Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

QUOTE(Soffyyy @ 2011 05 01, 21:28)
Čia su tais kambariais biškiuką nuliūdinot... verysad.gif Mano MV tikrai nevažiuos jei reikės su kažkuo vienam kambaryje gyvent unsure.gif
Aš kažkaip galvojau, kad tie pinigėliai, kuriuos rekam yra norintiems atskirai gyventi unsure.gif

Tai kad norinčių dalyvauti dvi dienas yra daugiau nei kambarių ir jų tikrai daugės. O tie, kurie vėliau sumokėjo, juk nemiegos palapinėj... Man irgi be galo svarbu privatumas, mano vyrui taip pat, bet vis dėl to, dvi šeimos kambary, tai ne penkios ar penkiolika lovų kokioj palėpėj. Prie tokių sąlygų ir aš nebūčiau pasirašius dviem dienoms, nes kita diena garantuotai sugadinta būtų... Belieka tikėtis, kad pasiseks traukiant burtus biggrin.gif
Atsakyti
Na ir prisiskaiciau ax.gif truputi buvau atsijungusi nuo meet'o
Noreciau ir as jungtis prie kurio nors komiteto. Tik nezinau kur labiausiai tikciau. Tad gal isipaisysiu i maisto komiteta smile.gif ka nors tikrai sukurpsiu tongue.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as prisedau prie kompo, ziauriai sunkia savaite turejau doh.gif Na aciu D ji jau baigesi, ir tikiu nuo pirmadienio viskas bus gerai ax.gif

Del organizavimo
* Tai buvo nuspresta (balsuojant) kad isanksto korteles su vardais nedarysim, tai kaip ir nereikia ju daryt. Tas korteliu laikyklius ar kaip ten jie vadinasi, galiu nupirkt, jei reikia... nes kazkas rase kad kelis turi...
** Del zaidimu, buvau pasisakius kad galeciau kokiu isrinkt. Bet ar bus noribciu ju zaist??????????? MB tai labai sukritikavo tokia minti ir pasake, jog ne zaist susirenkat... Tai irgi reik nusprest, kaip darom
*** o trecias dalykas, geriausiai jauciuos visame kame kas susije su maistu rolleyes.gif .... taigi man labai tiktu maisto organizavimas....
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2011 05 01, 22:14)
** Del zaidimu, buvau pasisakius kad galeciau kokiu isrinkt. Bet ar bus noribciu ju zaist??????????? MB tai labai sukritikavo tokia minti ir pasake, jog ne zaist susirenkat... Tai irgi reik nusprest, kaip darom
*** o trecias dalykas, geriausiai jauciuos visame kame kas susije su maistu  rolleyes.gif .... taigi man labai tiktu maisto organizavimas....

Jei žaidimai bus smagūs, atsiras norinčių, manau smile.gif Šį bei tą jau aptarėm su trim komiteto narėm. Bet jei manai, kad būsi naudingesnė maisto komitetui, tai aišku kad persirašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 05 01, 21:28)
Čia su tais kambariais biškiuką nuliūdinot... verysad.gif Mano MV tikrai nevažiuos jei reikės su kažkuo vienam kambaryje gyvent unsure.gif
Aš kažkaip galvojau, kad tie pinigėliai, kuriuos rekam yra norintiems atskirai gyventi unsure.gif

nuo pat pradziu buvo aiskiai pasakyta kiek yra kambariu. 15. is pradziu tiek ir nakvoti buvo norinciu seimu. bet po to tas skaicius augo, augo ir isaugo, todel siuo momentu 3 kambariai bus dviems seimoms. kiti - KOLKAS po viena seima.
o pinigeliai renkami ne uz asmeninius kambarius o visiems vienodas dalyvio registracijos mokestis 4u.gif

QUOTE(Voveriukshte @ 2011 05 01, 22:08)
Na ir prisiskaiciau  ax.gif truputi buvau atsijungusi nuo meet'o
Noreciau ir as jungtis prie kurio nors komiteto. Tik nezinau kur labiausiai tikciau. Tad gal isipaisysiu i maisto komiteta smile.gif ka nors tikrai sukurpsiu  tongue.gif

begte mars manes skype ieskoti 4u.gif (laura-syu)

Na pagaliau ir as prisedau prie kompo, ziauriai sunkia savaite turejau  doh.gif  Na aciu D ji jau baigesi, ir tikiu nuo pirmadienio viskas bus gerai  ax.gif

Del organizavimo
* Tai buvo nuspresta (balsuojant) kad isanksto korteles su vardais nedarysim, tai kaip ir nereikia ju daryt. Tas korteliu laikyklius ar kaip ten jie vadinasi, galiu nupirkt, jei reikia... nes kazkas rase kad kelis turi...
*** o trecias dalykas, geriausiai jauciuos visame kame kas susije su maistu  rolleyes.gif .... taigi man labai tiktu maisto organizavimas....

jumi taip pat begte mars i skype 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 05 01, 20:48)
Tai kad norinčių dalyvauti dvi dienas yra daugiau nei kambarių ir jų tikrai daugės. O tie, kurie vėliau sumokėjo, juk nemiegos palapinėj... Man irgi be galo svarbu privatumas, mano vyrui taip pat, bet vis dėl to, dvi šeimos kambary, tai ne penkios ar penkiolika lovų kokioj palėpėj. Prie tokių sąlygų ir aš nebūčiau pasirašius dviem dienoms, nes kita diena garantuotai sugadinta būtų... Belieka tikėtis, kad pasiseks traukiant burtus biggrin.gif

Na taip, viskas suprantama unsure.gif Kadangi norinčių daugėja, tad mes galim užleisti savo vietą unsure.gif
Tikrai nevažiuosim, jei reikės su kažkuo dalintis kambariu. Man tai nieko tokio, bet va MV tikrai taip negyvens schmoll.gif
Mamytės, jei kuri sugalvoits 2 d. praneškit, nes mes jau sumokėję. Norėtume, kad nei vienai pusei neliktų nuostolio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 05 01, 22:24)
Na taip, viskas suprantama unsure.gif Kadangi norinčių daugėja, tad mes galim užleisti savo vietą unsure.gif
Tikrai nevažiuosim, jei reikės su kažkuo dalintis kambariu. Man tai nieko tokio, bet va MV tikrai taip negyvens  schmoll.gif
Mamytės, jei kuri sugalvoits 2 d. praneškit, nes mes jau sumokėję. Norėtume, kad nei vienai pusei neliktų nuostolio 4u.gif

Bet tada vienai dienai atvarysit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 05 01, 23:17)
Jei žaidimai bus smagūs, atsiras norinčių, manau smile.gif Šį bei tą jau aptarėm su trim komiteto narėm. Bet jei manai, kad būsi naudingesnė maisto komitetui, tai aišku kad persirašyk mirksiukas.gif

Matai, vieniems vienoki zaidimai smagus, kitiems kitoki, o dar kitiems is vis nepatinka zaidymai.... Matyt as dar pusiau vaikas (nors pagal metus tai toli grazu lotuliukas.gif ) as labai megstu zaidimus ax.gif
del komiteto galiu ir ten ir ten mirksiukas.gif

QUOTE(syu @ 2011 05 01, 23:20)
jumi taip pat begte mars i skype  4u.gif

laukiu patvirtinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 05 01, 21:30)
Bet tada vienai dienai atvarysit? g.gif

Taip, atvažiuotume vienai dienai, be nakvynės tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 05 01, 22:20)
nuo pat pradziu buvo aiskiai pasakyta kiek yra kambariu. 15. is pradziu tiek ir nakvoti buvo norinciu seimu. bet po to tas skaicius augo, augo ir isaugo, todel siuo momentu 3 kambariai bus dviems seimoms. kiti - KOLKAS po viena seima.

Jei jau nusprendėm, kad šeimos su dviem ir daugiau vaikų gauna atskirą kambarį, tai šiuo metu tik trys šeimos iš devynių gaus atskirą, tikimybė labai maža smile.gif Jau pradedu taikytis biggrin.gif Beje, yra dvi mamytės nakvosiančios be vyro, tai gal būt teisinga joms kooperuotis į vieną kambarį arba užimti tas dvi vienvietes lovas, nors tada net trys šeimos vienam kambary išeitų unsure.gif Man kol kas dar painiava, kaip reikės sąžiningai viską padalinti ir labai tikiuosi, kad nebus žmonių daugiau nei gulimų vietų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2011 05 01, 22:32)
Taip, atvažiuotume vienai dienai, be nakvynės tiesiog smile.gif

Tada gerai, labai norėjau gyvai susipažinti blush2.gif Mano vyras sako, kad labai supranta tavo vyrą biggrin.gif Ech, tie vyrai biggrin.gif
Atsakyti
nepasakyciau kad buvo toks galutinis sprendimas del seimu su keliais vaikuciais. tiesiog tai buvo viena is minciu. aisku as nieko pries kaip dvivaike lotuliukas.gif bet man asmeniskai ne problema ir su kita seima pamiegoti, tik tiek kad abejoju ar kas nores miegoti su mano seima vienam kambary nes mb labai knarkia, o Salomeja daznai prabudusi klykia doh.gif Agotele tai visai padoriai miega, bene geriausiai is visos musu seimos lotuliukas.gif
tikrai teks sukti galva kaip cia teisingiau visus apgyvendint, nes siuo momentu kambariu 15, o seimu - 18...
Atsakyti

as manau, vis delto galima pamastyti tokiu zaidimu, kuriems nereikia daug pasiruosimo... pvz, JURGELIS MEISTRELIS. vyresniems vaikams daug dziaugsmo butu, o is mamu ir teveliu kas noretu tas jungtusi smile.gif
o jei matytume pagal situacija,kad nesizais zaidimai tai ir nezaistume wink.gif

beje,kaip viena mamyte minejo, as irgi turbut vaikiskuma ne visai is saves ismetus - visad mielai zaidziu su savo pypliauskiuku ant ranku lotuliukas.gif

QUOTE(Justesea @ 2011 05 01, 22:37)
Beje, yra dvi mamytės nakvosiančios be vyro, tai gal būt teisinga joms kooperuotis į vieną kambarį arba užimti tas dvi vienvietes lovas...

as be vyro varau ir kooperuotis tikrai sutinku. vienai nakciai tikrai nebusiu isranki. jei miego truks - grizus atlusiu su mazuoju namie smile.gif
o jei vyras ir atlydet sumastytu - jis mieliau palapine kur pasistatytu - toks jau jis yra- gamtos vaikis biggrin.gif
taigi su mano seima ar jos dalim problemu nebus wink.gif
Atsakyti