QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 03, 17:06)
Aciu, kad palaikote skauda taip, kad atrodo nebeatsitiesiu. Nezinau ka ne taip dariau po isodinimo, gal jaudulys, gal nerimas, gal per daug ar per mazai lepinau save, o gal nelemta ir viskas.
Nemaniau, kad taip skaudes.
Laikykis brangioji,labai labai gaila,dabar jau nebekankink saves,ka padarei,ko nepadarei,juk ne viskas nuo musu priklauso,nenusimink
QUOTE(Citas @ 2011 05 03, 16:32)
Egk -rytoju man dar reikia pralaukti, kraujo testas ketvirtadieni, bet aciu labai
as jau del taves rami ---arba tu nescia arba nescia kito paaiskinimo sitiems tavo X failams nerandu
QUOTE(liepa7 @ 2011 05 03, 21:37)
as jau del taves rami ---arba tu nescia arba nescia kito paaiskinimo sitiems tavo X failams nerandu
O kad man nors dalelyte tos tavo ramybes man tai kazkaip atrodo kad kunas bus iskretes kokia nesamone ir tiek
QUOTE(Citas @ 2011 05 03, 18:48)
O kad man nors dalelyte tos tavo ramybes man tai kazkaip atrodo kad kunas bus iskretes kokia nesamone ir tiek
Nu duosim mes tau tuoj uz tavo kuno nesamones Jokiu nesamoniu Liepa jau pasake arba arba
P.s nu bet ir kantrumas,as jau 10testu buciau apdirbus ir matyciau kas kur ir kaip..Paminkla tau uz kantrybe statysim
Labas rytas paneles
Citai, nu tikrai, detektyvas cia pas tave Man kazkaip itartinai nera tavo memiu
Ice tea, nu man irgi atrodo, kad tamsta busite nescia
Dominyyka, rask savyje jegu, prasau
Warwara, nu, tai kaip ten musu trynukam ar jau kvartetui sekasi ?
Kaip faina, kad musu nestukes cia vis ateina pavaiduokliauti....
Ice tea, nu man irgi atrodo, kad tamsta busite nescia
Dominyyka, rask savyje jegu, prasau
Warwara, nu, tai kaip ten musu trynukam ar jau kvartetui sekasi ?
Kaip faina, kad musu nestukes cia vis ateina pavaiduokliauti....
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 03, 17:06)
Aciu, kad palaikote skauda taip, kad atrodo nebeatsitiesiu. Nezinau ka ne taip dariau po isodinimo, gal jaudulys, gal nerimas, gal per daug ar per mazai lepinau save, o gal nelemta ir viskas.
Dominyyka, puikiai suprantu kaip jauties, skauda labai. Bet gyvent reikia toliau, o su kokiom mintim ir kokiais ketinimais, tai jau nuo musu paciu priklauso. Man viena dvasinga moteris patare uzsivesti dekingumo sasiuvini ir 21 diena be perstojo 20 min. rasyti sakinius uz ka as esu dekinga gyvenime ir tokia fraze "As pasitikiu vykstanciu procesu". Zinok, kai ta pradejau, apsiraminau nuo kokios 4 dienos. Manau kiekviena savo nusiraminimo buda pasirenka, bet is principo tai tas pasiryzimas ir pastangos, kad PASIJAUSTUM GERIAU yra butinos ir tikrai tik nuo musu priklauso Labai labai linkiu, kad kuo greiciau ir tu savaji buda atrastum
*stato paminkla Citukui!
Sveikos, damos, labas rytas!
Beta, naujienos bus tik po 12 val. Labai bijau... labai. kad tik jie ten dalintusi kaip priklauso, kad iki rytojaus butu viskas tvarkoj. As vis vien geriausia terpe musu pupoms.
Dominyyka, nes nezinau kaip padeti, kai taip skauda Zinau kad tik nauja diena turi atnesti nauju minciu, nauju tikslu. Isliudeti butina, o po to galvoti ka ir kaip daryti toliau.
O save kaltinti manau beprasmiska. Nuo musu elgesio mazai kas priklauso, mazai. Prie paciu superiniu salygu gali neimplantuotis burbuliukai. Ir priezasties mes arba nezinosime, arba jos tiesiog nera. Tu gi nepraleidinejau vaistu, negeriai degtines, nesokai su parasiutu
Sveikos, damos, labas rytas!
Beta, naujienos bus tik po 12 val. Labai bijau... labai. kad tik jie ten dalintusi kaip priklauso, kad iki rytojaus butu viskas tvarkoj. As vis vien geriausia terpe musu pupoms.
Dominyyka, nes nezinau kaip padeti, kai taip skauda Zinau kad tik nauja diena turi atnesti nauju minciu, nauju tikslu. Isliudeti butina, o po to galvoti ka ir kaip daryti toliau.
O save kaltinti manau beprasmiska. Nuo musu elgesio mazai kas priklauso, mazai. Prie paciu superiniu salygu gali neimplantuotis burbuliukai. Ir priezasties mes arba nezinosime, arba jos tiesiog nera. Tu gi nepraleidinejau vaistu, negeriai degtines, nesokai su parasiutu
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 03, 23:50)
Nu duosim mes tau tuoj uz tavo kuno nesamones Jokiu nesamoniu Liepa jau pasake arba arba
P.s nu bet ir kantrumas,as jau 10testu buciau apdirbus ir matyciau kas kur ir kaip..Paminkla tau uz kantrybe statysim
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 04, 08:18)
Labas rytas paneles
QUOTE(Warwara @ 2011 05 04, 09:40)
*stato paminkla Citukui!
Nu mergaites testai man visa gyvenima spyga rode tai as turbut tokiu budu juos boikotuoju Nu ir pozymiu as nejauciu nestumo , dabar ly jauciu pajautrejusias krutis, kartais strenas paskauda ir ta BT laikosi, nu ir mmm nera. Nu aisku jus sakysit kokiu man dar pozymiu reikia bet nesitiki kad as galiu buti isimtis is taisykles kuriai implantacija vyko taip velai, kad kraujas 14 dpi tiek mazai parode
Warwara - plakatas tau - "dalinkis trejetuk, dalinkis ketvertuk, warwarai reikia jus visu "
QUOTE(Citas @ 2011 05 04, 09:47)
Nu mergaites testai man visa gyvenima spyga rode tai as turbut tokiu budu juos boikotuoju Nu ir pozymiu as nejauciu nestumo , dabar ly jauciu pajautrejusias krutis, kartais strenas paskauda ir ta BT laikosi, nu ir mmm nera. Nu aisku jus sakysit kokiu man dar pozymiu reikia bet nesitiki kad as galiu buti isimtis is taisykles kuriai implantacija vyko taip velai, kad kraujas 14 dpi tiek mazai parode
Mielas Citukai Viskas yra imanoma.Teiginys, kad implantacija gali vykti nuo x dienos iki y nera isgalvotas.Vadinasi taip buna, gal ne taip daznai, bet tai tikrai nera utopija.Kazkas ten tikrai vyksta ir tu turi issiaiskint kas, nes valkatu nera.... Nu o dabar as pravesiu savo provokacija As testa vis tiek pasidaryciau, nes jeigu sita istorija ir nesibaigtu gerai, bet testas pries tai butu rodes bent menkiausia vaiduokli, reiksia HCG buvo pakiles daugiau nei 11.....O tai jau butu didele indikacija ateiciai.Nu cia as taip galvociau Bet siaip, nors tai nera rodiklis, bet tai, kad nera memiu, as laikau geru zenklu
QUOTE(Citas @ 2011 05 03, 20:48)
Mergaite, man tu esi nuostabi ir esi kantrybes pavyzdys! As tikrai labai tikiu tavo sekme
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 04, 09:59)
Mielas Citukai Viskas yra imanoma.Teiginys, kad implantacija gali vykti nuo x dienos iki y nera isgalvotas.Vadinasi taip buna, gal ne taip daznai, bet tai tikrai nera utopija.Kazkas ten tikrai vyksta ir tu turi issiaiskint kas, nes valkatu nera.... Nu o dabar as pravesiu savo provokacija As testa vis tiek pasidaryciau, nes jeigu sita istorija ir nesibaigtu gerai, bet testas pries tai butu rodes bent menkiausia vaiduokli, reiksia HCG buvo pakiles daugiau nei 11.....O tai jau butu didele indikacija ateiciai.Nu cia as taip galvociau Bet siaip, nors tai nera rodiklis, bet tai, kad nera memiu, as laikau geru zenklu
Gal ir pasiduociau tavo provokacijai, bet jinai truputi per velai Liko jau tik ryt rytas, bet butu kvaila daryti testa ir po pusvalandzio daryti kraujo testa. Rytojus man didi diena, kaip beje ir musu Warwarai, ji susitiks su savo kruopiukais
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 04, 10:02)
Mergaite, man tu esi nuostabi ir esi kantrybes pavyzdys! As tikrai labai tikiu tavo sekme
Aciu Visos mes cia esancios stiprios ir uzgrudintos gyvenimo, kas sios proceduros nepatyre niekada nesupras kokia ji sunki moraliskai tiek mums tiek musu brangiausiems