Warwara grazaus susitikimo
Citui dideliu skaiciuku linkiu
Priminkit,jei galit,kaip kova sekese Wiliux,Etiopia ir Leidaa?Darbe interneta "raukia",tai kol stukaciai ruko as cia parasau,o ir taip reiktu nemazai atgal skaityti.
Etiopiai berods nepasiseke,o kaip kitom dviem?Uzbaigciau kovo menesiuka ir parasyciau statistika.
QUOTE(Citas @ 2011 05 05, 00:23)
Adrija1 - mano guodeja, kuri visuose mano pozymiuose randa nestumo irodymus Bet juk BT gali pakelti progesteronas? Nu o valkatas irgi gali sulaikyti tas pats progesteronas. Nu gerai dar tikesiu iki sio vakaro
Tikim tikim! Nezinau ar taip ilgai gali sulaikyt progesteronas tas valkatas, man rodos, kad jei jau ne, tai pramustu ar su juo ar be, o del BT, tai ja, velgi man rodos, kelia naturalus progesteronas, kuri gamina Tavo kunas! Meldziu Dievuli ir Svenciausiaja Mergele Marija, kad leistu isitvirtinti bent vienam Tavo kleckiukui!
laba ryta damos
CITAS-siandiena paskutine kankinimosi del nezinomybes diena!...o jau nuo vakaro nerimausi visus 9men kodel tempia,skuda,maudzia sen ar ten SEKMES!!!xxx
CITAS-siandiena paskutine kankinimosi del nezinomybes diena!...o jau nuo vakaro nerimausi visus 9men kodel tempia,skuda,maudzia sen ar ten SEKMES!!!xxx
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 05, 07:23)
O Tavo drauge juokinga! Matai, kokius mitus zmones savo galvose apie sia procedura yra susikure, vos ne, kad padaro iskart berniuka ar mergaite, ideda ir jau zinai kas bus
Kuo maziau zino, daugiau nesamoniu prisigalvoja.
Citui dideliu skaiciuku
Warwarai sekmytes ir lauksim sugriztant su naujienomis
Warwarai sekmytes ir lauksim sugriztant su naujienomis
QUOTE(Baltija L. @ 2011 05 05, 11:37)
laba ryta damos
Aciu drauge
Aciu drauge
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 05, 11:34)
Tikim tikim! Nezinau ar taip ilgai gali sulaikyt progesteronas tas valkatas, man rodos, kad jei jau ne, tai pramustu ar su juo ar be, o del BT, tai ja, velgi man rodos, kelia naturalus progesteronas, kuri gamina Tavo kunas! Meldziu Dievuli ir Svenciausiaja Mergele Marija, kad leistu isitvirtinti bent vienam Tavo kleckiukui!
QUOTE(pliuske @ 2011 05 05, 11:57)
Man jau geda netiket kai jus taip tikit Adrija as irgi kreipiuosi i visus kas aukstai kad padetu man siandien
Kovo menesio statistika - 37.5 %
Laba diena panelytes
Reiksminga diena siandien pas mus
Cituk, as kaip ir visos kitos laukiu ziniu is taves.Paprastai vakarais nebeprisijungiu prie SM, bet del tavuju rezultatu,kaip ir praeita savaite - mesiu visus reikalus, kotletus ir vaikus, begsiu tavo naujienu ziuret
Warwara - lauke vesoka, uztat sildyk savo trupinelius
Cituk, as kaip ir visos kitos laukiu ziniu is taves.Paprastai vakarais nebeprisijungiu prie SM, bet del tavuju rezultatu,kaip ir praeita savaite - mesiu visus reikalus, kotletus ir vaikus, begsiu tavo naujienu ziuret
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 05, 12:47)
Laba diena panelytes
Vajei Aciu
Cituk Laukiam laukiam skaiciuku ir tikim gera pilvota pabaiga
Warwaryt Sekmytes ir tau susirenkant vaikucius
Warwaryt Sekmytes ir tau susirenkant vaikucius
*traukia plakata
Cituk, Cituk, kaip laukiam tavo geru rezultatu
O kas del pojuciu, tai tik BT jau super rodo!
Damos, zodziu taip
Po pirmos paros turejau 4 embrionus apvasintus, o dar du buvo su klaustuku.
Po antros poros turejom tris labai gerus ir dar tris irgi gerus.
Siandien turejom 2 embrionus 8 lasteliu ir 3 - 5 lasteliu, bet vienas is ju neapvalus.
Tai gi 2 pacius paciausius isveziau i namus , o 2 - uzsaldem!!!!!!
Veidrodyje matau debiliskai patenkinta save
Krauja priduoti 17 diena.
Matem savo knopkytes ekrane. mmmm....
Pasaka, bet taip ilgai dare hitchinga, kad vos nepadariau bala tiesiog ten, ant kreslo. Bet aplamai - super!
Cituk, mano knopkytes laukia is taves geru naujienu!
*isduoda Cito palaikimo komandai pumponus
Cituk, Cituk, kaip laukiam tavo geru rezultatu
O kas del pojuciu, tai tik BT jau super rodo!
Damos, zodziu taip
Po pirmos paros turejau 4 embrionus apvasintus, o dar du buvo su klaustuku.
Po antros poros turejom tris labai gerus ir dar tris irgi gerus.
Siandien turejom 2 embrionus 8 lasteliu ir 3 - 5 lasteliu, bet vienas is ju neapvalus.
Tai gi 2 pacius paciausius isveziau i namus , o 2 - uzsaldem!!!!!!
Veidrodyje matau debiliskai patenkinta save
Krauja priduoti 17 diena.
Matem savo knopkytes ekrane. mmmm....
Pasaka, bet taip ilgai dare hitchinga, kad vos nepadariau bala tiesiog ten, ant kreslo. Bet aplamai - super!
Cituk, mano knopkytes laukia is taves geru naujienu!
*isduoda Cito palaikimo komandai pumponus