QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 08:20)
Citas, as labai laukiu tavo kokiu nors naujienu.. kantrybe pas tave neismatuojama, as tokios gyvenime neturesiu
Beta1 cia ne kantrybe o bailumas, jau viena karta uzsiroviau ant neigiamo testo
QUOTE(ice|tea @ 2011 05 02, 08:47)
Istikruju net pavydu tavo tokios kantrybes. manau as pagadinsiu NT neislaukus hcg.
Citai, tiek laiko be mmm, manau garantuotai esi
Kartu su visom cia esanciom laikau kumstukus uz tave ir patvirtinancius
skaicius.
O kad mmm nebuvimas butu 100% garantija
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 02, 08:57)
Labas rytas
Ka tik parasiau embrions temoj kaip jauciuosi,tai nesikartosiu, kad neapsiverkt, o as juk darbe.
Mano skaiciukai ryt, tik optimizmo, tikejimo nulis.
Aciu, kad sergat uz man.
Dominyyka, is kart po cia eisiu paskaityt ka tu ten Embrions skyrelyje parasei ir kodel taip netiki savo sekme. Mes tai tikim! Sekmes mergyt
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 02, 09:20)
Mergaites, as jau ne pirma diena pabundu apie 6 ryto su pojuciu, kad mmm prasidejo.. Kiekviena ryta taip issigastu is miegu, nes tikrai labai realus visi pojuciai...(visad iki to, kad einu pasitikrinti). Po to pilvas dar pora valandu kunkuliuoja burbuliuoja (man irgi vienas is mmm pozymiu).. Po to per visa diena vel nieko. Ar buna taip kuriai nors?
Zubriuka, dabar visi ir bet kokie tavo pozymiai yra
pozymiai ir mes turim lygintis, o ne tu bijoti
Beje siandien ryte man pilvo apacia labai suskaudo ir burbuliavo ir apskritai man dujos kaupiasi toks vaizdas ten
QUOTE(liepa7 @ 2011 05 02, 09:32)
tikiuosi tie skausmeliai nieko baisaus, laikykis....
bet ar tau ne nuo to nežinojimo jau spazmuoja visur?
gal tikrai galima kazkur ta hcg visgi pasikartoti..
Niekur nera tik centre, o ir ketvirtadienis ne uz kalnu, gal kaip nors islauksiu, o jei ne tai testas prie lovos guli tai apemus silpnumo momentui imsiu ir pasinaudosiu
QUOTE(Warwara @ 2011 05 02, 09:56)
*traukia plakata
Labas pirmadienis!!!!
As jau namuose po punkcijos
Labai anksti ryte padare. Viskas praejo tikrai sklandziai, narkoze - super. Pamiegojau ir tiek, nes keltis reikejo labai anksti. Tuoj vyras mane pusryciais pamaitins, iseis i darba, o as lepinsiu save, kaip ir sake gyd.
Ispunktavo 9 vnt., lauksim rytojaus, kaip pavyks apvaisinimas.
Cituk, tau cia nuo nervu skrandukas jau nebelaiko. Isgerk ka nros tokio ramynansio skrandi, kosytes pavalgyk!
Valiooooooo Warwara viskas pagal plana beveik
!! Jei isodins ketvirtadieni tai dar turesi kelias dienas pagulinejimui, jei isodins blastukes gal sakau kokiu pirmadieni ir antradieni dar gali laisvas pasiimti? as tai tikra kad tau daug vaisinsis kaip patrake tavo kiausialastes
QUOTE(egk @ 2011 05 02, 10:08)
Nežinau dėl tų mmm. Tas vandėnukas crinono lyg su kraujuku
Ir patepliojo atrodo. Normaliai tai dar ne. Bet tu su manimi nesilygink. TIKRAI. Ne tik po IVF, bet ir po paskutinio IUI man irgi taip buvo. Tepliojo, nebe, vėl, mmm nėra, NT neigiamas.Tada hcg, skaičiukai nedideli. Tokia aš esu, toks mano matyt organizmas arba čia ir yra tas "nežinomos kilmės nevaisingumas". O tu visai kas kita. Man atrodo, kad anuos kartus nesikabino, tai šiuo atveju gal net privalumas - dabar kabinosi. Be to tavo patepliojimus tuos labai norisi pritakyti vėlyvai implantacijai.
Sėkmės.
Aciu, o tau sekmes kitame karte
Nu matai man labai daug abejoniu mano antras kartas prideda, nes darytas LT bet po keliu dienu po idejimo parskridom i UK, tada mmm irgi uzsitese iki 18 dpi ir atejo tik nutraukus vaistukus. Kraujo nebuvo galimybes pasidaryti, o kadangi testai buvo neigiami gydytoja liepe nutraukti vaistus
Citas 19 dpi - BT 37.1, Ryte burbuliavo pilvas ir skaudejo jo apacia, bet dabar jau vel nieko. mmm nera,
pozymiu taip pat. Su tuo skrandziu buvo labai prastai sianakt, da neatsimenu kad kada taip skaudeje butu. Net galvoju nuo ko. Chalvos valgiau, gal nuo jos. Prasikankinau iki 3 nakties isgeriau 3 paracetamolio, nieko nepadejo ir ryzausi patikrintam bet nemaloniam skrandzio gydymui. Uzsivirinau vandens, skiedziau su saltu ir geriau du litrus beveik ir tada per prievarta viska lauk isvariau, taip vadinu skrandzio namini valyma
, po to dar koki pusvalandi pamaude, bet apmazejo ir uzmigau o va ryte viskas gerai
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!