Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Warwara @ 2011 05 07, 11:47)
Kaip paaiskinti 6,5 kg katinui, kad noras paguleti ant mano pilvo - netinkamas. Kosmaras kaz koks... Jau susipikom juodai. Ir lenda ir lenda. As tik prigulu - tas jau taiko. Ir toks piktas, kad neleidziu  blink.gif  blink.gif

Kai tik tapau nestuke.gif , katinas neatsitraukė nuo mano pilvo mirksiukas.gif
Leisk saviškui nors šalia pilvo pagulėti wub.gif
Atsakyti
Cituk, pramuse ir man ka tik ir crinonas dar krenta gabalais.
Nezinau kas toliau. Daryt histero? Bet kiek ultragarsu mate, tai viskas ok, net nezinau ka duos. Aisku, na nepakenks ir nera kazkas brangaus. Tai siuo metu lyg ir pamastau. Daugiau nezinau ka , nebent dar kartot zarazas lv ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 07, 14:24)
Nezinau kas toliau. Daryt histero? Bet kiek ultragarsu mate, tai viskas ok, net nezinau ka duos. Aisku, na nepakenks ir nera kazkas brangaus. Tai siuo metu lyg ir pamastau. Daugiau nezinau ka , nebent dar kartot zarazas lv ir viskas.

Tau cia buvo 2 kartas? o pirma karta kabinosi? primink kokios problemos pas jus kad reikia ivf? as vis dar pasiryzus daryti ta uzsleptos chlamidijos testa ir jau ziurinejuosi del akupunkturos. dar matysim ka gydytojai pasakys.
Atsakyti
[quote=vilte-kns,2011 05 06, 21:30]
[quote=taja78,2011 05 06, 22:13]
Labas vakaras,mergaites.As naujoke siame skyrelyje. ax.gif As irgi laukiu antros IVF proceduros.Pirma nepavyko verysad.gif Baisiai nervavaus.Dabar bijau anto,kad vel nepasiseks.Visi liepia nesijaudint,bet......kaip lengva pasayts biggrin.gif Uztat noreciau su jumis paplepet,gal lengviau pasidarys? mirksiukas.gif

sveikute,linkiu ilgai neuzsibuti sitame skyrelyje,o po antro ivf kraustytis i nestuke.gif skyreli:)))
o kur dareisi pirma ivf?kokios pas jus problemytes
[/quote]
Oi,kaip noreciau ten persikraustyti ax.gif Tikekimes....
Mes daremes Ispanijoj.Viskas labai gerai,bet kad niekas manes nepaprotino.I darba isejau antra diena doh.gif ,sako,kad po to IVF vairuot masinos negalima,o as..... verysad.gif
Problemytes musu-spermatozaidukai tinginukai labai,tingi jie keliauti biggrin.gif 26 % tik judriu.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma Adrija1,dziaugiuosi uz tave thumbup.gif .Konkreciai nieko nesake,tik kad nelabai daug ir mazuciai.O jei jau dabar esu issiputus tai kas bus toliau,ar nesigaus hiperstimuliacija,esu tiek prisikaicius,kad baisu darosi man.

Atsakyti
taja78, pas mus problemos tos pacios, tik dar maziau judriu. verysad.gif (A-0-2%), o po ivf antra diena keliavau sau i darba, tik kad mano darbas sedimas prie kompo, nevarginantis, bet va kazkas uzkibo is pirmo karto wub.gif , na tai tiesiog daug nuo organizmo tikriausiai priklauso, bet abejoju kad nepasiseke del to, jog vairavai masina, ar dirbai.. Bandysit dar karteli ir tikrai pavyks, nuosirdziai to linkiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 05 07, 13:04)
taja78, pas mus problemos tos pacios, tik dar maziau judriu.  verysad.gif  (A-0-2%), o po ivf antra diena keliavau sau i darba, tik kad mano darbas sedimas prie kompo, nevarginantis,  bet va kazkas uzkibo is pirmo karto  wub.gif , na tai tiesiog daug nuo organizmo tikriausiai priklauso, bet abejoju kad nepasiseke del to, jog vairavai masina, ar dirbai..  Bandysit dar karteli ir tikrai pavyks, nuosirdziai to linkiu!  4u.gif

Aisku,kad ne nuo to,kad masina vairavau g.gif ,bet as tai prisigalvojau visokiu priezasciu blush2.gif
Labai aciu uz linkejimus 4u.gif
Labai dziugu,kad tau is pirmo pavyko!!!!Laimingi!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ine34 @ 2011 05 07, 12:52)
Aciu uz atsakyma Adrija1,dziaugiuosi uz tave thumbup.gif .Konkreciai nieko nesake,tik kad nelabai daug ir mazuciai.O jei jau dabar esu issiputus tai kas bus toliau,ar nesigaus hiperstimuliacija,esu tiek prisikaicius,kad baisu darosi man.

Va,va,dar daugiau visur skaityk!!!!As irgi skaiciau ir visi siptomai man tikdavo. lotuliukas.gif Prisinervavau be reikalo. doh.gif Geriau knyga paskaityk gera!!!As tai dabar visai i kompa nelysiu,kai antra IVF padarys.
As po stimuliacijos visa savaite kaip balionelis vaiksciojau,o ir skaudejo kaip... schmoll.gif Praejo ir tau praeis!!!
sekmes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Cituk, mano pirmas siaip, tik cia snaigiukai buvo.
Atsigausiu, reiks, juk gyvenimas tesiasi, tik uk yra galimybe nemokamai, o cia daug taupyti reikia.
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 05 07, 09:38)
Labas rytas!  smile.gif

dar karta sveikinu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 05 07, 11:09)
Man jau siandien pramuse  blush2.gif

gaudyk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 07, 14:24)

Tikrai nepakenks histero. O kad nemato nieko blogo ultragarsu tai cia ne rodiklis schmoll.gif Man irgi sake, kad nieko nemato, viskas gerai ir net nenorejo histero daryt, o va padarius paaiskejo, kad polipas ten tupi. Nedidelis, bet kas ten zino, gal tame ir buvo problema kodel nepasiseke.. Drasiai darykis histero, nors zinosi, kad viska padarei kad pasisektu pastoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 07, 15:30)
Cituk, mano pirmas siaip, tik cia snaigiukai buvo.
Atsigausiu, reiks, juk gyvenimas tesiasi, tik uk yra galimybe nemokamai, o cia daug taupyti reikia.

OI zinau doh.gif jau 2 lietuvoj darem, isleidom begale pinigu.

QUOTE(errachka @ 2011 05 07, 15:50)

Aciu ax.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 05 07, 16:11)
Tikrai nepakenks histero. O kad nemato nieko blogo ultragarsu tai cia ne rodiklis schmoll.gif  Man irgi sake, kad nieko nemato, viskas gerai ir net nenorejo histero daryt, o va padarius paaiskejo, kad polipas ten tupi. Nedidelis, bet kas ten zino, gal tame ir buvo problema kodel nepasiseke.. Drasiai darykis histero, nors zinosi, kad viska padarei kad pasisektu pastoti 4u.gif

g.gif g.gif Man darytos dvi laporoskopijos, bet nei karto daktarai nepasiule histero. Gal dabar ka pasiulys. laukiu nesulaukiu kada pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 07, 18:02)
g.gif  g.gif Man darytos dvi laporoskopijos, bet nei karto daktarai nepasiule histero. Gal dabar ka pasiulys. laukiu nesulaukiu kada pas gydytoja.

Tikrai pasiulys dar biggrin.gif O kada tau pas gydytoja? 4u.gif
Atsakyti