man 28..rauksliu nera..
manyciau genai,bei gyvenymo budas turi reiksmes ankstyvam rauksliu atsiradimui..
pirmąsias raukšleles pastebėjau 29 erių.. nerūkau, esu reta soliariumų lankytoja, bet pradėjau jausti, kaip oda netenka tonuso..
Kazkur nuo 35 tik atsirado tarp antakiu ir prie akiu mazytes...paskui kazkur 37 jau ir nosies- lupu isryskejo, na o tada jau igavo jos pagreiti...kas menesi vis naujas pastebi
dabar man 45, nesu labai rauksleta tikrai, bet jau apie ju naikinima mastau rimtai...

30 m sulaukus pasirode rauksles kaktoje. Kol nesiojau kirpciukus , tol netrukde jos man. Bet kai nusprendziau prisiauginti kirpciukus , pradejo ir rauksleles kristi i akis. Tai pries keleta dienu pasalinau jas

Man 24m. raukšlių turiu nemažai aplink akis, kai šypsausi jos laaabai matosi. Niekada gyvenime nerūkiau, alkoholį retai kada vartoju, visada pasportuodavau, prisižiūrėdavau ką valgau. Neturiu antsvorio, daug miegu, nepervargstu, kosmetiką pradėjau naudoti būdama 16m., kadangi esu labai baltos odos, tai norėjau būti kuo rudesnė, tai pasitepdavau. Bet kuo toliau, tuo mažiau pradėjau naudoti. Hmm...saulėje mėgstu pasilepinti, bet veidą pridengiu, soliariume buvau paskutinį kartą prieš kokius gerus 3metus. Labai nervina tos raukšlės, bet pas mano mamą aplink akis irgi labiausiai matosi, genai turbūt

QUOTE(invisible_shadow @ 2011 04 28, 13:35)
Nuo kada pradejote pastebeti pirmasias mazas rakslytes?Nuo kada ryskesnes/didesnes?Nuo kokio amziaus pradejote naudoti paakiu kremus ir kremus butent raukslem?
Kaip manote ar tam galejo tureti itakos saule ,netinkamas gyvenmo budas?

Grynai raukslem nieko nenaudoju, nes kol kas ju neturiu.

Nuo 21m. kasdien naudoju drekinamuosius kremus paakiams 2k. per diena, tai manau, turi daug itakos.

Veidui naudoju lengvus kremus- gelius, stangrinancius serumus, seruma nuo pirmuju rauksliu, seruma su vitaminu C, priklauso nuo periodo. Kasdien naudoju apsauga nuo saules kaip prevencija nuo pigmentiniu demiu ir fotosenejimo. Daugiau kol kas nieko nereikia.

pas mane mimikos raukšlės
ant kaktos ir tarp antakių. o kas svarbiausia esu labai emocinga ir laaaabai daug su veido raumenukais dirbu
man dar tik 23, o jos jau gilios

QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 03, 20:05)
pirmasias pastebejau budama 30metu,kovoju dabar su jomis,bet oi kaip sunkiai sekasi,gal kas zinote koki stebuklinga krema 

stebuklinga tik plastine chirurgija..o visa kita tik prevencijai gali padeti..

Apie 20-21 m. juoko raukšlės, lūpoms iš šonų
Gana ryškios, matosi, nes kai nebesišypsau
Maniškis sako, kad jos atsirado dėl to, kad dažnai įsiviepusi iki ausų būnu ir kikenu iš visko
Gal reikėtų į depresiją pasinerti?
Šiaip nerūkau, alkoholis retom progom, sportuoju, oda baltesnė už sniega, degintis bijau, nes skausmingai nudegu...
Genams ko prikišti neturiu, mamai jau virš 50, o juoko raukšlės vos matosi
Tėtis iš vis, irgi virš 50, o nei raukšlių turi, plaukai net nėra žili
O ir rūko, ir alučiu savaitgalį pasimėgauja prie televizoriaus
Bet kol kas jokių kremukų nuo raukšlių nesigirebiu

Šiaip nerūkau, alkoholis retom progom, sportuoju, oda baltesnė už sniega, degintis bijau, nes skausmingai nudegu...
Genams ko prikišti neturiu, mamai jau virš 50, o juoko raukšlės vos matosi

Bet kol kas jokių kremukų nuo raukšlių nesigirebiu

Sveikos
Raukšlių gilių neturiu, tik keletą nežymių yra po akim, kai nesišypsau. Man asmeniškai labai žavios yra mimikos raukšlės apie akis ir lūpų kampučiuose, gal dėl to, kad tai parodo, kad žmogus gyvenime laimingas
Esu riebiaodė, tai irgi turi įtakos. Vasarą mėgstu degintis, naudoju įdegį skatinančias priemones, tai gerai, kad greitai įrundu, nereikia odos daug varginti
Kremus pradėjau naudoti intensyviau nuo 18 metų, anksti taip nebūčiau pradėjusi, bet tam turėjo įtakos aplinka, mačiau, kaip mama tepasi ir aš norėjau