kompensuoja draudimas, todėl į LV ir nevažiuoju.
Atsakyti
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif wub.gif wub.gif
Sėkmės Jums visoms wub.gif
[/quote]

Zieminuke wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabu , didziausios sekmes Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos!  Aisku, kai Warwarai i darba, taip ir oras fantastiskas  blink.gif

O! Zinau! Vakar ejau su drauge pasivaiksiuoti, tai mane kaz koks paukstis apkakojo! (gerai kad karves neskraido lotuliukas.gif ). Cia kaip? Pozimys? Seip atrodo tai didelius pinigus nesantis pozymis, o gal ir ne smile.gif smile.gif smile.gif

Cia pozymis reiskiantis pagausejima, nebutinai pinigines mirksiukas.gif biggrin.gif siuo atveju tai bus jusu seimos pagausejimas!!! 2.gif 2.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ar ne, mergaites? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena77: 09 gegužės 2011 - 08:54
Selena77
Ar ne, mergaites?

parasas, antspaudas lotuliukas.gif
Atsakyti
Warwara, tikrai geras zenklas tas pasventinimas. bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės wub.gif Puikiai suprantu, kad tokios istorijos labai įkvepia nenuleiti rankų, todėl ir parašiau. Kad ir kaip sunku, suklupsite, pakelkite vienas kitą ir eikite toliau 4u.gif
Egk, taip lankiausi ir lankausi dabar pas Bykovą. Nežinau kieno nuopelnas, tačiau mums dabar nebesvarbu wub.gif wub.gif wub.gif
Madissa wub.gif aš taip pat apie tave dažnai pagalvoju... aplamai, apie vissas senbuves, anksčiau ar vėliau, pavyks visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Apart baimes? Tai nekokie smile.gif Sakau gi, po IVF man geriau nei po IUI. Nu nesakyciau, kad visai nieko nejauciu, bet jau kad tai butu kokie pozymiai... vargu!

Aisku kad tai pozymis ir labai geras thumbup.gif Ir gaila kad karves neskraido nes butu trijule garantuota, o dabar neabejotinai dvynukai kaip minimum lotuliukas.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 09, 11:04)
Ačiū mergaitės wub.gif  Puikiai suprantu, kad tokios istorijos labai įkvepia nenuleiti rankų, todėl ir parašiau. Kad ir kaip sunku, suklupsite, pakelkite vienas kitą ir eikite toliau 4u.gif
Egk, taip lankiausi ir lankausi dabar pas Bykovą. Nežinau kieno nuopelnas, tačiau mums dabar nebesvarbu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Madissa wub.gif aš taip pat apie tave dažnai pagalvoju... aplamai, apie vissas senbuves, anksčiau ar vėliau, pavyks visoms 4u.gif  wub.gif

Nu zinok dar karta perskaiciau ta istorija ir turbut kiekvienas karta kai pradesiu galvoti neigiamai grisiu ir pasiskaitysiu kad grisciau i kovos kelia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 09, 12:19)
Aisku kad tai pozymis ir labai geras  thumbup.gif Ir gaila kad karves neskraido nes butu trijule garantuota, o dabar neabejotinai dvynukai kaip minimum  lotuliukas.gif
Nu zinok dar karta perskaiciau ta istorija ir turbut kiekvienas karta kai pradesiu galvoti neigiamai grisiu ir pasiskaitysiu kad grisciau i kovos kelia  wub.gif

Kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Citas
Ir gaila kad karves neskraido nes butu trijule garantuota, o dabar neabejotinai dvynukai kaip minimum

Liko laukti visai neilgai, tik 8 dienos smile.gif Jau 1/3 laukimo kankynes praejo! Tai gi su kiekviena diena bus vis sunkiau, ir sunkiau.
Bandau susikaupti smile.gif

O, damos, klausimas: o tas crinone aplamai turi kaz kaip iseiti? Ar jis susigeria ten? Nes man kaip ir nera nieko. Vakare tai aplikatorius is viso tuscias, o ryte jis tok buna truputi su isskyrom, bet as manau kad del to, kad nakti tai miegu.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 09, 11:28)
Citas

Liko laukti visai neilgai, tik 8 dienos smile.gif Jau 1/3 laukimo kankynes praejo! Tai gi su kiekviena diena bus vis sunkiau, ir sunkiau.
Bandau susikaupti smile.gif

O, damos, klausimas: o tas crinone aplamai turi kaz kaip iseiti? Ar jis susigeria ten? Nes man kaip ir nera nieko. Vakare tai aplikatorius is viso tuscias, o ryte jis tok buna truputi su isskyrom, bet as manau kad del to, kad nakti tai miegu.

Kiek reikia jo ten pasilieka, perteklius pasisalina.Nesuk sau galvos irnesakyk.gif Svarbu tu ji susidedi iki galo, o kaip jis ten toliau elgias, jau nebe taip svarbu, kad tik savo darba atliktu tongue.gif
Atsakyti