Sveikos, mamytės
Esu beveik keturmečių dvynukų mama. Ką jūs darotė kartu su vaikais laisvalaikių? Kokius žaidimėlius žaidžiate? Kokias knygas skaitote? Kokius lavinamuosius (motorikai, logikai, atminčiai, kalbai) pratimelius darote? Aš perku spalvinimo knygutes, lavinamąsias knygeles, bet gal jūs galite pasiūlyti daugiau ir gerų variantų? Arba knygučių, kur būtų nesudetingų, taisyklingos kalbos pasakelių? Ačiū
Esu beveik keturmečių dvynukų mama. Ką jūs darotė kartu su vaikais laisvalaikių? Kokius žaidimėlius žaidžiate? Kokias knygas skaitote? Kokius lavinamuosius (motorikai, logikai, atminčiai, kalbai) pratimelius darote? Aš perku spalvinimo knygutes, lavinamąsias knygeles, bet gal jūs galite pasiūlyti daugiau ir gerų variantų? Arba knygučių, kur būtų nesudetingų, taisyklingos kalbos pasakelių? Ačiū
tai kad keturmečio visas gyvenimas yra laisvalaikis
O jūs irgi visa diena laisva? Laimingas mažylis
tai ar keturmečio laisvalaikis, ar JŪSŲ laisvalaikis su keturmečiu?
o ką keturmetis veikia, kai būna ne su jumis?
šiaip tai vaikui tokio amžiaus tik žaisti, žaisti, ir žaisti. su žaislais, su kamuoliu, su konstruktoriais, su daiktais. skaityti knygų pats nelabai paskaitys. skaitykite tai kas jam įdomu, pvz. apie gyvūnus, ar apie mašinas.
šiaip tai vaikui tokio amžiaus tik žaisti, žaisti, ir žaisti. su žaislais, su kamuoliu, su konstruktoriais, su daiktais. skaityti knygų pats nelabai paskaitys. skaitykite tai kas jam įdomu, pvz. apie gyvūnus, ar apie mašinas.
na mes labiausiai tai dūkt mėgstam , bet dar ir pakarpyt ir priklijuot,plastelinu lipdyt labai patinka,spalvinti knygutes,su dažais dažyt,čia mūsų kaip aš vadinu namų darbai
Musiskis zaidzia ir zaidzia paskui dar vakarais siauteja namie Aisku atsils oras tai sode bus smagu kazka konstruot nelabai megejas bet padelioja kai kada .
Man ir mano sunui patinka knyga Smalsiukas uzduotys ir kurybiniai projektai 4 metu vaikams. Uzduotys vis naujos, idomios ir neatsibostancios.
QUOTE(Aure @ 2011 03 31, 22:06)
Man ir mano sunui patinka knyga Smalsiukas uzduotys ir kurybiniai projektai 4 metu vaikams. Uzduotys vis naujos, idomios ir neatsibostancios.
Aciu uz patarima, pasiziuresiu sia knygute, maniskiai labai megsta daryti pamokas
Papildyta:
O gal kas galit patarti, kur internete galima rasti uzduoteles?
Maniskiems labai patinka, kai zaidziam visi kartu Tiesiog noreciau pasisemti ideju
Delioja ir mano, nors nelabai noriai. Kai pabande pirma karta, deliojo visa savaite, tiesiog patys prase, bet dabar jau "perkando" kad ne visi paveikslleliai taip lengvai susidelioja, tai ne labai nori . Labai megsta plastilina, piesti (ypac dazais), mes kartu ispaisem siena koridoriui, vaikai tikrai buvo laimingi
Bet niekada nebandziau lankstyti popieriaus, kas ka gali patarti?
Papildyta:
Buna darzelyje arba su mociute, bet tai ne tas pats kas su mama. Be to, sunus blogai kalba, o logopedai sako- isaugs ir kalbes. Noriu jam padeti, o kartu ir sudominti. Zinau, kad yra specialiuju logoped uzduoteliu, radau nemazai rusu, anglu kalbomis, o lietuvisku... Todel ir ieskau, gal kas zino kur
Bet niekada nebandziau lankstyti popieriaus, kas ka gali patarti?
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 31, 15:20)
tai ar keturmečio laisvalaikis, ar JŪSŲ laisvalaikis su keturmečiu?
Buna darzelyje arba su mociute, bet tai ne tas pats kas su mama. Be to, sunus blogai kalba, o logopedai sako- isaugs ir kalbes. Noriu jam padeti, o kartu ir sudominti. Zinau, kad yra specialiuju logoped uzduoteliu, radau nemazai rusu, anglu kalbomis, o lietuvisku... Todel ir ieskau, gal kas zino kur
Kai buvo tokio amziaus labai mego zaisti su masinom, garazais, daznai tekdavo ir man kartu statyti garazus, plovyklas, autoservisus, tiesti kelius. O budavo kad visas kambarys pavirstdavo keliais keliukais masinom. Deliojo puzzle, piese, klijavo. Mego is dideliu deziu pasigaminti nama, cia jau tekdavo ir man pagelbeti, bet tik kokiu namu nesam pasidare ir su verandom, su langinem, balkonais, mazu ir ganetinai erdviu. Raideliu, skaiciu nelabai buvo linkes mokintis, ad nelabai ir verciau, atejo laikas kai pat susidomejo ir paprase jam parodyti Labai mego kurybinius rinkinukus, kur nulipdzius tarkim statulele reikia ja nuspalvinti, piesti su stiklo dazais ir isdziuvus piesiniui ji perkelti pas save ant lango.