Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 19:15)
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai.

Zieminuke, fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
sveikinimai silciausi 4u.gif be galo smagu, kad senbuviu ratelis cia reteja ir kraustosi i kitus skyrelius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 18:15)
Sveikos 4u.gif
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sėkmės Jums visoms wub.gif

Apakabinu ir labai dziaugiuosi, aciu uz vilti mums visoms!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
. Trumpai papasakosiu vieną istoriją  mirksiukas.gif wub.gif

žieminuke wub.gif wub.gif wub.gif ikvepei pabandyti dar karteli ax.gif sveikinu wub.gif kazkaip apie tave vis pagalvodavau, kaip gi jums sekasi, o va kokios puikios naujienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Galvojau kurioje temoje rašyti... bet...kadangi šį sunkų kelią pradėjau šioje temoje, nutariau rašyti čia.

Labai labai dziaugiuosi uz jusu seima thumbup.gif Sveikinimai kuo didziausi! wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ar esat buve pas gine 6cd? As uzsirasiau pirmam vizitui, viskas suplanuota, ir va per velai susirgau, tai net nezinau ka dabar daryt. Siaip man 6cd rusvai teplioja, i pabaiga viskas, kraujo nebuna. Ka man patartumet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Žieminuke, didžiausi nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Ir labai labai ačiū, kad papasakojai savo istoriją. Man dabar jos taaaaip stipriai reikėjo. Kaip tik šią savaitę važiuoju pirmai LIT pas Bykovą.
Atsakyti
Taip... tai mano istorija blush2.gif Labai tikiuosi, kad ir toliau viskas klostysis sėkmingai. Žinau, kaip tokios istorijos jums yra svarbios, todėl ir dalinuosi. Kažkada man tokios istorijos atrodė didelė nepasiekiamybė, tačiau matot, stebuklų būna wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dar kartelį sveikinu ir linkiu lengvų mėnesiukų, tikiuosi, kad viskas kas buvo sunku jau praeityje 4u.gif
O tokios istorijos tikrai labai čia svarbios, patikėk, nors pati tikrai žinai 4u.gif
Prisimenu lankeisi pas Bykovą ir Karpenko. O per šį sėkmingąjį kartą ar lankeisi pas kurią iš jų?

Iride, sėkmės tau 4u.gif Ar apsisprendei kur darysi IVF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 08 gegužės 2011 - 22:04
QUOTE(egk @ 2011 05 08, 23:03)

Iride, sėkmės tau 4u.gif Ar apsisprendei kur darysi IVF?

Ačiū wub.gif Antradienį dar ir histeroskopiją pasidarysiu. O IVF planuoju liepą - VK pas M. Nors gydytoja nerekomendavo liepą, nes dėl vasaros karščių prastesni rezultatai būna, bet aš jau taip viską susideliojau. Ir taip jau atrodo, kad labai ilgai laukiu antro šanso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 08, 14:07)
Citas, Žemyna_mėlynakė nepergivenkit del to katino smile.gif Jis jau tikrai nenuskriaustas smile.gif

Dar taikosi jis prigult ant tavo pilvuko? biggrin.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 08, 15:15)
Sveikos 4u.gif

Nuostabi istorja wub.gif wub.gif wub.gif , sveikinu! wub.gif 4u.gif

Iride, sekmes ir tau! 4u.gif
Atsakyti
Kabas rytas mergaites 4u.gif

Zieminuke - net siurpuliukai bego per kuna skaitant tavo istorija.......Ir tikrai, pasirodo viskas yra imanoma, taik nereikia nuleisti ranku kai jau atrodo pabaiga, nieko daugiau nebebus.O va ziurek buna ir dar kaip thumbup.gif Labai labai stipriai dziaugiuosi uz tave ir visa tavo seima wub.gif

Warwara - katinu kankintoja, nu kaip, ,sazine negrauzia dar ? lotuliukas.gif Kokie jausmai kankina ? D Pradesim dabar tau pozymiu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 05 08, 23:30)
Ačiū  wub.gif Antradienį dar ir histeroskopiją pasidarysiu. O IVF planuoju liepą - VK pas M. Nors gydytoja nerekomendavo liepą, nes dėl vasaros karščių prastesni rezultatai būna, bet aš jau taip viską susideliojau. Ir taip jau atrodo, kad labai ilgai laukiu antro šanso smile.gif

O histeroskopiją LV darysi?
Atsakyti
žieminukė nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif , dabar stiprekit, krutekit, bukite laimingi!

Labas rytas, damos! Aisku, kai Warwarai i darba, taip ir oras fantastiskas blink.gif

Beta1
katinu kankintoja, nu kaip, ,sazine negrauzia dar ?

Sazine mano rami smile.gif Katinas mano - durniukas lotuliukas.gif Pas ji atmintis kiap auksines zuvytes smile.gif

Kokie jausmai kankina ? D Pradesim dabar tau pozymiu ieskot

Apart baimes? Tai nekokie smile.gif Sakau gi, po IVF man geriau nei po IUI. Nu nesakyciau, kad visai nieko nejauciu, bet jau kad tai butu kokie pozymiai... vargu!
O! Zinau! Vakar ejau su drauge pasivaiksiuoti, tai mane kaz koks paukstis apkakojo! (gerai kad karves neskraido lotuliukas.gif ). Cia kaip? Pozimys? Seip atrodo tai didelius pinigus nesantis pozymis, o gal ir ne smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 09 gegužės 2011 - 08:36