Gaudau virusiukus
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 04 28, 17:58)
Na mergaites ela33 galim garsiai pasveikinti, perskaiciau embrions kad jos HCG 50,2 tad dar karteli ja cia sveikinu
Žemyna_mėlynakė siaip istorija mano su visokiais vingiais ir praradimais, bet siaip mes su vyru abu sveiki, tik po negimdinio nestumo neturejau vieno kiausintakio, o antras nelabai geras buvo ilgas ir vingiuotas toks vel buvo tikimybe negimdinio todel pasirinkome IVF ir stai esu triguba
Žemyna_mėlynakė siaip istorija mano su visokiais vingiais ir praradimais, bet siaip mes su vyru abu sveiki, tik po negimdinio nestumo neturejau vieno kiausintakio, o antras nelabai geras buvo ilgas ir vingiuotas toks vel buvo tikimybe negimdinio todel pasirinkome IVF ir stai esu triguba
Aleliuja mano sielai! Tai didziausia gera naujiena man. SVEIKATYTES JUMS, KUO LENGVESNIO NESIOJIMO!
Net nusiciaudejau tris kartus.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 28, 22:02)
Aleliuja mano sielai! Tai didziausia gera naujiena man, nes as siuo metu laukiu kiausintakiu operacijos, dvipusi hidrosaplinx turiu, nieko dziugaus, bet ziuriu, dar ne viskas prarasta. Dieve, tikiuosi ir as viena diena puskuosiu su savo issvajotais trim. SVEIKATYTES JUMS, KUO LENGVESNIO NESIOJIMO!
Aciu labai Aisku net neabejok tuo viskas bus gerai.. As buvau po visko labai nusivylusi bet dabar esu labai laiminga
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 04 28, 18:09)
Aciu labai Aisku net neabejok tuo viskas bus gerai.. As buvau po visko labai nusivylusi bet dabar esu labai laiminga
Isivaizduoju.... man isgirdus diagnoze zeme is po koju slydo, bet tokios istorijos mane ikvepia labai.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 28, 18:25)
O tai kur virusiuku nesiotojos???????? Auuuuuuuuuuu
tema nauja,o jos mus paliko jau
tema nauja,o jos mus paliko jau
Praziopsojau visoms po 1,kas norit griebiat po 2
Sveikutes,
Esu puslapio nuajagyme ... Labai sunku susidurti su nevaisingumu ir dar sunkiau apie ji kalbeti! Tad ir nutariau istoti i kluba. Gyvenu ne Lietuvoje ir palaikymo grupes neturiu...Planuojam pirma IVF po vieno nesekmingo IUI...Amerikoje vaistai nerelaus brangumo, tad norejau paklausti gal kas zino kur Lietuvoje pardavinejami vaistai...
Busiu dekinga jei kas nors duotu patarima...
Esu puslapio nuajagyme ... Labai sunku susidurti su nevaisingumu ir dar sunkiau apie ji kalbeti! Tad ir nutariau istoti i kluba. Gyvenu ne Lietuvoje ir palaikymo grupes neturiu...Planuojam pirma IVF po vieno nesekmingo IUI...Amerikoje vaistai nerelaus brangumo, tad norejau paklausti gal kas zino kur Lietuvoje pardavinejami vaistai...
QUOTE(babyhope @ 2011 04 29, 02:31)
Sveikutes,
Mano irgi palaikymo komanda cia , as taip pat gyvenu amerikoje . O kokiame tu steite ?
Virusuoju !!
*traukia plakata
Egk, Egk, laukiam tavo dideliu skaiciuku!
*kitas plakatas
Citas - nekabinam nosi - laukiam! Laukiam! ir sulauksim tikrai geru ziniu! Reika tiketi, nes kito kelio vis vien nera!
*dar vienas
Rute, aciu uz namucius!
*braukia prakaita
Nu, labas rytas, damos!
Mano vakarikstes naujienos: viskas auga, liktais normaliai, nors ka as zinau... Tas seseliu mokslas mane tiesiog stulbina. Ryt vel i apziura, liktais paskutine iki punkcijos. Punkcija preliminariai pirmadieni.
babyhope man atrodo brangiau nei Lietuvoje jau ir negali buti... ir vaistu vaistinese nera. O dar gonali, pvz reikia saltai laikyti. O dar tu pripirksi Gonalio cia, o Amerikoje gal visai ne gonalis bus paskirtas. Tai gi nezinau, ar verta. To labiau vaistinese neparduoda....
O seip, linkiu kad neilgai sitas skyrelis taptu tavo namais! As zianu kita - geresni! Ten apie 8 menesius galima pabuti, ir ten fainaaaaa
Egk, Egk, laukiam tavo dideliu skaiciuku!
*kitas plakatas
Citas - nekabinam nosi - laukiam! Laukiam! ir sulauksim tikrai geru ziniu! Reika tiketi, nes kito kelio vis vien nera!
*dar vienas
Rute, aciu uz namucius!
*braukia prakaita
Nu, labas rytas, damos!
Mano vakarikstes naujienos: viskas auga, liktais normaliai, nors ka as zinau... Tas seseliu mokslas mane tiesiog stulbina. Ryt vel i apziura, liktais paskutine iki punkcijos. Punkcija preliminariai pirmadieni.
babyhope man atrodo brangiau nei Lietuvoje jau ir negali buti... ir vaistu vaistinese nera. O dar gonali, pvz reikia saltai laikyti. O dar tu pripirksi Gonalio cia, o Amerikoje gal visai ne gonalis bus paskirtas. Tai gi nezinau, ar verta. To labiau vaistinese neparduoda....
O seip, linkiu kad neilgai sitas skyrelis taptu tavo namais! As zianu kita - geresni! Ten apie 8 menesius galima pabuti, ir ten fainaaaaa
Labas rytas
Na ka, isauso Egk diena Oi kaip noriu pamatyti ka ten tas mazulis jos veikia
Citai, kaip jautiesi siandien ?
Kaip sekasi kitom mergaitem irgi laukianciom, bet ne taip aktyviai cia besirodanciom ?
Dominyyka, nu kaip tu ?
Warwara, nereikia tau ir suprast tu seseliu mokslu Zmones ne vienus metus mokosi, kad ten ka isristu Panasu, kad pas tave ten viskas vyksta tvarkoj, taip kad laukiam punkcijos ir paskui jau skaiciuosim pavasarinius visciukus
Na ka, isauso Egk diena Oi kaip noriu pamatyti ka ten tas mazulis jos veikia
Citai, kaip jautiesi siandien ?
Kaip sekasi kitom mergaitem irgi laukianciom, bet ne taip aktyviai cia besirodanciom ?
Dominyyka, nu kaip tu ?
Warwara, nereikia tau ir suprast tu seseliu mokslu Zmones ne vienus metus mokosi, kad ten ka isristu Panasu, kad pas tave ten viskas vyksta tvarkoj, taip kad laukiam punkcijos ir paskui jau skaiciuosim pavasarinius visciukus
Beta1 koks grazus tavo uzrasas apaciuoje
QUOTE(Warwara @ 2011 04 29, 09:05)
Beta1 koks grazus tavo uzrasas apaciuoje
Aha, jau siurpuliukai begioja po kuna Daug nauju pradziu manes laukia neuzilgo, tikiuosi jos visos bus vaisingos