QUOTE(Linuxeee @ 2011 05 02, 14:20)
Dekui mamytes uz patarimus na i uzsiemimus ir mes einame, buna 1,5val nemokamai vaikuciams uzsiemimai ten su mamytem ateina vaikuciai ir zaidzia, bet mamos pacios turi su jais uzsiimti ir zaisti, taip kad palikti negalima. Po tu uzsiemimu einame i parka ant supyniu dar ten valandziuke pasisupa, bet ir tai ne visada buna taip kad man reikia vaikscioti ir rodyti su pirstu kur suptis paskui namo griztam, mazoji pokaiciuko miega bet vyresnioji niekaip, jei nueina i kambari tai paguli 10min pareina ir sako as ismiegojau jau na zodziu. As tai kartais galvoju gal per mazai as demesio skiriu joms, arba jos hyper aktyvios, nes atrodo jos niekada nepavargsta galetu duotis kiaura diena ir negana butu. Vasara kai karsta as taip pat prileidziu baseina tai zinokit jos ten visa diena prasedi, islipa pavalgo pietus ir vel i lauka baseinas daugiau nieko nereikia, tai cia issigelbejimas galiu ir namus susitvarkyti ir pietus pagaminti ir dar prie kompiuterio su seima pabendrauti
man atrodo, kad jūs labai gera mama ir pakankamai užsiimate su savo vaikais užlips visai jums ant galvos
aš va neprisiruošiu nupirkt vaikams spalvotų makaronų (kažkas patarė). Vyresnelei duokit kruvele, kad pagal spalvas atrinktų, o mažiukei galima duot virvele, tegu karolius suveria jau koks pusvalandis bus suplanuotas