Labai senai nebebuvau jau cia ... bet nepaisant to iki smulkmenu prisimenu ta jausma ir visus isgyvenimus siekiant tikslo ... kai ateidavo mintis i galva o kas jei ... visada nzn kodel taciau viduje zinojau kad bus butent TAS kartas kada viskas pavyks puikiai .. sulaukiau jo ir turiu du dziaugsmus tikiu (ir linkiu) kad taip atsitiks kiekvienai is jusu
Del geriausiu rezultatu nzn ar kas pasikeite per tuos metus ... bet tikriausiai vieningai geriausiu rezultatu nera pas nieka ... nes rezultatai susideda is daugelio faktoriu, kurie ji nulemia ....
As dariausi BAK'e, antra procedura buvo sekminga (IVF+ICSI abu kartus), bet pamenu tiek kad taikiau tokiu metu, kad komandoje dirbtu embriologe Zivile
Aciu Viktoriukui ... Ir sveikinu T.P. Keberiokst su tokiom atsakingom paraso saugojimo pareigom Kaip smagu, kad ir as ten esu.. Dar negaliu patiketi... Niekaip
Warwaryt - as jau isirasius i palaikymo komanda ir tik laukiu laukiu, kada tu cia dar 8 menesiukams apsunkesi
Citai - sekmes didziausios!!!! Laikau jau kumscius!
O as sestadieni vaziuoju i pirma pasimatyma su maziuku(ais) Po to sekancia diena iskart isskrendu, tai turbut neturesiu is kur prisijungti pasipasakoti... Na, bet tikiuosi, kad viskas gerai bus, o pasipasakosiu pirmadieni
Dar kart sekmes visoms!!
Warwaryt - as jau isirasius i palaikymo komanda ir tik laukiu laukiu, kada tu cia dar 8 menesiukams apsunkesi
O as sestadieni vaziuoju i pirma pasimatyma su maziuku(ais) Po to sekancia diena iskart isskrendu, tai turbut neturesiu is kur prisijungti pasipasakoti... Na, bet tikiuosi, kad viskas gerai bus, o pasipasakosiu pirmadieni
Dar kart sekmes visoms!!
Citukai, kumstukai suspausti nuo pat ryto!!!
Dar kart sekmes visoms!!
Oi o mes jau Taves pasigedom, jau galvojom, kad Tu praeita sestadieni keliavai i Ryga ir i U.S. isskridai.. Kaip smagu- jau greit pasimatymas! Laikysim kumstukus uz Tavo kleckiukus!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 04, 12:45)
Dar kart sekmes visoms!!
Oi o mes jau Taves pasigedom, jau galvojom, kad Tu praeita sestadieni keliavai i Ryga ir i U.S. isskridai.. Kaip smagu- jau greit pasimatymas! Laikysim kumstukus uz Tavo kleckiukus!
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 04, 20:53)
Oi o mes jau Taves pasigedom, jau galvojom, kad Tu praeita sestadieni keliavai i Ryga ir i U.S. isskridai..
Oi dar ne... Gi pradzioj savaites dar trizniojau, kad jauciuosi taip, lyg mmm artetu ir nezinojau ka daryt As dar cia - pas tevus voliojuos Bet jau greitai namuciu, jau laukiu laukiu....
Citai - as su tavim!
*traukia plakata
Citas, labai labai tikiuosiu sulaukti nuostabiu rezultatu is tave!
Labas rytas, Damos.
Varysim mes siandien pasiimti savo turta
Salta lauke...
Labas rytas, Damos.
Salta lauke...
Labas rytas atejau palinketi PACIOS PACIOS PACIOS DIDZIAUSIOS SEKMES Warwarai ir Citukui
Mano kumstukai uz Jus, sirdele su Jumis
QUOTE(Warwara @ 2011 05 05, 08:45)
mieloji, kad visaks butu ciki
labas rytukas visoms
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 04, 23:45)
Dar kart sekmes visoms!!
Dar kart sekmes visoms!!
Aciu Didelio dziaugsmo tau sestadieni susitkinkant su savo dziaugsmu (ais)
As irgi rikiuojuosi i Warwaros palaikymo komanda ir net baltai pavydziu to laiko, kai visos svajones ir tikejimas labai dideli ir jausmas kai jau turi maziukus savyje nepakartojamas
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 05, 07:53)
Citukai, kumstukai suspausti nuo pat ryto!!!
QUOTE(Warwara @ 2011 05 05, 08:45)
*traukia plakata
Labas rytas, Damos.
Salta lauke...
Labas rytas, Damos.
Salta lauke...
Aciu ir sekmes tau siandien brangioji.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 05, 08:50)
Labas rytas atejau palinketi PACIOS PACIOS PACIOS DIDZIAUSIOS SEKMES Warwarai ir Citukui
Aciu mazute, kaip tavo sirdele, ar jau ne taip skauda?
Na ka drauges mano, as zinokit per nakti praradau bet koki tikejima mano sekme, pozymiu jokiu nera isskyrus kad nera mmm, bt laikosi auksta ir paskaudena strenas ir VISKAS As tai manau kad gal hcg ir bus truputi padidejes bet ne tiek kiek reikia normaliam nestumui ir kad aisku lieps nutraukti progesterona ir tada jau ateis valkatos. Na ka jau nedaug laukti, vaziuoju jau kraujuka nuleisti ir vel po to laukti atsakymu visa diena
Cituk, sekmes!
Citas, linkiu kad viskas būtų gerai
Warwara
Warwara
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 04, 21:44)
Oi dar ne... Gi pradzioj savaites dar trizniojau, kad jauciuosi taip, lyg mmm artetu ir nezinojau ka daryt As dar cia - pas tevus voliojuos Bet jau greitai namuciu, jau laukiu laukiu....
Kaip dabar jauties? Ar padejo magnis? Man - labai!
QUOTE(Warwara @ 2011 05 04, 21:45)
Grazaus Tau susitikimo su savo kleckiukais ir ilgo, ilgo buvimo kartu!
QUOTE(Citas @ 2011 05 04, 22:24)
Na ka drauges mano, as zinokit per nakti praradau bet koki tikejima mano sekme, pozymiu jokiu nera isskyrus kad nera mmm, bt laikosi auksta ir paskaudena strenas ir VISKAS As tai manau kad gal hcg ir bus truputi padidejes bet ne tiek kiek reikia normaliam nestumui ir kad aisku lieps nutraukti progesterona ir tada jau ateis valkatos. Na ka jau nedaug laukti, vaziuoju jau kraujuka nuleisti ir vel po to laukti atsakymu visa diena
Nuuu, mergaite, taip nesitarem! BT- yra labai svarus rodiklis! Hcg bus padidejes tiek kiek reikia ir jokiu kitu kalbu negali buti!
Laukiam graziu Tavo skaiciuku!
QUOTE(Iride @ 2011 05 04, 21:41)
Ir mane labai domina šis klausimas. Kadangi su Latvija nelabai išeina ir tenka rinktis iš LT - planuoju pas Meškauskienę iš VK. Link jos linkstu, nes patinka kaip žmogus, o kokia jos patirtis su IVF nežinau.
Mergaitės, jei turite kokių patarimų dėl IVF Lietuvoje, labai laukčiau
Mergaitės, jei turite kokių patarimų dėl IVF Lietuvoje, labai laukčiau
Sveikos mergaites!
Po truputi ir mes ruosiames savo 1 IVF, kol kas galvojam apie Vilniaus VK, todel is tikruju labai praverstu jusu patarimai. Pasidalinkit prasau savo patirtimi kas dare IVF Lietuvoje. Pas ka patartumet darytis sia procedura?