Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus pastebejote pirmasias raukšles?

Man 32m. kol kas rauksliu nematau. Priziuriu oda...Tepu rytais ir vakarais drekinamuoju kremu+ visada apsauga nuo saules. Kol kas nematau rauksliu ir paakiuose. Nuo 22m. pastoviai naudoju kremus paakiams. Oda buvo riebi-misri. Nestumo metu normali. blush2.gif
Atsakyti
Apsauga nuo saulės? čia kaip, atskirai tepat kažką po kremų ar naudojat tokius, kurie jau yra kremuko sudėtyje? blush2.gif
Atsakyti
Man tik 24 bet jau senai turiu rauksles ant kaktos ir tarp antakiu. Siuo metu jos labai blankios, nes ziema ir gal kad regejimas sek tiek pagerejo. Bet buvo momentas kai labai ryskios jos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 10, 00:17)
Apsauga nuo saulės? čia kaip, atskirai tepat kažką po kremų ar naudojat tokius, kurie jau yra kremuko sudėtyje? blush2.gif

Naudoju krema su apsauga nuo saules, tepu ant normalaus kremo. Reikia pasirinkti pagal savo odos tipa. Plius naudoju kompaktine pudra su spf 50 mirksiukas.gif Saule jau dabar pas mus darosi aktyvesne, tai naudoju kremuka su spf 30 is Le Roche Possay, rankinej kompaktine su spf 50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 11 vasario 2013 - 19:33
Aplink akis mazdaug nuo 22m,mano oda labai sausa ir jautri...
Atsakyti
As taip pat vadinamasias mimikos rauksles jau labai anksti maciau, gal nuo kokiu 23. Jos yra splink akis. Su amzium vis ryskeja ir gileja ir matyt nieko jau cia nebepadarysi...
Atsakyti
Jeigu oda linkusi sauseti, tai greiciau pradeda ir formuotis rauksles. As pastebejau pas save apie 25 metus rauksleles. Stengiuosi gausiai drekinti, gerti daug vandens, tai vasara odos bukle grazesne, bet ziema ima pleiskanoti ir sauseti oda, tai ir rauksleles ryskeja.
Atsakyti
Na man beveik jau 40m neužkalnų blush2.gif bet kolkas dar neteko susidraugauti su raukšlėmis,kuo labai ir džiaugiuosi,o naudoju tik patį paprasčiausią nivea kremą thumbup.gif
Atsakyti
Pirma rauksle pastebejau, gal kokiu 20, man atrodo, jog kelios jau yra, bet kiti kazkaip nemato, sako, jog issigalvoju g.gif paakiu krema naudoju nuo 18 metu, bet pradejau ji naudoti ne del rauksliu, bet del paburkimo, akys linkusios uzkristi ax.gif
Atsakyti
As tai nuo 30 smile.gif
Atsakyti
Mano mamai 56 turiu rauksliu,,, kaip manot ar imanoma jas isnaikinti ir, kad veidas atrodytu jaunesnis?
Atsakyti
QUOTE(aviamantas @ 2013 10 29, 11:02)
Mano mamai 56 turiu rauksliu,,, kaip manot ar imanoma jas isnaikinti ir, kad veidas atrodytu jaunesnis?

veskis mama pas plastikos hirurga, jis pades sioj situacijoj smile.gif
Atsakyti