Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

QUOTE(syu @ 2011 04 30, 21:18)
o ar bendroj org komiteto veikloj dalyvausi ar tik saslus raugsi ir duonyte kepsi?  ax.gif

Dalyvausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 04 30, 22:26)
Dalyvausiu thumbup.gif

thumbup.gif
reiks ryt turbut bandyt visas i skype surinkti. tik nezinia kaip man cia seksis, nes mb islekia i londona, o mazge labai nekokios bukles... dar nezinia ar neteks i antakalni vaziuot... tai jei netycia ryt netureciau laiko prisesti prie kompo tai negalvokit kad pasiploviau biggrin.gif
Papildyta:
mano skype nick'as laura-syu tai kvieciu visas MAISTO org komiteto dalyves mane susirasti 4u.gif susijungsim i grupele ir ten galesim lengvai viska aptarti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2011 04 30, 20:44)
As jungiuos i maisto komiteta  ax.gif

Aš norėjau tavęs paprašyti būti atsakingai už foto rolleyes.gif
Atsakyti

mano skype nick'as laura-syu tai kvieciu visas MAISTO org komiteto dalyves mane susirasti 4u.gif susijungsim i grupele ir ten galesim lengvai viska aptarti rolleyes.gif
[/quote]

Bet ir "karsta" cia doh.gif

As irgi jungiuosi prie maisto komiteto:)
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 20:56)
thumbup.gif
kas dar?
butu gerai jei atsilieptu merginos anksciau bent kazkokiu budu maista minejusios:
L.O.L.A (sakė mišrainę užmaišys)
SOffyyy (sakė, kad raugs šašlus ir keps duonytę)
DOwe (sakė, kad iškeps duonos)
milla22 (sakė raugs šašlus)

As irgi jungiuos prie maisto komiteto ax.gif
Atsakyti
Įpareigoju Syu užtikrinti, kad maisto komitetas kalbės skype tik maisto ir tik maisto grand mytui tema lotuliukas.gif Nes kitaipir aš į tą komitetą įsitrauksiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2011 04 30, 23:10)
Aš norėjau tavęs paprašyti būti atsakingai už foto rolleyes.gif

Pasistengsiu smile.gif Bet manau viena nespesiu wink.gif

QUOTE(A14 @ 2011 05 01, 08:20)
Įpareigoju Syu užtikrinti, kad maisto komitetas kalbės skype tik maisto ir tik maisto grand mytui tema lotuliukas.gif Nes kitaipir aš į tą komitetą įsitrauksiu hihihi.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliaka @ 2011 05 01, 00:17)

As irgi jungiuosi prie maisto komiteto:)

prijungiau

QUOTE(Moniks @ 2011 05 01, 00:37)
As irgi jungiuos prie maisto komiteto ax.gif

susirask mane skype (laura-syu) prijungsiu.

QUOTE(A14 @ 2011 05 01, 08:20)

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 04 30, 16:27)
Einam čia ir surašom vardus. Jei vyras nedalyvaus, ar neturit vyresnio vaiko, padėkit brūkšniuką.

Manau si lentele labai pasitarnaus ir is anksto paskirstant kambarius, nes (kaip jau kalbejome) su dviem/trim vaikais butu gerai skirti atskirus kambarius ax.gif Nes savo seimyna (as+vyras+vyresnele+Vincas) sunkiai isivaizduoju viename kambaryje su dar viena seima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtta @ 2011 05 01, 18:42)
Manau si lentele labai pasitarnaus ir is anksto paskirstant kambarius, nes (kaip jau kalbejome) su dviem/trim vaikais butu gerai skirti atskirus kambarius  ax.gif Nes savo seimyna (as+vyras+vyresnele+Vincas) sunkiai isivaizduoju viename kambaryje su dar viena seima  doh.gif

Aha, tik reikės pratrint vieną dieną liekančias smile.gif Vis tiek spėju burtus teks traukti, kad tie, kurie su vienu vaiku pasikirstytų kambarius, nebent prisijungs tiek mamų, kad kambarių su dviem lovom bus dvigubai mažiau nei šeimų su vienu vaikučiu smile.gif
Atsakyti
Čia su tais kambariais biškiuką nuliūdinot... verysad.gif Mano MV tikrai nevažiuos jei reikės su kažkuo vienam kambaryje gyvent unsure.gif
Aš kažkaip galvojau, kad tie pinigėliai, kuriuos rekam yra norintiems atskirai gyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 20:56)
thumbup.gif
kas dar?
butu gerai jei atsilieptu merginos anksciau bent kazkokiu budu maista minejusios:
L.O.L.A (sakė mišrainę užmaišys)
SOffyyy (sakė, kad raugs šašlus ir keps duonytę)
DOwe (sakė, kad iškeps duonos)
milla22 (sakė raugs šašlus)

pazadu vienos kokios nors rusies misraine pagamint, tik reikia visoms apsisprest kokia. As negaliu papriku valgyt, tai kazka, kur nebutu recepturoj:)
Atsakyti