Cituk ... Ech... Laikykis... Net nera tinkamu zodziu...
Selena77, labai gaila kad nepasiseke jums su IUI
Citas... drauguze.. eina sau, kaip tikejau.....
laikykis
laikykis
cituk mes visos su tavimi ,baisu darosi jau linksta rankos:(liudna (((((
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 18:33)
Nu ka mano drauges, guodejos, palaikytojos - labai gaila jus nuvilti bet neigiamas ir tikrai labai neigiamas Nutraukti vaistus ir laukti menesiniu.
Labai labai gaila...
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 05, 18:46)
Cituk , apsiverkiau dar karta kaip skaudu apkabinu Tave laikykis mazule,zinau kaip skauda.
O man po vaistu imunitetas dabar suveike gerkle galva, jauciu ir temperatura, o memiu dar nera.
O man po vaistu imunitetas dabar suveike gerkle galva, jauciu ir temperatura, o memiu dar nera.
vadinasi ne man vienai tu valkatu nera priversiu jas atsivilkti vienu ar kitu budu. Pirmiausia imsiuos 3V si vakara
Aciu visoms uz palaikyma, reikes jo ir 4 karta, net paciai baisu darosi kad jau 4
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 14:33)
Nu ka mano drauges, guodejos, palaikytojos - labai gaila jus nuvilti bet neigiamas ir tikrai labai neigiamas Nutraukti vaistus ir laukti menesiniu. Tada laukti laisko kitam appointmentui ir po 2-3 menesiu (jei tos valkatos atsivilks ) bandyti dar karta.
KAREIVIS SUZEISTAS BET NE MIRTINAI, GAILA BET TURIU BUT STIPRI, REIKIA DIRBTI, VYRAS IRGI LABAI PALAIKO. KO GERO PO TRECIO KARTO JAU APSIPRATAU SU SKAUSMU.
Aciu jums visoms labai labai
KAREIVIS SUZEISTAS BET NE MIRTINAI, GAILA BET TURIU BUT STIPRI, REIKIA DIRBTI, VYRAS IRGI LABAI PALAIKO. KO GERO PO TRECIO KARTO JAU APSIPRATAU SU SKAUSMU.
Kaip gaila... Siunciu visa palaikyma ir pacios didziausios sekmes ateinanciam kartui, turi pavykti!!!
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 20:10)
Aciu visoms uz palaikyma, reikes jo ir 4 karta, net paciai baisu darosi kad jau 4
O man alkoholio visai nesinori, nors gal koks brendis ar konjakas tiktu, nes ziauriai blogai jauciuos, bet visai nenoriu, net nupurto nuo minties.
Citas Laikykis, mergyte. Žiauriai gaila. Na kiek gi galima kankinti tokį mielą žmogų? Stiprybės jums. Laikykis.
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 17:33)
Nu ka mano drauges, guodejos, palaikytojos - labai gaila jus nuvilti bet neigiamas ir tikrai labai neigiamas Nutraukti vaistus ir laukti menesiniu. Tada laukti laisko kitam appointmentui ir po 2-3 menesiu (jei tos valkatos atsivilks ) bandyti dar karta.
Icetea ir Warwara - mano galunes suspaustos uz jus.
Icetea ir Warwara - mano galunes suspaustos uz jus.
,labai labai gaila,laikykis
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 18:33)
mieloji, laikykis
warwarushaka, dziaugiuos uz tave