gal nuo kokiu 35 metu pradejo rastis kaktoje rauksles. bet as pati kalta... nereik raukytis
Man beveik 27 m. Kai sypsausi paakiu kampuose gan ryskios rauksles..
Stengiuosi kovoti, bet nelabai pavyksta

Stengiuosi kovoti, bet nelabai pavyksta

QUOTE(amber123 @ 2011 07 15, 09:11)
pirmasias raukslytes pastebejau turbut netoli 25m.. kaktos sonuose, kai pakeliu antakius atsiranda tokios nezymios, paakiuose buna kai sypsaus.. bet ramybes busenoj viskas ok

Man taip pat. Turbut dar tai priklauso ir nuo veido mimikos intensyvumo, ta prasme emociju israiskingumo, taip sakant

QUOTE(amber123 @ 2011 07 22, 16:05)
reikia rinktis, ar rudas kunas ar grazi oda, nes cia nesuderinami dalykai
suderinama, kalbant apie veida

QUOTE(Nidulia @ 2011 08 23, 00:53)
as niekada nedeginau veido. Jei kunas ideges, tai veida pasitepu savaiminiu, todel kol kas tik viena raukslele kaktoje (mimikos, nuo raukymosi)

Man rodos cia kalba ejo apie irudusi veida

QUOTE(mr nobody @ 2011 08 23, 03:01)
Man rodos cia kalba ejo apie irudusi veida
,jai deginies tai ir veidas bus netik rudas bet laikui begant ir rauksletas.O kas liecia kuna irgi taspats,dekolte greiciau susirauksles.

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2011 08 22, 23:53)
as niekada nedeginau veido. Jei kunas ideges, tai veida pasitepu savaiminiu, todel kol kas tik viena raukslele kaktoje (mimikos, nuo raukymosi)

As suprantu ka norit pasakyt, jus saunuole, kad saugot veida, bet kitom dzin..tingi tepliotis ir t.t

Nuo 26 metu pastebejau pirmas rauksles. Ir jau nuo tada pradejau naudoti dienini krema, paakiu krema. abar noriu labaiu pasigilinti ir daryti pratimus veidui facebilding vadinasi, girdejau, kad labai padeda

QUOTE(Gustezic @ 2011 08 24, 10:26)
Nuo 26 metu pastebejau pirmas rauksles. Ir jau nuo tada pradejau naudoti dienini krema, paakiu krema. abar noriu labaiu pasigilinti ir daryti pratimus veidui facebilding vadinasi, girdejau, kad labai padeda 

Kremus reik pradet naudot ne tada kai jau atsiranda rauksliu, o daug anksciau.. kai jau jos atsiranda kremai nepades

Gal kuri isbandet sita stebukla vadinama Fraunies?
speju cia jei naudot tai nuo kokiu 35m turbut ne anksciau?
bet kazkaip nesitiki, kad jas naudojant vos ne botox efektas isgaunamas ..
cia tokie popieriukai, kurie klijuojami nakciai ant kaktos, lupu rauksliu, paakiuose.. kur reikia zodziu..
http://www_frownies_com/

http://www_frownies_com/
QUOTE(amber123 @ 2011 07 22, 15:05)
reikia rinktis, ar rudas kunas ar grazi oda, nes cia nesuderinami dalykai
Ko gero

25 ant kaktos ir pakankamai gilios