Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(bum @ 2011 05 05, 15:40)
Sveikos,

Geriausia ten kur pavyksta biggrin.gif Man tai VK padėjo ax.gif
Nuostabu wub.gif  wub.gif Dabar ramiai laukiam dvi savaites rolleyes.gif

Citai, mes viltingai žiūrim į tave ir kantriai laukiam 17 val 4u.gif

Virusiukai jums 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Bum, o tu jau va į ramesnį etapą persikraustei jau 12 savaitėlių stuktelėjo. rolleyes.gif thumbup.gif O juk atrodo tik tik hcg dareisi ir skaičiukus pranešei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 gegužės 2011 - 13:45
bum, Lietuva - jus nerealios 4u.gif imu visus uztikrintus virusiukus bum wub.gif As vis einu i tualeta pasitikrint gal jau teplioja, jau vaidenasi nebuti dalykai man, greiciau mano ir jusu labui tie rezultatai butu. Ir jus uzlaikau ir Beta1 seimyna liks be vakarienes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 05, 13:08)
Damos, zodziu taip
Po pirmos paros turejau 4 embrionus apvasintus, o dar du buvo su klaustuku.
Po antros poros turejom tris labai gerus ir dar tris irgi gerus.
Siandien turejom 2 embrionus 8 lasteliu ir 3 - 5 lasteliu, bet vienas is ju neapvalus.
Tai gi 2 pacius paciausius isveziau i namus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o 2 - uzsaldem!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Veidrodyje matau debiliskai patenkinta save smile.gif
Krauja priduoti 17 diena.
Matem savo knopkytes ekrane. mmmm....
Pasaka, bet taip ilgai dare hitchinga, kad vos nepadariau bala tiesiog ten, ant kreslo. Bet aplamai - super!

Linkiu laimingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Cituk neklausk paskambinusi,cia turi su embriologais kalbet,as buvau neujusi,tai sake,kad jei saldo,tai pranesa,jei nelieka,tai nieko ir nesulauki...man irgi nieko neliko saldymui schmoll.gif verysad.gif pas mus ligoninej saldo tik blastocistas ir labai geros kokybes,nes bent pas mus apie 90% atsisildo ir rezultatai su jom nedaug tesiskiria nuo tu,kur su svieziais daro...as su gydytoju apie tai diskutavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 05 05, 14:40)
Sveikos,

Geriausia ten kur pavyksta biggrin.gif Man tai VK padėjo ax.gif
Nuostabu wub.gif  wub.gif Dabar ramiai laukiam dvi savaites rolleyes.gif

Bum tavo patirtis labai ikvepia, wub.gif pazistu tave is IUI namuciu, kur neviena mergaite priglaudei tame tarpe ir mane pries metus kai dariau dar 1 IUI (buvau tada Umaj7**) ax.gif Buvau cia uzsukus kai suzinojai ta dziugia tiek metu laukta naujiena ir iki asaru dziaugiausi kad pagaliau pildosi tavo svajone!!! nestuke.gif thumbup.gif Kaip greitai bega laikas - jums jau 12 savaiteliu wub.gif Linkiu tau ir kleckiukui daug daug sveikateles! wub.gif

O as pati jau esu po 4 nesekmingu IUI ir po vasaros atsikrausiu i siuos namelius, kurie tikiuosi bus laimingi ir sulauksim savo stebukliuko ar net dvieju wub.gif wub.gif

Sakyk, Bum, o pas ka dareisi IVF Vln VK? smile.gif

Prisijungiu prie Cito palaikymo komandos ir spaudziu kumstukus!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena77: 05 gegužės 2011 - 14:47
Selena77, as irgi dariausi VK vln, pas gyd. A.U. Rezultatai mano bus pirmadieni, siandien 10dpi wub.gif
Atsakyti
Cituk, Cituk
*soka lovoje
user posted image

Atsakyti
QUOTE(frige @ 2011 05 05, 15:19)
Cituk neklausk paskambinusi,cia turi su embriologais kalbet,as buvau neujusi,tai sake,kad jei saldo,tai pranesa,jei nelieka,tai nieko ir nesulauki...man irgi nieko neliko saldymui schmoll.gif  verysad.gif pas mus ligoninej saldo tik blastocistas ir labai geros kokybes,nes bent pas mus apie 90% atsisildo ir rezultatai su jom nedaug tesiskiria nuo tu,kur su svieziais daro...as su gydytoju apie tai diskutavau ax.gif

g.gif Tai reiskia nieko nebeliko. Och tu velnias tai jei ka vel visa ceremonija vos ne 3 menesiu ilgio doh.gif Aciu frige 4u.gif

QUOTE(ice|tea @ 2011 05 05, 15:53)
Selena77, as irgi dariausi VK vln, pas gyd. A.U. Rezultatai mano bus pirmadieni, siandien 10dpi wub.gif

O pirmadieni jau spausim kumscius uz tave smile.gif Bet jau turbut sestadieni zinosim kad teigiamas thumbup.gif

Warwara - prajuokintum ir miegodama. Dievazi darbe i mane kartais keistai ziurei, nes pradedu zvengt ziuredama i ekrana lotuliukas.gif Kaip jautiesi, gal jau implantavosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 gegužės 2011 - 15:04
QUOTE(ice|tea @ 2011 05 05, 15:53)

Is visos sirdies linkiu tau sulaukti kuo didesniu skaiciuku ir kuo ryskesniu II!!! nestuke.gif wub.gif Kitaip ir nebus!!! thumbup.gif

O tu visada pas A.U. lankeisi? smile.gif O kokiu reikejo tyrimu pries pat procedura? Nes as lankausi pas A.M. pas ja dariausi ir IUI, turiu pasakyti kad ji tikrai stengiesi viska padaryti kuo geriau, bet deja ne viskas priklauso nuo gydytoju... unsure.gif Tai susitarem, kad paatostogausim vasara, o rugseji viska aptarsim ir startuosime. 4u.gif

Atsakyti
Cituk AUUUU na kur gi tavo atsakymai,ytariu i mano seimyna liks be kugelio siandien lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, atsiprašau, kad lendu į jūsų burelį, bet stebiu situaciją ir nebegaliu net pati ištvert, vis nekantrauju Cito atsakymų sužinot, kad galėčiau džiaugtis biggrin.gif aišku gal kvailai atrodo, bet paskaitinėjau porą dienelių jūsų pašnekesiusi ir taip įsijaučiau, tai norėjau tik pasakyti, kad už visas laikau kumštukus, ir nekantriai laukiu Cito atsakymo blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 05 05, 16:06)
Is visos sirdies linkiu tau sulaukti kuo didesniu skaiciuku ir kuo ryskesniu II!!!  nestuke.gif  wub.gif Kitaip ir nebus!!!  thumbup.gif

O tu visada pas A.U. lankeisi?  smile.gif  O kokiu reikejo tyrimu pries pat procedura? Nes as lankausi pas A.M. pas ja dariausi ir IUI, turiu pasakyti kad ji tikrai stengiesi viska padaryti kuo geriau, bet deja ne viskas priklauso nuo gydytoju... unsure.gif Tai susitarem, kad paatostogausim vasara, o rugseji viska aptarsim ir startuosime.  4u.gif

Labai labai neramu, bet nebedaug liko laukt, o paskui jau arba dziaugtis nestuke.gif , arba ruostis kitam bandymui. Cia mano pirmas IVF.. Aisku noretusi, kad butu ir paskutinis wub.gif
Pas A.U. ejau is karto. Turejau pora nesekmingu IUI ir patare nebesvaistyti pinigu, o iskart eiti prie IVF, nes MB turtas prastas. Su gyd. M teko irgi susidurti, labai malonus zmogus.. Bet kolkas nieko blogo negaliu pasakyti ir apie A.U.
Pries IVF tikriausiai standartiskai kaip ir visoms reikejo pasidaryt tyrimus hepatito B, C, sifilio, ZIV, citomegalo viruso, toxoplasmos, raudoniukes.

Selena77, per vasara pailsesi, atsigaus organizmas ir tikrai pasiseks IVF. 4u.gif Kokios pas jus problemytes?
Papildyta:
Citas, greiciau greiciau pradziugink mus visas!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti