Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus pastebejote pirmasias raukšles?

Nuo kada pradejote pastebeti pirmasias mazas rakslytes?Nuo kada ryskesnes/didesnes?Nuo kokio amziaus pradejote naudoti paakiu kremus ir kremus butent raukslem? smile.gif 4u.gif Kaip manote ar tam galejo tureti itakos saule ,netinkamas gyvenmo budas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 28 balandžio 2011 - 13:37
QUOTE(invisible_shadow @ 2011 04 28, 14:35)
Nuo kada pradejote pastebeti pirmasias mazas rakslytes?Nuo kada ryskesnes/didesnes?Nuo kokio amziaus pradejote naudoti paakiu kremus ir kremus butent raukslem? smile.gif  4u.gif Kaip manote ar tam galejo tureti itakos saule ,netinkamas gyvenmo budas?

man ir įdomu, nuo kada laikas pereiti nuo paprastos kosmetikos prie stabdsančios senėjimo procesus g.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 07 08, 15:27)
man ir įdomu, nuo kada laikas pereiti nuo paprastos kosmetikos prie stabdsančios senėjimo procesus  g.gif

Priklausomai nuo gyvenimo budo (nes genetikos nezinom,kada imsim senti g.gif ypac jei giminej moterys neatrodo vyresnes,nei parasyta pase), pvz as isivaizduoju,kad mergina, kuri nuo 16 metu nuolatos reguliariai lankosi soliariume ir sauleje nesisaugo,deginasi i valias, vartoja nemazai alkoholio, ruko, nesilaiko miego rezimo, kokiu 25 metu ji jau matys,kad su oda ,,kazas ne taip". g.gif
Skaiciau, kad nuo 25 m. organizme ivyksta kazkokie pokyciai ir senejimo procesas pradeda vykti greiciau, nesu tikra ar tai tiesa g.gif
Atsakyti
O man pirmoji didele rauksle kaktoj nuo kokiu 18-ikos metu, matyt, nuo per didelio raukymosi...
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 08, 18:53)
Priklausomai nuo gyvenimo budo

be abejo gyvenimo būdas daug lemia, bet turiu vieną draugę, kuri nuo 18m.su mimikos raukšlėm ant kaktos ryškiom,nors nei rūko, nei alkoholiu piktnaudžiauja ar kokiu nesveiku maistu.
o kitą turiu draugę, kuri daug rūko, mėgsta per vakarėlius alkoholio nemažai išgert, o odelė skaisti ir graži biggrin.gif
tad manau,kad genai taip pat labai labai svarbu
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 07 11, 11:31)
O man pirmoji didele rauksle kaktoj nuo kokiu 18-ikos metu, matyt, nuo per didelio raukymosi...

Man taip pat,bet nuo 16 kažkur bigsmile.gif
Dabar užtad mokausi neraukyti kaktos be reikalo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2011 07 11, 20:40)

o kitą turiu draugę, kuri daug rūko, mėgsta per vakarėlius alkoholio nemažai išgert, o odelė skaisti ir graži biggrin.gif
tad manau,kad genai taip pat labai labai svarbu

Tai palaukit palaukit,praeis dar kiek laiko,pamatysit kaip susens ankščiau laiko.Jūs busite gražaus,lygaus veido,o pas ją jau raukšlių bus.
Neatsiranda viskas iš karto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man 25m. smile.gif oda labai sausa..bet kiek save prisimenu, visada ja rupinaus..nu gal nuo 18m daugiau.. o dabar tai prijungiau visokiu produktu: lengvi serumai, kaukes giliai drekinancios ir t.t bet ne apie prieziura tema biggrin.gif pirmasias raukslytes pastebejau turbut netoli 25m.. kaktos sonuose, kai pakeliu antakius atsiranda tokios nezymios, paakiuose buna kai sypsaus.. bet ramybes busenoj viskas ok biggrin.gif skaitau, kad iki 30m bent neturetu but giliu rauksliu ir t.t aisku, daug ka lemia genai ir gyvenimo budas.. mokykloj nevengdavau soliariumu, aciu dievio laiku atejau i prota ir tikiu tas ateityje pasitvirtins.. rauksliu didziausias draugas saule, rukymas, alkocholis ir odos sausumas, t.y netinkama prieziura.. rauksles tai tikrai toks procesas, kuri galima tikrai pristabdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 15 liepos 2011 - 08:12
Man beveik 23 ir kaktoj pas mane gan gilios rauksles kelios istisos, nuo raukymosi ir pan doh.gif
Atsakyti
O nuo rauksliu kremukus, kada reikia pradeti naudoti:)? Siaip soliariumas tikrai isdziovina paakius, o sausa oda visada atrodys rauksletesne:). Kaip lygint smulkias raukslytes:), nes visos ir pasidegint nori ir vien ant nugaros juk nemiega:).
Atsakyti
man 22 o jau matau rauksles kairiajame paakiu kamputyje gan matosi,paskui ant kaktos ir prie burnos,nei rukau,nei geriu,nei saule lepinuos,bet uztai odos tipas sausas-misrus todel lb greit pas sausesnes odos savininke rauksles atsiranda.
Atsakyti
25m pastebejau ir emiau naudoti svelniai veikiancia kosmetika anti age 30+
Atsakyti
QUOTE(NIMFELE @ 2011 07 20, 11:51)
Kaip lygint smulkias raukslytes:), nes visos ir pasidegint nori ir vien ant nugaros juk nemiega:).

reikia rinktis, ar rudas kunas ar grazi oda, nes cia nesuderinami dalykai
Atsakyti